Konkursowa Jazda Samochodowa
pn. XXX Samochodowy Rajd „YETI”
I Runda Pucharu Polski Automobilklubów i Klubów
I Runda RSPMO
Zgłoszenia i Wpisowe
Zgłoszenia wypełnione czytelnie na obowiązującym wzorze, podpisane przez obu członków załogi, potwierdzone przez macierzysty Klub oraz ksero dowodu wpłaty należy przesłać do organizatora, do dnia 01.02.2007r.
Zgłoszenia przesłane po tym terminie mogą być przyjęte po opłaceniu wpisowego w podwyższonej wysokości.
Wpisowe od załóg zrzeszonych w PZM wynosi 100 zł
a od załóg niezrzeszonych w PZM 150 zł
Terminy i lokalizacja
1. Trasa rajdu wiodąca po Lesznie i okolicach wynosić będzie ok. 80 km w tym 17 prób sprawnościowych. Wszystkie próby mają nawierzchnię utwardzoną.
2. Baza rajdu to siedziba firmy METALPLAST LOB S.A. Leszno ul. Magazynowa 4.
3. Program imprezy :
03.02.2007r.-sobota
godz. 12.00 – 16.00 – odbiór dokumentów w siedzibie Automobilklubu Leszczyńskiego Leszno ul. Strzelecka 7 pok.212
04.02.2007r.-niedziela
godz. 07.45 - baza rajdu ciąg dalszy wydawania dokumentów
08.00 - BK – badanie kontrolne pojazdów stanowisko diagnostyczne w bazie rajdu według numerów startowych
09.10 - odprawa zawodników baza rajdu
09.45 - start do Sz1
10.00 - start pierwszej załogi do rajdu - baza rajdu
15.00 - planowany przyjazd pierwszej załogi na metę baza rajdu
17.30 - ogłoszenie wyników nieoficjalnych
18.00 - ogłoszenie wyników oficjalnych rozdanie nagród i zakończenie rajdu
4. Lokalizacja PKC i Sz
START, META, Sz1, Sz17 – baza rajdu
Pozostałe PKC i Sz wraz z rysunkami będą do pobrania na stronie internetowej Automobilklubu Leszczyńskiego po 20.01.2007r.
Ja też się postaram być i EMERYT PAWEŁ RYBKA ma być. Co do pucharu RWD może kol. Adam by napisał jakie to koszta i czy by się podjął w tym roku a myślę że zainteresowani by się zrzucili.
Ja też się postaram być i EMERYT PAWEŁ RYBKA ma być. Co do pucharu RWD może kol. Adam by napisał jakie to koszta i czy by się podjął w tym roku a myślę że zainteresowani by się zrzucili.
Haaa jak Paweł przyjedzie bandziorem to czuję, ze połowa naszych wymiataczy RWD wymięknie i nie pojedzie do Leszna!
Ciekaw jestem czy próby beda takie jak rok temu... ?
Zgłoszenia i wpłaty dnia 01.02.2007r. Zgłoszenia przesłane po tym terminie mogą być przyjęte po opłaceniu wpisowego w podwyższonej wysokości.
Czyli ile? Oni niepoważni są?
ciekawe gdzie ta III - liga??? regulaminu nie ma jeszcze a info o pierwszej rundzie PPAiK już mamy na forum...ciekaw jestem jak to będzie w Lesznie, czy próby będą jak dotychczas czy może jakieś napadania szykuja?
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Próby będą takie same. Ja raczej pojade, no chyba, że praca mnie wyeliminuje. A jeśli chodzi o III ligę - hmm watpie by to wypaliło.
_________________ Choć wybojów paszcze jeszcze w nos się śmieją,
Krawęzniki mają kanty dosyć ostre,
Poprujemy pełną parą z tą nadzieją,
Że się czai, za zakrętem kawał prostej...
Wysłany: Wto 09 Sty, 2007
jak płyta pod motor będzie to jadę, w przeciwnym wypadku jadę na 90%
co do BK -mam nadzieje że szczegółowo nie będą badac głośności wydechu-szkoda by było wydać na wpisowe i nie być dopuszczonym do rajdu
z tą wczesniejszą wpłatą to nieźle zamieszali!!
Wysłany: Czw 11 Sty, 2007
Zaius napisał/a:
ciekawe gdzie ta III - liga??? regulaminu nie ma jeszcze a info o pierwszej rundzie PPAiK już mamy na forum...ciekaw jestem jak to będzie w Lesznie, czy próby będą jak dotychczas czy może jakieś napadania szykuja?
sam zamieszczałem link do tego regulaminu w temacie Regulaminy i przepisy...III liga ma ponoć jechać według innych regulacji - najprawdopodobniej Regulaminu Ramowego PPAiK na 2007 rok a tego ani widu ani słychu - ma on regulować wymogi co do sprzętu, a w szczególności podnosić wymagania odnośnie bezpieczeństwa-klatka, kask z homologacją i kombinezon i zapisy odnośnie tego chciałbym poznać jak najszybciej, żeby wiedzieć co kupić i ile trzeba będzie wydać
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Konkurencja dla Yeti? Z pewnością tańsza (chociaż nie widzę info o wpisowym...), a próby ostatnio były raczej ciekawe, na pewno ciekawsze niż na Yeti 2006
Auto: w marzeniach
Wysłany: Pią 12 Sty, 2007
SAL napisał/a:
http://aw.poznan.pl/impre...iezno/index.htm
Konkurencja dla Yeti? Z pewnością tańsza (chociaż nie widzę info o wpisowym...), a próby ostatnio były raczej ciekawe, na pewno ciekawsze niż na Yeti 2006
Gniezno jest za daleko, jak już mam gdzieś jechać, to do Leszna
Sal, załap się gdzieś na prawy, albo Ładę swoją doprowadź do jazdy KJS
Yeti to chyba "klasyk" a próby się nie zmieniają - nadal posiadają ten sam "niesamowity" klimat, choć na Sz 6 i 8 widze linie pomalowane inaczej niż były na zeszłorocznej edycji.. w sumie to 6 szkoda bo fajnie bywało (wystarczyło puścić w odwrotną niż dotychczas strone) a teraz przez zdradziecki lasek będzie ujeżdżanie...nie pamiętam gdzie jest Sz 7 i 15...ale to chyba przez
a i jeszcze to wpisowe...jak tak dalej pójdzie to prorokuje że najlepszą rundą PPAiK 2007 będzie.......MAGNOLIA
oby tylko w poznaniu nie zrobili tak jak w zeszłym roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum