10.03.2007 KJS - "Rajd Wyzwolenia m. Poznania" - II Runda Pucharu Automobilklubów i Klubów
10 marca zapraszamy wszystkich miłośników KJSów na najważniejszą imprezę sezonu – II Rundę Pucharu Polski Automobilklubów i Klubów, która jest jednocześnie II Rundą Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Okręgu pod nazwą „Rajd Wyzwolenia miasta Poznania”.
Patronat Honorowy objął Naczelnik Sekcji Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji Podinspektor Józef Klimczewski.
Termin składania zgłoszeń do 9 marca godz. 12:00 Zgłoszenia i informacje – Monika Matuszczak tel. 0-61-814-35-11 w. 14
Do pobrania – karta zgłoszeń i regulamin.
czym mozecie mnie zachecic do startu w tych zawodach.zastanawiam sie grubo nad startem, w tamtym roku nie wyszło z powodu kasy w tym niby kasa bedzie ale jak mam ejchac na krecioła jakiegoś taki kawał to bez sensu.
zaraz sal padera i kilku innych napiszą ze jest super ale jakieś argumenty konkretne
bizer pytasz jak byś pierwszy rajd miał jechać. Dopóki nie bedzie mapek to nik Ci nic nie powie. W zeszłym roku faktycznie była kicha więc można przypuszczać, że tym razem postarają się baaaaaaardziej.
Nie wiem czy byłeś na "warcie" ale nam nazwisko Tomasz Płaczek (poczytaj regulamin) sugeruje niezły ubaw.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
myśle że wracamy do mega dobrych kjsów Wyzwolenia w Poznaniu.kilka przecieków
z dobrego żródła,lub od samego żródła- 6 prób na torze Poznań jechanych dwa razy
(drugi przejazd pod prąd) na torze napewno karting,podobno wyścig na dochodzenie w depo,poza torem 4 próby:napewno Agrofirma w Skórzewie(jeszcze bardziej hardcorowa-szybsza ciekawsza) podobno trwają rozmowy z PKP na temat próby-prób na Towarowej.
wiec myśle że będzie git.aha gdyby cos się nie sprawdziło to prosze do mnie nie strzelać.
p.s.a numerem dnia jest to że nie mam za co pojechac tego kjsu
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
Polski Fiat 126p 650... 1978...
Cinquecento 1150... Sporting.
Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów
Zbigniew Kopras
Fiałkowo 1 62-070 Dopiewo
www.kopras.eu
Hm, ja też nie mam za co, ale jak ma być "płakolowato"... kusi... kusi...
oj tak.kusi jak cholera.Płakol jak zwykle stanął na wysokości zadania.trasa-próby bedzie
bardzo zróżnicowana i szybko i wolniej-ciaśniej.asfaltowo-szutrowo,ale bez hardcoru-podobno octavia 2 przechodzi próby nawet szutry na pełnym ogniu bez uszczerbku na zdrowiu
ale podobno oprawa rajdu troche leży na "ryjku" żadnego uroczystego startu-według pewnego żródła.ehh i ta 100 wpisowego...
p.s.a evo na liście to ponoć IX.kolegi Płakola z warszawki.pozdro
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
Polski Fiat 126p 650... 1978...
Cinquecento 1150... Sporting.
Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów
Zbigniew Kopras
Fiałkowo 1 62-070 Dopiewo
www.kopras.eu
Felix BMW [Usunięty]
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007
mam nadzieje że nie będzie jakiś wyrypów bo nie mam jeszcze płyty pod silnik . Jak myślicie kiedy ukarzą się próby. ???
Jest jakis limit zalog ? bo nie moglem sie doczytac nigdzie.
Karola [Usunięty]
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007
CZY JET TU KTOś KTO MOZE MI W SOBOTE NA RAJD PRZYWIEść LEGITYMACJE KLUBOWą PLIIIIIIZ
BO WSTYD SIę PRZYZNAć, ALE JEJ JESZCZE NIE ODEBRAłAM
[ Dodano: Wto 06 Mar, 2007 ]
Nath napisał/a:
Jest jakis limit zalog ? bo nie moglem sie doczytac nigdzie.
Punkt 3.4 Regulaminu mówi, ze maksymalna liczba startujących załóg: 70
W przypadku zgłoszenia więcej niż 70 załóg o przyjęciu decydować będzie kolejność wpływu zgłoszeń do Biura Imprezy
ale kiszka. nadal nie ma mapek i nawet się nie zapowiada, że kiedyś będą...
nie ma co narzekać. Mumin kto jak kto ale Ty!? Dawniej papiery dostawało się na starcie, a teraz ludzie narzekają na brak mapek, na to, że trochę szutru. Ludzie to są rajdy!
ale kiszka. nadal nie ma mapek i nawet się nie zapowiada, że kiedyś będą...
nie ma co narzekać. Mumin kto jak kto ale Ty!? Dawniej papiery dostawało się na starcie, a teraz ludzie narzekają na brak mapek, na to, że trochę szutru. Ludzie to są rajdy!
Ale trzeba przygotowac sie: co innego szutry co innego asfalt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum