Pomału chyba zabiorę się za robotę ...
Mam na razie 2 terminy 04.06 lub 11.06.
Myślę, że nie kolidują one znacznie z PPAiK tym bardziej, że 10.06 jest runda w ... Suwałkach
Podobnie jak w zeszłym roku impreza odbędzie się w niedzielę.
Terminy są wstępne i czekam na inne propozycje żeby nie było jęków w stylu - bo mam sesje
Ze swojej strony muszę jeszcze uwzględnić PSMO i NSMP ale nie ma jeszcze kalendarza.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Wto 14 Lut, 2006
"FIA przychyliła się do wniosku i oficjalnie potwierdziła zmianę terminu Platinum 63 Rajdu Polski z 26/28 maja na 9/11 czerwca 2006 roku."
No myślę, że moje zdanie i wielu innych już znasz...
Spotkania co prawda jak dotąd nie było ale propozycję mam taką:
21 maj - niestety w tydzień po PPAiK w Toruniu ale mam nadzieję, że to nie przeszkoda dla Was.
Czekam na opinie względnie inny termin.
Dla zachęty powiem tylko, że jak wszystko zagra to będzie do wygrania wieża sharp
Termin jak najbardziej dobry - duuuużo lepszy niż wcześniejsze propozycje czerwcowe (sesja). Poprosimy trasę z dużą ilościa szerokich, długich zakrętasów na szutrze lub syfiastym asfalcie gdzie to RWDki polecą długim soczystym boczurem co to by efektowniej było
Poprosimy trasę z dużą ilościa szerokich, długich zakrętasów na szutrze lub syfiastym asfalcie gdzie to RWDki polecą długim soczystym boczurem co to by efektowniej było
Tez przychylam sie do majowych terminow. Czy bedzie to zarazem runda Mistrzostw Okregu?
Czy ktos wie kiedy w tym roku maja byc Juwenalia i czy beda liczone do MO?
Pozdrawiam
Tez przychylam sie do majowych terminow. Czy bedzie to zarazem runda Mistrzostw Okregu?
Czy ktos wie kiedy w tym roku maja byc Juwenalia i czy beda liczone do MO?
Pozdrawiam
Tak, ??? i tak.
Ostatnio zmieniony przez bad drift Sro 15 Mar, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Pojawił się "mały" problem a mianowicie kolizja terminów - 21 maja AW organizuje rundę PSMO o czym nie raczono mnie wcześniej poinformować.
Jak rozumem maj to dobry miesiąc na kjsa ale obecnie (jeżeli AW nie zmieni terminu choćby na 20) to zostaje 7 maja.
Termin jest tydzień po PPAiK we Wrocławiu i tydzień przed Brodnicą.
CO WY NA TO
Bo jeśli termin Wam pasi to ja muszę się nagle 2 tyg. wcześniej wyrobić więc piszcie bo czas goni !
no właśnie przecież brodanica jest pod koniec wakacji?? Chyba że naprawde sie cosik pozmeniał. A jak jest w maju to nie dobrze bo ja tam chce jechać a autko trzeba tam przygotować ostro. Co do nowego terminu 7maj też będzie dobry. Choć 21 zdecydowanie lepiej pasuje.
ta impreza robiona przez AW 21.05 to jest Puchar Samochodowych Mistrzostw Okręgu, ale w czym??? bo KJS to nie będzie chyba - przynajmniej tak wygląda z wpisu na stronie, a przekładać Puchar RAJDOWYCH Samochodowych Mistrzostw Okręgu na jakiś inny mało fajny termin, bo ktoś robi spotkanie przy grillu, to bezsens... o frekwencje bym się nie obawiał napadywacze i tak wybiorą napadywania...
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Wyszło tak, że Winogrady będą fajnym treningiem przed kolejną rundą PPAiK.
Wrocław zmienił termin z 1.05 na 30.05. więc panie i panowie zapisywać sie
Do dzisiaj mam załatwione 5 lokalizacji i dwie na 80%.
Wszystko równe wiec o sprzęt możecie być spokojni
Mam też prośbę/pytanie do sędziów AP - czy w razie gdybyście nie wystartowali mogę Was obsadzić na próbach ? Chętnych proszę o kontakt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum