Wysłany: Pią 19 Maj, 2006
jak nikt nie chce dreszczu to zobacze co da się zrobić może jakoś da sie załatwić słońce
ale nie ukrywam ,że z deszczem będzie wg mnie ciekawiej (obym nie skończył na drzewie)
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
rafalb napisał/a:
jak nikt nie chce dreszczu to zobacze co da się zrobić może jakoś da sie załatwić słońce
ale nie ukrywam ,że z deszczem będzie wg mnie ciekawiej (obym nie skończył na drzewie)
A może zamiast zmniejszać przyczepność - zwiększ moc Albo sie pobaw migomatem, od razu będzie łatwiej Fiaciorem boki strzelać
A jak dla mnie, to może nie padać - ale niech będzie chłodno
puki co wywaliłem fotele , mam troszkę mniejszy profil opon z tyłu , większe gardziele i dysze w gażniku i niestety seryjne zawieszenie ;
(jak dobrze pujdzie to na wakacje się troche zmieni)
przy takim configu na mokrym asfalcie da się ronda bokiem brać do okoła , ale mimi wszystko czuć brak szpery
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
napewno było by ciekawiej jak by spadł deszcz, ale nie żeby padało podczar rajdu bo mnie w środku zaleje:P zresztą opony na deszcze nie wchodzą w skład mojego biednego zestawu ogumienia:( wszystko sie wyjaśni w sobote będzie można prawie w 100% przewidzieć pogode:)
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Padać nie musi ale może być troszke wilgotno i chłodnawo. TAk czy siak laczki na deszcz już testuje. Czy mnie sie wydaje czy kotłowania jest jakaś pozamaiatana byłem dzisiaj looknać i wygląda dość przyczepnie.
Auto: w marzeniach
Wysłany: Sob 20 Maj, 2006
No pokazuja w pogodzie, ze deszczu nie bedzie! No i do 18 stopni w cieniu podobno Mam nadzieje, ze sie to sprawdzi
Ja juz jestem prawie przygotowana, baterie do aparatu sie juz laduja.
Na pierwszej probie raczej mnie nie bedzie - brak dojazdu. Wszystko jednak okaze sie jutro.
no to pogoda nam dopisuje;) ma ktoś pożyczyć coś na deszcz?? by przenieść moje 24KM. Więc RWD będzie zamiatane wielkimi boczurami jak aura sie utrzymie choć by do rana, bo w deszczu nie mam ochoty jeździć, za mokro będę miał w autku:)
Poznańska Grupa Rajdowa
Właśnie (23:02 )wróciłem z wizytacji na kilku próbach. Na Nectarze ustawiłem kilka beczek dla bezpieczeństwa. Trasa się nie zmieni.
Enea i M1 bez problemu, kotłownia widziałem, że już ustawiona.
Niestety nie miałem możliwości wejścia na TG ale łatwo się domyślić jak tam wygląda po deszczu. Tzn przejezdna jest na 100% ale niemożliwie śliska. Będę tam przed odprawą więc zdam relację z odwiedzin albo odwołam próbę. Wszystko zeleży od deszczu.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
jak już tam będzie tak ślizgo to poprostu wyraźnie zaznczać na odprwie i na samym odcinku że tak jest, mysle ze wszyscy to zrozumieją i pojadą z głową:) damy rade, zresztą chyba już przestało padać to do rana podeschnie
Poznańska Grupa Rajdowa
Tzn przejezdna jest na 100% ale niemożliwie śliska. Będę tam przed odprawą więc zdam relację z odwiedzin albo odwołam próbę. Wszystko zeleży od deszczu.
Ślisko to było na tegorocznym Yeti i żadnej próby nie odwołali
Pożyczasz komuś auto na rajd, że sie boisz, że rozbije?
Wysłany: Nie 21 Maj, 2006
Na forum jestem bo właśnie wygrałem walkę z aparatem zapłonowym: Viva la, kurwa, France i pojeb, który używa śrub M7 i nakrętek 11 w samochodzie.
Do jutra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum