No Panowie i Panie, jeśli też pojadą, spieszę poinformować że kibicują wam nawet w Korei Południowej. Może jakiś broadcast te osiem stref czasowych na wschód byście puścili?
Kubica, po twoim ostatnim występie w okręgówce masz wyżej poprzeczkę, szczególnie, że jak słyszałem jedziesz czymś mocniejszym. Innymi słowy jak nie będziesz w pierwszej trójce generalki to jak wrócę dostaniesz kopa w dolną część pleców, która straciła swoją szlachetną nazwę.
Pyra, weź się wyspowiadaj coś ty tam zmajstrował w tym garażu, rozumiem, że polecisz na Kawasaki ))
Wysłany: Pią 24 Lis, 2006
Tomcio-b napisał/a:
Z pewnych źródeł wynika, że najprawdopodobniej nie będzie próby na parkingu - Rusałka. Zresztą może i dobrze, bo ta próba jakaś za krótka i za wolna w porównaniu do reszty
Jakby jeszcze czymś zastąpić Sz10 to już w ogóle byłyby same lajtowe próby i pewnie 0 taryf Sz4 zapowiada się fajnie, taki SuperOS z Wyzwolenia, tylko, że sporo szybszy
starzy znają inną wersje prawdy...mówiłem jak było ale w tej opowieści nie zawarłem lotów ileś tam nad ziemią i obrotów w powietrzu... w końcu jak nie ma sprzętu i kierowcy to nie da się zrobić co-drive'a-chciałem sponsorom pokazać na co poszło ich siano hehehe
a tak wogóle to sobie pojechałem...chory leże
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum