Wysłany: Sro 06 Gru, 2006
tomcio pyra jest niereformowalny musisz sie przyzwyczaic do jego sposobu pisania,hihii.filmik super jazgar co ci powiem to ci powiem ale szedles pelna dziw.a.widac ze seja ma potencjal:)tylko cos ta tylna kyb jakby puszczala:P
ps.leh dzieki wielkie ze po raz kolejny zrobiles naprawde dobry filmik pozdro dla calej bandy
Bez kitu a ja tak patrze na ten filmik i musze oddać pełne uznanie Świętemu - na prawdę podoba mi się jego jazda - jak jeszcze nie będzie czasami przeginać pałki to w klasie 1 nie będzie na niego mocnych...
Co do samego klipu - nic dodać nic ująć - GO-MOTORSPORT!!! Godnie!
no filmik jak zawsze godny i tym razem też:)
a tak patrząc na to z boku co sie działo z moim autkiem to nigdy nie jechać na seri silniku bo głupio potem na filmie wyglada:P RWD jak zawsze bokiem:)
EE co z tego że pyra nierefolmowalny, nawet jak ma beton w głowie to nie jest na tyle cięzki by mógł napierdalać, a świety wiadomo jak zawsze dobrze jeździ i tak juz zostanie, w końcu widać kto RWD wygrał hihi
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
killergrabage [Usunięty]
Wysłany: Sro 06 Gru, 2006
witam. Chetnie przyjme wszelkie materialy z bialo-czarnym bobem w roli glownej pozdro
killergrabage@o2.pl
tomcio pyra jest niereformowalny musisz sie przyzwyczaic do jego sposobu pisania,hihii.
No rzeczywiscie, pisze drukowanymi i pewnie sam nie wie czemu, skoro tak
Natomiast Kubica TY wyzeraczu co to za rajdy po publicznych uliczkach Suchego Lasu w srode kolo poludnia. Przechodnie tylko pierzchali z ulicy jak tam leciales zakretami
SUCHY LAS I MORASKO+DROGA DO BIEDRUSKA TO JEGO ODCINKI TESTOWE:) W SUMIE NASZE... CIAGLE PROBLEMY Z TYMI KIBICAMI PCHAJACYMI SIE POD KOLA:))) POZDRAWIAM KOLEGE TOMKA I BRAWO ZA JEGO WSPANIALA SPOSRZEGAWCZOSC
Wysłany: Czw 07 Gru, 2006
pyra ty jednak masz leb z dykty.faktycznie kiedys jezdzilismy po tych drogach ale od momentu kiedy mialem przygode z malcem obiecalem sobie ze juz nie bede smigal po drogach szybciej niz nakazuja znaki.powaga!!
chyba malcem chciałeś powiedziec że będziesz jeździc przepiswo, bo nie jak ty ale ja dobrze pamiętam ze ostatni kjs kosztował Ciebie o 20zł więcej (zresztą nie tylko Ciebie) wiec mi tu nie gadaj o przepisach:P
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Przypadkiem na TVN Turbo widziałem dziś relację z treningu driftingowców, który odbywał się na torze równolegle z KJSem. Szkoda, że nie skręcili przy okazji czegoś z "naszej" imprezy. Cóż, drifting się lepiej sprzedaje, wiadomo.
tomcio pyra jest niereformowalny musisz sie przyzwyczaic do jego sposobu pisania,hihii.filmik super jazgar co ci powiem to ci powiem ale szedles pelna dziw.a.widac ze seja ma potencjal:)tylko cos ta tylna kyb jakby puszczala:P
ps.leh dzieki wielkie ze po raz kolejny zrobiles naprawde dobry filmik pozdro dla calej bandy
co jak co ale jedziesz na tym co masz, ja nie mam za soba tak poteznego sponsora jak ty co zreszta widac po oklejeniu twojego auta durniu a co do upalania po ulicach to kubica przesrzega przepisow ale * 4 bo szybciej juz furka nie idzie no ale co tam... w koncu to nasze wspolne zakrety... ) pozdro dla calej bandy idiotow z pyrowego garazu:PPPP
_________________ Poznański Zespół Wyścigowy - DSMP 2007
Wysłany: Sob 09 Gru, 2006
krzysiu w. i do kilku innych przemilych panow ze stoliczka nr 5
podam troche faktow:pierwszy auto mam oklejone to widac zreszta bardzo ladnie mi sie podoba nigdy tak ladnego auta nie mialem i chyba juz nie bede mial ale po drugie wydaje mi sie ze moge uchylic rabka tajemnicy a wiec zbyszko i mlody oraz ich mechanik jozek pomagaja mi w przygotowniu auta nie tylko do kjs ale takze do dlugiego dystansu,uwazam ze moge nadmienic ze co miesiac dostaje za reklame na moim aucie ok 1000euro oprocz tego 300litrow lotniczego paliwa na treningi to tak zeby sie nie nudzic nocami i zebym caly czas mogl doskonalic swoje umiejetnosci (moze kiedys bede jezdzil tak jak ty krzysiu to w koncu moje marzenie)opony slick media czy jakie tam jeszcze sa to wszystko mam od zaraz,oraz jeszcze pare innych gratisow o ktorych juz nie moge mowic glosno rozumiesz jazgar nie moge zdradzic szczegolow konrtaktu hihhihi.
ps.wiec wielik ty masz taki majonez w tej glowie ze szkoda gadac oto co zrobie tobie nastepnym razem jak cie spotkam ale wczesniej pojde troszke pocwiczyc bo wiem z pewnych zrodel ze jako mlody model cwiczyles wschodnie sztuki walki a to nie takie hop siup.a teraz moge wszystkich pozdrowic i zyczyc im milego wekendu.buzka
Z TEGO CO WIDZE TO MIALY BYC TU PISANE OPINIE O RAJDZIE...
CZY SIE PODOBALO I TAKIE TAM BZDURY...
A TYM CZASEM JAKAS DYNASTIA TU SIE NARODZILA:) ALBO BARDZIEJ MODA NA SUKCES... OBAJ MACIE LEB Z DYKTY ALE CO ZROBIC NIC JUZ SIE NIE DA ZMIENIC... W WASZYM POSTEPOWANIU WIDZE JEDNAK PEWNA LOGIKE PODOZAJACA Z OGOLNIE ZNANA ZASADA ZE KTO SIE CZUBI TEN SIE LUBI, TAKZE DZIEWCZYNY NIE DRAPCIE SIE URZADZIMY SOBIE JAKAS POJEZDZAWKE PO SUCHYM (OCZYWISCIE ZE SREDNIA PREDKOSCIA 100KM/H) I BEDZIE TAK JAK DAWNIEJ CZYLI DOBRZE:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum