sroda wlkp ..........no to pieknie, wyobrazcie sobie malucha na krotkiej skrzyni teraz.80km/h i ok.4000rpm non stop.............a mial to byc fajny rajd
Dwie kwestie:
1 Karcio, poważnie spraw se jak największe koła, jakie tylko wlezą w błotnik na dojazd i masz spokój. Jeździłem troche malcem na 155/80 13 zanim mi dostarczono takie jak chciałem i żyje.
2 Ciekawe kto będzie sędziował rajd skoro tego samego dnia szkolą organizatorów? Sędzia/przyszły organizator to mała różnica.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
oj karcio na narzekaj, oby tylko było wystarczająco dużo czasu na dojazd i będzie dobrze, zresztą może gdzieś na trasie będzie jakiś odcinek. Ja nie przekraczam 70 jak jadę chyba że się spieszę to szybciej.
święty ty żyjesz?? tylko mi jeszcze nie mów że pojedziesz wyzwolenia malcem bo to by była największa niespodzianka tego roku
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Może koledzy z małych dogadają się z zawodnikami startującymi bezpośrednio przed i po nich, aby deczko ich pociągneli do środy? Ja miło wspominam bycie holowanym suzuki z zielonej do poznania po rajdzie do domu (na lince szybciej niż samemu jechaliśmy na rajd )
holowanie na dojazdowce jest zgodne z regolaminem?czy mozna by przymknac oko?
przed każdym rajdem wszyscy narzekają że wciąż te same próby, teraz się organizator postarał i tez źle
nie wiadomo jak dokladnie to bedzie wygladalo, nie ma co narzekać na zapas
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
nie było na stronce żadnych info, nie było wiadomo czy sie w ogóle impreza odbędzie, dopiero na ostatnią chwilę jak już sie ludzie gdzie indziej pozapisywali, a i tak nic poza tym ze sie odbedzie nie wiadomo....
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
rzeczywiście słaba frekwencja, może sie jeszcze kilka osób zapisze. Rajdówka dziś przeszła przegląd zatankowana po korek, po małej awarii 3 godziny walczyłem i już zdiadnozowane odpala i śmiga, tylko parę rzeczy dopieścic ustwić ciśninie w oponach i wyruszyc na trasę kjs...dawno nie jechałem wiec mam nadzieje ze nie zapomniałem jak się jeździ kręciołki:) pilot już jest wiec liczę na dobrą zabawę
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
nie było na stronce żadnych info, nie było wiadomo czy sie w ogóle impreza odbędzie, dopiero na ostatnią chwilę jak już sie ludzie gdzie indziej pozapisywali, a i tak nic poza tym ze sie odbedzie nie wiadomo....
Ja dopiero dziś się dowiedziałem, że ten rajd wypali i że jedna próba jest w moim mieście. Trochę słabo rozpromowano tą imprezę. Gdzie dokładnie ma się znajdować ta próba w Środzie? Szkoda, bo mógłbym pomóc w przygotowaniu i pokazaniu kilku fajnych odcinków na KJS.
Herbi jest obłożony, zresztą robił wszystko żeby mi znaleść pilota:)
Forum i Wy jesteście jednak niezawodni, właśnie odebrałem telefon i mam pilota!!!
Więc jedziemy!!!!!
Dzięki
No niewiem czy niebyło info od poniedziałku w Esce trąbią że rajd będzie, 31 załóg z czego pewnie z 5 nieprzyjedzie tak niskiej frekwencji jeszcze od 5 lat jak staruje nie było. Zawsze min 40załóg, mapek niema coś słabo jak na te chwile, no i jeszcze pogoda ma sie spaskudzić
Wydaje mi się że info jest bardziej dla kibiców. Ci którzy się bawią w ten sport na codzień znają termin już od dawna. Myślę że ten rok jest bogaty w ilość imprez i dlatego każdy wybiera gdzie wystartuje. W niedzielę Gostyń, w kwietniu Gostyń, AB Cup, YTP i Ostrów itd. Frekwencja rzeczywiści kiepska, chociaż klasa 3 jest silnie obsadzona:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum