witajcie!! dziekuje za opinie dotyczace Pucharu Poznania. ciesze sie ze sie podobalo. chcialbym sie Was zapytac jak sie zapatrujecie na kjs w sobote 26 listopada??? mysle ze poza terminem 10 grudnia gdy sie odbedzie nocka to ostatnia okazja pojezdzenia. pozdrawaim
Solimpia - w tym tempie Pani owa za rok\dwa wsiądzie w WRC... także albo dziewczyny więcej treningu albo już niedługo stracicie statut rajdowych rodzynków Poznania
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
26.11 - dobry termin, to będzie rajd za rajdem - tydzień wcześniej jest leszno. A tak bajdełej to ktoś coś niedawno pisał o zakończeniu sezonu 11. listopada
Wysłany: Pon 07 Lis, 2005 Re: Wazne pytanie !!!
Sławek AW napisał/a:
witajcie!! dziekuje za opinie dotyczace Pucharu Poznania. ciesze sie ze sie podobalo. chcialbym sie Was zapytac jak sie zapatrujecie na kjs w sobote 26 listopada??? mysle ze poza terminem 10 grudnia gdy sie odbedzie nocka to ostatnia okazja pojezdzenia. pozdrawaim
jedziemy jedziemy... powojójemy w Lesznie i tydzień potem znowu!!! mam nadzieje na Płot i Las... no i może nico odważniej karting-byle taki jak ostatnio..:-)
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Ostatnio zmieniony przez Z@ius Pon 07 Lis, 2005, w całości zmieniany 1 raz
jedziemy jedziemy... powojójemy w Lesznie i tydzień potem znowu!!! mam nadzieje na Płot i Las... no i może nico odważniej karting-byle taki jak ostatnio..:-)
Niestety my nie pojedziemy, bo nasz bolid jedzie na serwis najprawdopodobniej właśnie w ten weekend. Ale możemy zająć się na przykład relacją filmową i fotograficzną. Mam dostęp do 2 kamer, jakby ktoś miał gdzieś trzecią to możnaby powojować. Nie chodzi o robienie konkurencji LEHowi lecz o to, że im więcej takich relacji tym lepiej.
szykujemy się na Leszno a potem na przeglą do Bydgoszczy trzeba jechać...więc zabraknie nas najprawdopodobniej 26...znaczy przynajmniej na starcie...bo na terenie Toru pewnie i tak będe
Ostatnio zmieniony przez Z@ius Wto 08 Lis, 2005, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czy przyjadę ale jestem za
Sławek bierzesz pod uwagę "lekkie" wyrównanie "płotu" i "lasu" ?
Na filmie widać jak auta dostały tam w d... Te próby sa extra ale parę przejazdów i jakieś koło odpadnie.
Mam znajomych ze spychaczami i innym sprzętem - mogę popytać czy by się podjęli i za ile. Pytanie tylko czy jest taka możliwość.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Predzej ja zdaże wszczepić 2 poziomce A jeśli chodzi o termin, to nie można tak tydzień wcześniej lub później Lepiej później.
Albo w grudniu jak już ktos wspomniał.
oczywiscie ze sie piszemy ale i w grudniu cos by tez sie przydalo ......
slawek , moze zrobic jaka sprobe dluga od startu az do kartinga albo z dwie z szykanami cos takiego szybszego ... ?
A CO DO WYROWNANIA TO PANOWIE ..... ZADNYCH WYROWNAN !!!!
RAJDOWANIE TO JEST TO !
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Sro 09 Lis, 2005
Tomek Huttowski do tego czasu pewnie przygotuje auto, które jest obecnie jeszcze odbudowywane po przygodzie na Brodnicy, ale niestety wyjeżdża w ten dzień do Warszawy, więc nie wystartuje. Leszno jest natomiast ciut za szybko, wiec to tez odpada. Pozostaje zatem grudniowa nocka.
Z drugiej strony będę miał jednak możliwośc porobienia zdjęć. W końcu obiecałem po ostatnim rajdzie, że kolejnym razem przyłożę się nieco mocniej do tego zadania:-).
Wysłany: Sro 09 Lis, 2005
Też jestem za wyrównaniem, bo szczególnie pod koniec drugiej tury kiepsko się jechało - muldy itp. A co do próby długiej to jestem ZA.Zrobić jedną próbę podobną do wyścigów - why not Może karting 1 okrążenie? Albo chociaż zrobić coś wyścigowego jako SuperOES.
Pozdr.
PAT . A CO MOZE BYS NIE CHCIAL POLATAC BOCZURAMI NA ZKRETACH I POMIEDZY SZYKANAMI ?
oczywiscie moja wypowiedz dotyczyla wyrownywania , a co do dlugich prob jak najbardziej jestem za, ale z duza iloscia zakretow, co by roznice mocowe aut zniwelowac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum