Wysłany: Pon 21 Lis, 2005
krzychu to moj nr gg 4001059daj mi jakos znac ja jestem czesto niewidoczny a co do malca zoabcz przekaznik czy jest si ja tez mialem taki problem przekazniki sa wsrodku w samochodzie kolo kompa ten szary jest od pompy.
mam pytanko: czy bedzie mozna 26.11 bez pitola yyy pilota znaczy sie ewentualnie wystartowac?? wiem ze w zlotych kierach moznabylo kiedys bo zdarzylo mi sie... pozdro
Ja jestem wolny na prawy fotel, ustąpiłem na jeden rajd z prawego u kol Wituckiego i jakoś mi sie nie chce marznąć z kamerą. Wszelkie propozycje na gg 2553848 lub maila pietr26@tlen.pl.
Pozdrawiam.
P.S. Bardzo lubie tylnonapedowce
Ostatnio zmieniony przez Padera Wto 22 Lis, 2005, w całości zmieniany 1 raz
---> Dez, niedosyć że nikt takiej klasyfikacji nie prowadzi to jeszcze wyniki, mimo, że edycja tegoroczna już się skończyła, zostaną opublikowane jak znam życie za trzy miesiące na rajdzie Yeti w Lesznie.
Możesz sobie sam policzyć ile punktów zdobyłeś na podstawie systemu zeszłorocznej punktacji, zakładając że nic się nie zmieniło, lub nie zmieni (bo decyzje wstecz w sprawie tych zawodów też się zdażają). W zeszłym roku liczono to tak samo jak PPAiK czyli zależnie od sklasyfikowanych załóg w klasie mających członkowstwo w jakimś okręgowym klubie. Czyli na przykład:
Wysłany: Wto 22 Lis, 2005 Ekipa z czarnego fiacika
Jeżeli chodzi o WAAB RALLY TEAM to ja lece na 100% a Zbiniooo... wszystko w rękach boskiego Józefa, ma roboty przy jego SCC po bliskim spotkaniu z krawężnikiem
_________________ "Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem." Holek
Troszkę źle się wyraziłem, nie chodziło mi o to, że w ogóle ta klasyfikacja nie jest prowadzona, lecz o to że nie jest prowadzona publicznie. Idę również o zakład, że jeszcze nic w sprawie tego cyklu nie jest postanowione. W zeszłym roku zebranie dot. tego cyklu odbyło sie dnia 20.12.2004 a wyniki przesłano mi faksem dnia 21.12.2004 - mam ten fax przed sobą. Na owym spotkaniu, jak mi pani przez telefon powiedziała, podjęto m.in. decyzję post factum na temat punktacji. Chciałbym wyrazić głęboką nadzieje, że w tym roku będzie to ciut szybciej.
Polecam działanie zamiast marudzenia . w tym roku to już nic nie zmienimy ale jak chcecie to w przyszłym może być lepiej. Generalnie sprawa lezy w naszych rękach... Od OZPZM mamy zielone światło.
witajcie!! dziekuje za opinie dotyczace Pucharu Poznania. ciesze sie ze sie podobalo. chcialbym sie Was zapytac jak sie zapatrujecie na kjs w sobote 26 listopada??? mysle ze poza terminem 10 grudnia gdy sie odbedzie nocka to ostatnia okazja pojezdzenia. pozdrawaim
bardzo chetnie wpadne w sobote do Poznania, a jak wystarczy odwagi to moze i wystartuje
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
czytam wasze uwagi uwaznie i dlatego wiele prob jest pozmienianych np znane proby las i płot zostaly polaczone tym samym mamy ciekawy prezejazd i rowniejsza nawierzchnie. czesc prob pojedziemy w zmieniajac kierunki przejazdu itp... DZIEKUJE tym ktorzy pomogli mi w przygotowaniu prob mysle ze nowe konfiguracje beda sie podobac. chcialbym jeszcze raz zaprosic wszystkich na Tor Pń w sobote.
do zobaczenia.pozdr
Czy ktos sie wogole wybiera na ten rajd. Gadalem ze Sławkiem o 13 i ma tylko na razie 12 zgloszen
To ja będę 13... ale pewno to dlatego że tak późno info przyszło.
4 godziny dzisiaj walczyłem, bo mi autko nie chciało odpalić... na szczęście spalił się tylko przekaźnik pompy paliwa.
Wysłany: Pią 25 Lis, 2005
Liczba zgloszen nie jest adekwatna do ilosci osob chcacych wystartowac. Jak zadzwonilem do AW to powiedziano mi,ze oni nie przyjmuja zgloszen, tylko, zeby przyjechac w sobote i wowczas sie zapisac.
A z mojego startu to i tak raczej nici, bo NIE MOGE ZNALEZC PILOTA !
Filmiki bardzo fajne. Eh, Wy to macie fajnie, u Was wszystkie zakrety maja kat 90... Nawet jak sa nawrotami na kartingu... A moze to ja jestem w bledzie i to nie kat, a predkosc najazdu... Pozdrawiam serdecznie!!! I na Nocke zapraszam!!!
Filmiki bardzo fajne. Eh, Wy to macie fajnie, u Was wszystkie zakrety maja kat 90... Nawet jak sa nawrotami na kartingu... A moze to ja jestem w bledzie i to nie kat, a predkosc najazdu... Pozdrawiam serdecznie!!! I na Nocke zapraszam!!!
Hehehe z kobietą jechalem wiec trzeba jej wybaczyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum