No no ... nieźle się Sławek wziął do roboty. Może wreszcie Tor Poznań zacznie częściej służyć do tego do czego został pierwotnie stworzony
Oby tak dalej !!
ps.
plecam ściągnięcie filmiku pt "Polskie Rajdy" (1,2 MB)
Panowie na filmiku klną więc powinno być parental advisory. Powiem, że znając temperament mojego pilota, to by znalazł najpierw tych od zabezpieczenia trasy a potem kierowcę tej ciężarówki i wszystkim po kolei spuścił manto. A ja wcale bym mu w tym nie przeszkadzał. Tym razem nic się nie stało, ale co by było gdyby załoga tego cieniasa spotkała tą ciężarówkę na wyjściu z zakrętu? Jak dla mnie taka sytuacja to kompromitacja na całej lini dla organizatorów.
Mam dostęp do 2 kamer, jakby ktoś miał gdzieś trzecią to możnaby powojować. Nie chodzi o robienie konkurencji LEHowi lecz o to, że im więcej takich relacji tym lepiej.
jeśli chodzi o kamerkę to mam też taką starszą cyfrę do użyczenia, ale jedynie wysoce odpowiedzialnemu operatorowi... po wpłacie kaucji
No i potem jeszcze umiejętności monterskie są conajmniej pożądane dla osiągnięcia dobrego efektu.
To się jeszcze w tej sprawie zgadamy, bo pojawiła się koncepcja, żeby jednak odwlec troszkę serwisowanie naszego bolida i wystartować w tym rajdzie. Zobaczymy jak się to wszystko poukłada. Mam pomysł na fajną relację filmową, niedawno opanowałem program "Unlead VideoStudio" więc najwyżej z kamerą wyslę dziewczynę i kumpla a potem to poskładam.
Wysłany: Sro 16 Lis, 2005
Krzywhooo napisał/a:
Tomcio-b napisał/a:
Krzywhooo napisał/a:
Mam dostęp do 2 kamer, jakby ktoś miał gdzieś trzecią to możnaby powojować. Nie chodzi o robienie konkurencji LEHowi lecz o to, że im więcej takich relacji tym lepiej.
jeśli chodzi o kamerkę to mam też taką starszą cyfrę do użyczenia, ale jedynie wysoce odpowiedzialnemu operatorowi... po wpłacie kaucji
No i potem jeszcze umiejętności monterskie są conajmniej pożądane dla osiągnięcia dobrego efektu.
To się jeszcze w tej sprawie zgadamy, bo pojawiła się koncepcja, żeby jednak odwlec troszkę serwisowanie naszego bolida i wystartować w tym rajdzie. Zobaczymy jak się to wszystko poukłada. Mam pomysł na fajną relację filmową, niedawno opanowałem program "Unlead VideoStudio" więc najwyżej z kamerą wyslę dziewczynę i kumpla a potem to poskładam.
Ja mam opanowanego Pinacle:) Razem coś się stworzy
ja bym tylko darł się ile wlezie jakby to na mnie trafiło... ale jakie rękoczyny....wiesz ile to trzeba mieć krzepy żeby prowadzić Jelcza, przy mojej posturze i znikomej masie jedyne co bym mógł zrobic kierowcy to zdzielić go nosem w pięść itd... ale co bym był zły.........oj......a ciśnienie to by mi skoczyło
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
No no no, ty to się taki święty teraz nie rób. Pamiętam jak żeś wyleciał z samochodu jak opażony z rządzą krwi w oczach jak nam koleś na superoesie jednej złotej kiery na trasę cywilem wjechał. Z taką weną jak wtedy to nawet kierowcę Jelcza byś powalił, nawet bijąc go nosem po pięściach
A propos - pozdrowienia dla tego uroczego Pana, bo bardzo się wtedy cieszyłem, że świeżo hamulce zmieniałem bo jakby nie to albo on albo drzewo.
No to Padera zostałeś mianowany kamerzystą. Dostaniesz kamerę i mądra osoba (pewnie moja piękna) powie Ci gdzie nacisnąć żeby kręcić film, żebyt nie było.
"Puchar Poznania" był jak rozumiem (i stoi napisane na aw) IV Rundą RSPMO . Czy ktos prowadzi klasyfikację ogólną z tych rund ??
Chętnie bym zerknął ...
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Dobra, czyli ktoś musi przywieźć mój niegruby zad z Ogrodów i mnie przywieżć z powrotem do domu. W sumie to wolałbym popilotować cos tylnonapedowego, ale jak jakaś fajna babajaga chce mnie uczyć obsługi kamery to jestem chętny.
Nie pojedziemy 26.11 podczas powrotu z Leszna bąk odmówił posłuszeństwa...pod Rosnówkiem - około 20 kilometrów od Poznania...WIELKIE DZIEKI DLA ZNAJOMEGO ŁUKASZA PAWELI - przepraszam ale nie pamiętam jak się Pan nazywa ....no i dla samego Łukasza za odtransportowanie nas na holu do garażu na Śródce...
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
najprawdopodobniej poszła pompa, wtryskiwacze się odzywają, ale jakoś cicho...zobaczymy o co chodzi i dokonamy napraw jak się znajdzie kasa...
na pych załapywał ale potem dławił się i gasł... do tego puszczają nity na "tłumiku" i pod koniec było się już trudno porozumiewać, darłem się ile wlezie a Krzychu mnie i tak nie słyszał - a migowy mam kiepski
Leszno było świetnie zorganizowane - niby długie czasy na dojazdówki, a w sumie czekania nie było zbyt wiele - tyle żeby obgadać próbe z kierowcą, chwile popatrzeć i jazda...fajna pogoda do jeżdżenia bokami
skończyliśmy na 3 w klasie - dawno nie było tak mocnych bąków, a w Lesznie to już wogóle
witam
wpisowe 26.11 to 30zl dla czlonkow AW 40zl dla pozostalych uczestnikow (w tym posilek i pewnie uda sie puchary lub inne nagrody) jezdzimy proby na torze, a co do trasy to jej nie bedzie duzo tyle by dojechac od proby do proby;) bedzie 6 x 2 + super OS taki jest zarys sobotniej rywalizacji. pozdrawiam i zachecam do zglaszania uczestnictwa
Niestety na 26.11 jedziemy z kamerami robić ralację filmową. Jak już mój pilot powiedział bąk nie jeździ i na razie tylko się domyślamy co to może być. Przede wszystkim to znając mój rozkład zajęć w tygodniu to nie będę miał nawet kiedy wejść do garażu, więc na bank nas w sobotę nie będzie na starcie (jako załogi oczywiście).
Witam wszystkich forumowiczów
Uważam że impreza w Lesznie była fajna, itinier dobrze przygotowany (poza liczbą znaków )próby też niczego sobie. Ale kartingu z ostatniego KJS'u w POznaniu nic nie przebiło
Wyrazy współczucia dla ekipy pomarańczowego malca. Z tego co piszecie wynika, że tym razem wieszak w naprawie chyba nie pomoże
Wysłany: Pon 21 Lis, 2005
Hmmm... 26 moze pojade... moze Krzychowi przyda sie gazowoz??? Chociaz 27 (chyba) szykuje mi sie wyjazd do krajow niemieckojezycznych w roli kierowcy szarej limuzyny Volvo 940 2.4 TD
A film: znany i lubiany
Gazowóz pewnie się i przyda, przydadzą się też ludzie do trzymania kamery, trzeba tylko to wszystko zaplanować. A propos Sensekhmet, nie masz może dostępu do kamery??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum