Rewelka. Wielkie dzięki dla Sławka i jego ekipy za taką imprezę.
Nawet "las" tym razem jakiś mniej dziurawy
Karting - to już pomału "nowa świecka tradycja" - the beściak.
Zresztą co ja się będę rozpisywał. 10 w skali Boforta
Fakt, wielkie brawa dla Sławka oraz podziekowania dla wytrwałych wymarznietych sędziów. Naprawde świetnie się jeździło.
Jak DeZ napisał Karting the best... ale i las w tej konfiguracji niczego sobie
Jeszcze raz dzięki
_________________ www.unolot.pl
zgadzam sie rajd byl swietny => wielkie dzieki dla Slawka, sedziow i organizatorow, karting i las oczywiscie debesciaki no i superoes - ktorego niestety nie moglem pojechac
Rajd był zajebisty.Próby ekstra nawierzchnia też niczego sobie.Nawet ten Labirynt SZ1/7 był dzisiaj do przełkniecia Fiatolem...
Karting w obie strony rewelka,a Las poezja rajdowania
SuperOES miało być lepsze wykonanie z mojej stony ale tradycyjnie zupka się skończyła-Bandit zjadł wszystko co mu wlałem...
Gratulacje dla Bzylek za efektowną jazdę
WIELKIE DZIĘKI DLA SŁAWKA I NIEZAWODNEJ EKIPY SĘDZIOWSKIEJ!!!
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
Osobne podziekowania dla kolegi Piotra za zawodowy pilotarz.
Padera dziekuwka...
P.S.Wielka prośba do wszystkich foto i tele speców o wszlelkiego rodzaju materiałki z BANDITEM w akcji prosze na maila:
qbus125rally@wp.pl z GÓRY DZIEKI...
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
Też dolaczam sie do gratulacji, Sławek kawał dobrej roboty. Szkoda ze sie nie najezdzilem i po 5 probie sie wycofalem, w misce olejowej dziura wielkosci orzecha włoskiego<- nie wiem jak to sie stalo nigdzie nie wylecialem i nie czulem uderzenia, coz takie sa rajdy.
_________________ FWD for woman, AWD for man, RWD for big dick motherfuckers
BMW COMPACT 323TI maszyna z piekła rodem
Pomoc drogowa->512-379-879
Swietny rajd, tylko szkoda ze nie odbywa sie dzis... Za oknem prawdziwa zima... To by dopiero bylo szalenstwo!!! Switna robota sedziow i calej obslugi. Pozdrawiam gorrraco!!
Małe sprostowanie. Foty faktycznie pochodzą ode mnie ale nie ja jestem ich autorem tylko moja dziewczyna Karolina Barczak i kumpel z roku Paweł Kida. Ja zrobiłem może z pięć
Niedługo Adam powinien zamieścić tą galerię po nazwijmy to moim masteringu oraz odpowiedniej selekcji na stronie klubu w wyższej rozdzielczości. Relacja też się pojawić powinna.
Rajd super, dzięki Sławek!!! Szkoda tylko, że znowu zabrakło nam szczęścia i cały karting przejechałam na kapciu Podziękowania dla Waab Rally Team za ogólne wsparcie i pomoc!
Rewelka. Wielkie dzięki dla Sławka i jego ekipy za taką imprezę.
Nawet "las" tym razem jakiś mniej dziurawy
Karting - to już pomału "nowa świecka tradycja" - the beściak.
Zresztą co ja się będę rozpisywał. 10 w skali Boforta
bardzo fajny rajd, ekstra proby szczegolnie karting, mysle ze bede wpadal czesciej tym razem ze sprawnymi hamulcami
gratki dla organizatorow
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005
Krzywhooo napisał/a:
Małe sprostowanie. Foty faktycznie pochodzą ode mnie ale nie ja jestem ich autorem tylko moja dziewczyna Karolina Barczak i kumpel z roku Paweł Kida. Ja zrobiłem może z pięć
pozdro
Dobre zdjecia. A z jeczenia fotografow mozna by pomyslec ze nie wiadomo co. Powinni zobaczyc moj shit a potem siedziec cicho
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005
Cyfrowej? Chyba fotografii wogole? Bo na moim starym, poobijanym HP-ku mam tylko zooma x2, redukcje czerwonych oczu, trzy jakosci obrazu to eto wsio. Aparat robi zdjecie 1-2 sekundy po nacisnieciu migawki... albo wcale nie robi. Zlapanie boczura (albo w ogole jadacego samochodu) takim sprzetem nie jest latwe...
A co do fotografii pod slonce... coz tak mi "powychodzilo"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum