A kto to ma taki fajny napis (FWD is for gays) na kubełkach??
Nie wiem czy wiecie ale Subarynka, która wzięłą udział w KJS'ie jest opisana w najnowszym GT Tuning. Jeśli dobrze pamiętam to ma 310KM i ok.350Nm i właściciel nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.
Ciekawe czy dodatkowe kunie wystarczą do pokonania Audi Quattro na kolejnym super oesie
Na pewno Audi Quattro bedzie sie dzielnie bronilo przed dodatkowymi kunmi w subaru )))
A swoja droga to gdyby nie skopany waz to nie tylko SuperOes dalo by rade wygrac ale i caly rajd
Krzychoo klip zajebisty:) Troche było pewno walki i z montażem a już nie licze czasu na marzniecie z kamerką:) Daj znać jak można od Ciebie wyciągąć better quality
_________________ www.unolot.pl
W takim razie zapraszam na http://www.divxcity.pl/ - znajdziesz tam najnowsze kodeki. Polecam pakiet Nimo. W razie jakichkolwiek problemów ściągać i instalować wszystko co mają (ja tak właśnie zrobiłem i nie spotkałem się z filmem, który by nie chciał odpalić). Program, którym składałem klip ma przeszło rok (i kodeki jakich używa do kompresji też) więc mało możliwe abym użył zbyt nowych kodeków
To widać nawet po wynikach było - na asfaltach było ok ale szutry średnio. Ja mimo wszystko zastanowiłbym się chociaż nad podniesieniem go troszeczkę, bo KJSy to może faktycznie w mniejszości po szutrach ale po różnego innego rodzaju syfie często (płyty betonowe, krawężniki, dzióry). No chyba że to typowo torowy pojazd i kierowca a na KJSy to okazjonalnie.
Jak chcesz go podnieść?? To nie gwint. Trzeba by sprawić coś nowego= fundusze...Będzie płyta pod silnikiem to i czasy w lesie będą lepsze- bo tu z góry odpuszczałem
Klip jest fajny, ale proponuję Ci Krzychu abyś zrobił to jeszcze raz z dźwiękiem silników zgrał i wydłużył, tak aby każdy miał więcej akcji, bo kilka fajnych jest pominiętych. Myślę że 60-90MB będzie ok!
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Brak dźwięku silników to niestety sprawa niezależna ode mnie. Postaram się załatwic tak, żeby mieć i móc wam rozdawać pełną wersję materiału z dźwiękiem ale to pewnie potrwa, chyba że ktoś z was ma ku temu możliwości.
Klipu zmieniać już nie będę, bo teraz to tylko mogę popsuć a i tak wersja, którą oglądaliście była najlepszą z trzech jakie złożyłem. Poza tym to nie da się zrobić tak, żeby wszyscy się zmieścili. Klip dłuższy niż 3,5 minuty może być po prostu nudny a z założenia to nie miała być dwugodzinna relacja tylko klip promujący KRPP i rajdy w Poznaniu, czyli również dla tych, którzy nie będą siedzieli i godzinami oglądali te same sekwencje analizując swój lub konkurenta ruch kierownicą.
A jeśli chcecie pełen materiał zobaczyć to jak już mówiłem zapraszam do mnie z płytką CD. Wypalam za free
Tomcio- a co masz u siebie??Bo w sumie zawias do A i do B jest ten sam
no ja u siebie mam akurat gwincik KW, ale właśnie systematycznie go "poprawiam"... Póki co amory zostały zmodyfikowane (co do siły...) i wydłużone. Sprężynki natomiast nadal te same, bo nie wiem jeszcze, czy zamawiać, żeby sprężynę dorabiać indywidualnie, co trochę nie mieści mi się póki co w budżecie, czy też kupować jakieś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum