W sumie, to AK powinien zadbać o reklamę imprezy. Ja nie należę i robię to z własnej, nieprzymuszonej woli, a że wcześniej nie mogłem, to zrobiłem to teraz.
Jak im podacie swój adres email to będą wam przysyłać info o każdej imprezie jaką organizują. Ja w Gorzowie startowałem dwa razy - jest to mały aczkolwiek przyjemny KJS - z regoly walczy się tylko w generalce bo nie przyjeżdża więcej niż 10-15 załóg.
Jak im podacie swój adres email to będą wam przysyłać info o każdej imprezie jaką organizują. Ja w Gorzowie startowałem dwa razy - jest to mały aczkolwiek przyjemny KJS - z regoly walczy się tylko w generalce bo nie przyjeżdża więcej niż 10-15 załóg.
Chciałbym żeby tak było, ale tak nie jest. Moje maile pozostają bez odzewu. Dlaczego? Nie mam pojęcia...
To dziwne, ja dostalem mejla o tej imprezie 06.03 -
"Przesyłam informacje o 1 gorzowskim KJS oraz rysunki prób.
w dniu 26 marca w Gorzowie.
W dniu 25 marca szkolenie sędziów. Informacja na stronie:
www.automobilklubgorzow.glt.pl. Zapraszamy
Maja tez nowa strone - moze mejle tez zmienili - nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum