Wysłany: Pon 25 Sty, 2010 kalendarz 2010 na ściane
pomyslalem sobie, ze fajnie byloby miec kalendarz na sciane - taki jak sprzedaja ci od WRC - ale nie z fotkami z RSMP, WRC, tylko z naszych imprez...
razem z Agniess wymyslilismy cos takiego...
co do ceny, to niestety jest kosmiczna, ze wzgledu na zakladaną małą ilość egzemplarzy
ceny jakie dostalem od drukarni szacuja sie nastepujaco:
100 szt. - cena 41 zł + VAT (50 brutto)
200 szt. - cena 24,5 zł + VAT (30 brutto)
500 szt. - cena 13,12 zł + VAT (16 brutto)
- format netto: 47 x 31 cm
- 6 kart 4+4
- 1 karta 4+0
- papier na środek i okładkę: kreda 200-250 g
- lakier offsetowy matowy
Plecy kalendarza:
- 1 karta 4+0
- format netto: 47 x 31 cm
- karton
- sprężyna po dłuższym boku
(jesli ktos moze taniej, to czekam na info)
do tego dochodza koszty grafika, ale powiedzmy ze biore je na siebie...
jesli zrobimy liste chetnych - na tym forum i innych, ktore znacie, to moze cena nie bedzie az tak tragiczna i uda sie zejsc chociaz do tych 30 zł...
prosze w takim razie o pisanie tu na forum, jesli ktos jest chetny, z informacja, czy jesli cena nie zejdzie do 30 zł, tez jest zainteresowany
poczekamy czas jakis az listy na roznych forach, na ktorych chcialbym zebyscie to umiescili i zbierali tam informacje o chetnych sie zapełnią, zbierzemy i zobaczymy czy jest nas wiecej niz 15
a jesli ktos ma sugestie co do kalendarza to oczywiscie prosze smialo pisac
byl plan zeby umieszczac tez male fotki, ale czasu zabraklo, zreszta styczen i tak juz sie konczy, wiec jesli ten kalendarz sie sprzeda, to na przyszly rok zrobimy zgodnie z Waszymi oczekiwaniami
inicjatywa super, ale na allegro az sie roi od podobnych ofert
czasem nawet mocno konkurencyjnych cenowo (za 1szt)
i wtedy to ja wybieram foty (oczywiscie siebie, ew te ktore mi sie podobaja).
Tak jak pisze d3mo, allegro jest konkurencyjne Sam robiłem sobie kalendarz rowerowy z moich fotek, i płaciłem 40zł za 1 sztukę z wysyłką, 12 kart A3 plus okładka ze spirala po dłużym boku:) Może papier za gruby nie był i w ogóle jakoś super sztywne to nie jest, wydruk iw macie, ale ładnie to wygląda
mi też się ta cena troszkę duża wydaje, a ta cena z allegro jest zdecydowanie lepsza, ja się podpytam dziś w drukarni i może uda się dobrą cenę załatwić
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010
chlopaki... zalamujecie mnie...
jesli dla Was format A4 i A3 (spal), albo zwykla kartka (qla) i wydrukowanie wszystkiego na zwyklej drukarce laserowej daje taki sam efekt jak pewnie w wiekszosci macie na scianie w postaci kalendarza WRC, to nie mam wiecej pytan
ale jak ktos ma tansza drukarnie, ale zachowujaca jakosc o ktorej napisalem, to spoko
siedzę w temacie dość dobrze i jeżeli ktoś oferuje wam taki kalendarz za cenę 50 zł, to uważam że to bardzo dobra cena ( biorąc pod uwagę: format, grubość papieru, to że na kalendarzu są zdjęcia i to na całej stronie, no i to że nikt nie liczy wam za projekt )
ps ja niestety nie kupię bo mam już taki swój własny ze swoimi zdjęciami
ukradłem troszkę projekt...znacz się pożyczyłem pewne element, kalendarz jest tylko dla mnie wiec sorka jak bez zgody wykorzystałem projekt i zdjęcia, format takiego kalendarza jest 60x80cm drukowany będzie jako naklejka lepsza jakość przy solwencie niż na papierze, a zawsze można sobie go gdzieś nakleić w garażu:)
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Jeśli jakis miesiac bedzie z Bzylami to z checia wezme kilka egzemplarzy
_________________ Patrosze czarnucha yeahh
FWD for woman, AWD for man, RWD for big dick motherfuckers
BMW COMPACT 323TI maszyna z piekła rodem
Pomoc drogowa->512-379-879
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010
fota z bzylami byla naprawde fajna, ale odpadla ze wzgledu na jakosc i nie ja ją odrzucilem
ja generalnie wybralem rozne fajne foty, ale to sie komus nie podobalo nasycenie, to za jasno, to za ciemno, to ziarnienie czy jak to sie nazywa, no - ja jestem ten dobry, to oni, ci co odrzucaja są ci źli
Bartas jest na 2, ale to przeciez nie o niego chodzi tylko o zdjecie - chcialem zrobic glosowanie na foty i zrobie w przyszlym roku, ale juz wiem jak bedzie to wygladalo - kazdy bedzie glosowal na swoje
jak macie jakies propozycje to prosze, ale czas jest naprawde ograniczony, bo styczen dobiega wlasnie konca...
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010
Za rok najlepiej proponuj kalendarz w grudniu, przed nowym rokiem. Bo ja np. kalendarz już mam, a i chwilowo jestem bez kasy. Wtedy na pewno będzie więcej chętny, bo to fajny prezent na święta :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum