Przepraszam, że dopiero teraz wchodzę do atku ale Knastol - zapomniałeś, że jestem Kierownikiem działu handlowego w drukarnii??
Daj cynk ile tych kalendarzy i w jakim formacie potrzebujecie, a cenę zrobię Wam zdecydowanie lepszą no i nie trzeba zamawiać 100szt. kalendarzy. Zamówienia od 10szt. w górę.
Telefon do mnie masz
[ Dodano: Sro 27 Sty, 2010 ]
Albo właściwie od razu Wam podam info ->
nak³ad 10 sztuk = 45,60 pln netto za szt.
nak³ad 20 sztuk = 38,50 pln netto za szt.
nak³ad 30 sztuk = 30,90 pln netto za szt.
nak³ad 40 sztuk = 29,10 pln netto za szt.
nak³ad 50 sztuk = 25,10 pln netto za szt.
nak³ad 70 sztuk = 23,50 pln netto za szt.
kwestie netto brutto wolę dogadać telefonicznie. Jak już dogadacie projekt to zrobię Wam jedną sztukę próbnie za darmo! Każdy sobie obejrzy i podejmie decyzję czy taki chce!
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010
Waligor napisał/a:
Za rok najlepiej proponuj kalendarz w grudniu, przed nowym rokiem. Bo ja np. kalendarz już mam, a i chwilowo jestem bez kasy. Wtedy na pewno będzie więcej chętny, bo to fajny prezent na święta :>
cffaniak... nie zawsze wpadam na takie pomysly w odpowiednim czasie
Matisso napisał/a:
Knastol - zapomniałeś
no cos mi w glowie utkwilo ze Ciebie interesuja mniejsze formaty no to pieknie - wstrzymaj sie jeszcze, moze ktos zaproponuje inne foty, ale dajemy sobie czas do konca tego tygodnia i w poniedzialek podesle Ci potrzebne pliki - czekam tez jeszcze na inna wycene i zobaczymy co z tego wyjdzie
Jak będziesz miał inne wyceny to daj znać - na pewno dopasuję odpowiednio ofertę dla braci rajdowej
Format taki jak chcecie, a tak jak pisałem zrobię wam jeden wydruk darmowy więc nie będziecie musieli w ciemno gdzie indziej zamawiać tylko będzie wiadomo dokładnie co otrzymacie.
Jest jedna kwestia -> 7 lutego idę do szpitala i mogę być nieobecny nawet dwa tygodnie zatem albo kwestię kalendarzy opracujemy przed naprawianiem mojej osoby albo po
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010
Matisso napisał/a:
na pewno dopasuję odpowiednio ofertę dla braci rajdowej
jednak jeszcze ma z czego schodzic
tak jak pisalem - w poniedzialek dostaniesz co trzeba, tak zeby na SO 06.02 byla ta próbka, zeby kazdy sobie pomacał - mnie nie bedzie, ale zakladam ze Agniess przyjmie zamowienia
Może lepiej było zrobic zdjęcia łączone, kilka autek na stronie, z łagodnym przejściem jednego w drugie.
Wiadomo, każdy chciałby mieć siebie na fotce ...ale grudzień to przeginka, nie było fajniejszego zdjęcia/rajdówki? (nie mam nic to tego kanciaka, ale "rajdowy" to nie jest zbytnio a brakuje wielu innych ciekawych rajdówek od nas)
Reszta fotek i aut ciekawa.
_________________ "Prawdziwego mistrza poznaje się po tym, że wygrywa jadąc najwolniej jak to jest możliwe" - J.M. Fangio
Auto: w marzeniach
Wysłany: Czw 28 Sty, 2010
Cięzko cokolwiek wybrać ciekawego, podobającego się większości, kiedy pomysł trafia do mnie parę dni przed nowym rokiem, a ja mam takich zdjęć tysiące. Teraz jest już za poźno na wielkie zmiany. Dałam pomysł z tym, coś na wzór kalendarza rallynews, że jest jedno większe foto i parę mniejszych, ale nie wyrobiliśmy się z czasem. Już jest koniec stycznia, a kalendarz nadal niedopracowany.
Na przyszły sezon napewno wcześniej o tym pomyślimy, by większość mogła znależć się na zdjęciu.
Wysłany: Czw 28 Sty, 2010
konrad1f napisał/a:
nie ma żadnego RWD
mowilem sobie - znajde tyle ciekawych zdjec lecących bokiem RWD, ze nie bede wiedzial ktore wybrac... co sie okazalo? lipa! nic ciekawego... za slabo latacie bokami
Wysłany: Czw 25 Lut, 2010
kalendarze wydrukowane w limitowanej serii - 20 sztuk po 50 pln brutto - musialem doliczyc projekt, bo reklamodawca nie byl jednak zainteresowany sfinansowaniem przygotowania projektu...
zabieram na SO, wiec osoby ktore zadeklarowaly chec zakupu prosze sie przygotowac finansowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum