@huzar105
Przepraszam, że chciałem Ci dać dobrą poradę. Ale sam napisałeś:
Cytat:
Robiłem zdjęcia w trybie sport, a i tak nie chce łapać ostrości.
Więc stwierdziłem, że idę w ilość, a nie w jakość.
Widocznie odczytałeś mojego posta w złym tonie, graba na zgodę i EOT
Ideą forum jest pisanie swoich opinii, ja się nie gniewam
Dla mnie to wszystko są żarty
Gdyby mi zależało to bym się postarał, krótka piłka.
Nadal jednak uważam, że lepsze coś niż nic.
Odpowiedziałem już na wszystkie maile. Jeśli ktoś nie dostał odpowiedzi to prosze pisać, bo możliwe że nie ogarnąłem takiej ilości filmików, albo przy wysyłaniu coś poszło nie tak .
_________________ Nie ma zwycięstwa bez walki, żeby zwyciężać trzeba walczyć.
Tak jak już zapowiedziałem trochę fefleksji z mojej strony:)
Ostatnio jakoś z braku czasu się nie wypowiedziałem, to teraz sobie odbiję
Ogólnie próby jak zwykle fajne no i tym razem z atrakcjami - z jednej strony przejazd równoległy podnosił emocje i faktycznie dał cząstkową możliwość porównania się, ale z drugiej strony poprzez "upancerzenie" szykan przyczyniał się do większej szkodliwości w przypadku przeholowania Wiadomo że to na własne życzenie, ale ja to byłem szczerze zdziwiony gdy prawa szyba wręcz eksplodowała, pilot tylko przytomnie krzyknął: "Wszystko OK, jedziemy":) Okazało się że fragmentem lusterka zaczepiłem opony, a ono składając się z dużym impetem wybiło szybę. Ale i tak chyba frajda większa z takiego przejazdu:) Adrenalina również:) Bo przecież gdyby o nią nie chodziło spotykalibyśmy się na kółku szachowym - oczywiście bez urazy dla szachistów
A cało zdarzenie może i by nie zaszło ale (tak mi się wydaje, że to było podczas tego przejazdu) zdekoncentrował mnie sej Młodego, który pełną bombą przeleciał szykanę tak, że mnie zawstydził (jak nie napiszę kto:P). Szacun.
Dojazdówka przez próbę bez problemów - jeśli dzięki niej próby mogą być lepsze to ja się na to piszę:)
Napiszę jeszcze tylko że albo ja mam takie odczucia i jeżdżę coraz szybciej albo próby są coraz bardziej na odwagę No nie powiem - w kilku miejscach się przełamałem i były to słuszne decyzje tzn. praktyka potwierdziła teorię:)
Ale i tak jeszcze dużo do ogarnięcia... jednocześnie gratuluję dwóm panom przede mną w klasie 3. Wymiatacie chłopaki, każdy na swój sposób:)
A no i życzę szybkiego i bezproblemowego przywrócenia auta do stanu używalności Kubie Rogali.
Jeszcze parę mniejszych spraw:
- jedzonko znów bardzo dobre - fajna jest ta różnorodność, bo gdybyśmy mieli ciągle to samo jeść to trochę by nam obrzydło:) I jeszcze te wymyślne nazwy:) Ciekawe kogo to zasługa
- coś co tym razem trochę umknęło mojej uwadze, ale na poprzednim oesie zauważyłem - może nie jest to jakiś duży problem, ale możnaby ograniczyć marnotrastwo ręczników papierowych w WC - w koszu czasem widzialem praktycznie nie zużyte lub ledwo tknięte - lepiej chyba używać tyle ile trzeba - to starczy do końca imprezy i nie zabraknie na umycie rąk przed jedzeniem, a i matka natura będzie szczęśliwsza.
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010
adamus napisał/a:
A cało zdarzenie może i by nie zaszło ale (tak mi się wydaje, że to było podczas tego przejazdu) zdekoncentrował mnie sej Młodego, który pełną bombą przeleciał szykanę tak, że mnie zawstydził (jak nie napiszę kto:P). Szacun.
To nie było podczas tego przejazdu BA! Oboje zrobiliście to na tej samej szykanie i z tego co pamiętam, to o te same opony
Auto: Renault Clio
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010
Witka.Na omawianym Oesie byłem jedynie obserwatorem.Parę fotek jednak strzeliłem.Skleciłem coś z tego i daję linkę.Z góry mówię że jakość kiepska bo strzelane komórką.Mam nadzieję że się choć trochę spodoba.Pzdr
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
moze jezeli jest klatka idzie odstąpić od tego zapisu?!
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum