Wysłany: Sob 20 Lut, 2010 III SuperOES Tor Poznań (27.02.2010)
my tu gadu gadu, a III SO juz za tydzien
no i III runda cento (stronka powinna juz wtedy wrocic)... i subaru... i rwd...
dembol - tym razem bedziesz mial robote zeby to uwzglednic w zgloszeniach
jakich warunkow mozna sie spodziewac na torze? zimowki mam na cywilu, a tak mi sie nie chce ich przekladac, ze... albo bede liczyl na brak sniegu i lodu, albo pojade cywilem... ale w A grupie? echhh...
aha - zabiore te oponki co chce sprzedac, moze ktos sie skusi, zabiore tez kalendarze, nadrukowalem tego troche, wiec zabrac dodatkowa gotowke!
nie wiem jak na torze ale śnieg został tylko tam gdzie były usypane duże górki, a do tego słoneczko jest wiec pewnie będzie mokro jak nie przyjdzie przymrozek. na śnieg bym nie liczył.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Będzie pewnie bardzo ślisko miejscami (oczywiście na zakretach) a na prostych będzie chyba bardzo, ale to bardzo szybko!!
Ja osobiście radze zimówki ale zobaczymy co będzie w sobote
Auto: Opel Astra II
Wysłany: Pon 22 Lut, 2010
Może wreszcie słońce przygrzeje i nie pozwoli marznąć
Dembol, prośba do Ciebie o uzupełnienie działu media, bo w relacji z poprzedniego superosu jest odniesienie, że galerie są w mediach, a tam nie ma nic
5 dni... i znów dzień pełen zabawy i karta pełna zdjęć
_________________ Sprzedaż zdjęć z KJS-ów, rajdów, SuperOS-ów, wyścigów
Informacje: www.agniess.kujawa.org.pl
Koloo, Ojciec ma rację, chyba lepiej zmień z powrotem na zimówki...
Apropos, gdyby ktoś był zainteresowany zakupem Suzuki Swifta 4x4 1,3 GTI, idealnego auta na te warunki, zapraszam do tego wątku: http://rajdowypoznan.com/...298c620713ebac9
Auto: CC
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010
KROTON napisał/a:
Koloo, Ojciec ma rację, chyba lepiej zmień z powrotem na zimówki...
Apropos, gdyby ktoś był zainteresowany zakupem Suzuki Swifta 4x4 1,3 GTI, idealnego auta na te warunki, zapraszam do tego wątku: http://rajdowypoznan.com/...298c620713ebac9
Sytuacja na torze:
czarny, mokry asfalt na środku - takie tam dwie kreski od naszych opon a po bokach pozostałości band ze śniegu w których będą szykany
Sytuacja na torze:
czarny, mokry asfalt na środku - takie tam dwie kreski od naszych opon a po bokach pozostałości band ze śniegu w których będą szykany
I to pomimo dzisiejszych porannych i obfitych opadów?????
Auto: Opel Astra II
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010
No warunki będą ciekawe, zobaczymy co nam jeszcze prognoza przyniesie...jakie wieści pogodowe. Obecnie też widziałam w prognozach zapowiedzi deszczu w okolicach godzin porannych. Jeszcze 3 dni, może się coś zmienić. Ale napewno nie będzie mrozu, temperatura dodatnia. Także roztopy...
_________________ Sprzedaż zdjęć z KJS-ów, rajdów, SuperOS-ów, wyścigów
Informacje: www.agniess.kujawa.org.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum