A ja nie mam problemu Mam tylko dwie zimy i dwie letnie, więc albo letnie na przód a zima na tył albo odwrotnie. Oby tylko było dużo syfu i mało prostych
_________________ Subaru i tylko Subaru! A do ściagania Fiat CC gr N
Najlepiej żeby wszyscy to mieli wypisane bo to bardzo ułatwia i przyspiesza BK, a co za tym idzie szybciej załatwicie opłaty w biurze i szybciej znajdziecie sie na odcinku testowym
A ja nie mam problemu Mam tylko dwie zimy i dwie letnie, więc albo letnie na przód a zima na tył albo odwrotnie. Oby tylko było dużo syfu i mało prostych
no ale Ty jesteś amator, a inni to już tacy profi, ze nie wiedzą, w którą opcję pójść
Auto: EVO IX
Wysłany: Czw 25 Lut, 2010
Najważniejsza jest dobra zabawa , warunki trudno - lepsze czy gorsze , ale dla wszystkich takie same. Zimy , śniegu i lodu chyba już wszystkim starczy .
Dokładnie...też jestem tego zdania...ciężko tu o specjalną taktykę bo nawet nie znamy specyfikacji jakiejkolwiek z prób...ja cisnę na zimówkach...co najwyżej z ciśnieniem się pokombinuje jak nie będzie lepić...
_________________ "If in doubt...flat out" C. McRae
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010
ech, jak to milo wsiasc po dluzszym czasie do rajdowki, poczuc ten specyficzny zapach, fotel, pasy, przyspieszenie... no dawno juz w niej nie siedzialem...
dziś byłem na torze i wam powiem ze będzie bardzoooooo ciekawie
Tor miejscami suchy, reszta mocno mokra bo to co topnieje to spływa na tor, a czasem oponki będą łapać śnieg juzłocie nie wspominająć
Ja osobiście zostawiam zimówki. See ya na torze
Ogólnie powiem że w niektórych miejscach na torze śnieg będzie dyktował warunki, w szykanach na 100% jest śnieg bo taka jest wizja jest dużo błota i to miejscach w których nie zawsze się go można spodziewać, ogólnie to na letnich się można nieźle zapuścić ale jak ktoś umiejętnie pojedzie to da rade
bogaj2 wie co mówi, zgadzam się z nim ale dziś rano jak jechałem do miasta to miejscami był lód na ulicy wiec na letnich moze być nieciekawie. A na torze często się bedzie jechało przez małe jeziorka bo wody przybywa, generalnie jest lód, śnieg, woda, błoto sucho ale głównie mokkkkroooo!!!
no to super hehe, właśnie wrzuciłem letnie na tył z małą ilością bierznika a wy mi tu o kałużach lodzie śniegu...ale dziś już ich na pewno nie będę przekładać, więc co najwyżej polatam więcej bokami niż przewidywałem
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
No to się dzień pod znakiem lewarka szykuje
Ja zapoznanie zaczynam od letnich, bo mam felgi ładniejsze
Z kilkucentymetrowym prześwitem najwyżej się gdzieś zawieszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum