Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 III SuperOES Tor Poznań (27.02.2010) - po imprezie
to sie najezdzilem... choc zabraklo piatej petli... szkoda...
wyniki cento uaktulanie niedlugo, tylko jak sie okazalo, nie kazdy podal grupe w zgloszeniu, wiec jesli ktos jest zainteresowany, to prosze o info bo wrzuce go do A grupy...
Dla mnie dobrze, że 5 pętli nie było bo mi filtr powietrza wyleciał i silnik błoto ciągnoł
Pozatym wszystko ok Nie wiem jak wyniki bo nie zostałem na ich wywieszeniu.
Wkońcu bez lodu i sniegu na trasie !
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010
Ogólnie wyniki przyzwoite, mogło być lepiej Niby 2 w Cento, a 3 spośród wszystkich SC/CC, ale przerwa pomiędzy drugim Knastem i popylającym Kopą daleka. Jest nad czym pracować
Fajnie się jeździło, trochę dziwny chaos się narobił z kolejnością na 3 i 4 pętli. Dobrze, że zareagowano na warunki wyjazdu z prób, bo już mało brakowało a raz bym utknął, tak że jeszcze chwila i wyjazd byłby nieprzejezdny
Podobało mi się.
No i szacunek dla Łukasza Janiaka, bo to co on robi z tym Uno...
Jest to link do galerii kumpla, jakby ktoś chciał fotke w lepszej jakości, albo chce się zapytać czy został uchwycony - prosze pisać na luk.leszczynski@gmail.com .
Ja z bratem porobiliśmy filmiki i postaram się niedługo z nich coś zmontować .
Pozdrawiam
_________________ Nie ma zwycięstwa bez walki, żeby zwyciężać trzeba walczyć.
serdeczne dzieki za wspolna zabawe. super organizacja, pozytywna atmosfera. jestesmy bardzo zadowoleni z naszego debiutu
do zobaczenia na kolejnym SOSie
Hymm po raz kolejny byłem na SuperOESie jako fotograf no i moim zdaniem mega ciekawie... pogoda dopisała więc dość dużo macie fotek. Galeria już dostępna: http://picasaweb.google.pl/bialy92
Gaz był i to pełen ale na dwójce przy 50 kmh czyli tyle ile w tym wypadku mam 4 tys rpm i zero mocy Niestety skrzynia nie od tego silnika i tak jest potem . W ogole odnotowałem dziś mega straty przez te przełozenia , na sniegu to było fajne ale teraz skrzynia mogła by być krótsza ;|
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010
dembol napisał/a:
Jakieś błędy (nazwiska, podział w cento-cup) proszę zgłaszać na PW
Kuba Rogala, z tego co wiem, max powinien dostać taryfę, a przy próbie Sz2-2 ma napisany kosmos czas 2640,71 s., kiedy nawet przy niestartowaniu dostaje się karę 1000,00 s....
Podobnie Domagalski Tomasz i Andrecki Maciej przy Sz2-1.
Auto: CC
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010
Impreza super Gratulacje dla zwyciężców ! Też jestem pod szokiem p. UNO Super impreza błotka i wody co nie miara lecz pogoda dopisała. Samochod cały i to najważniejsze choc dla wielu impreza nie skonczyła sie bez przygód. Póżniej rzeczywiście porobiło sie małe zamieszanie na 3 i 4 i chyba nie do konca było według nr. ale jak dla mnie przynajmniej było sprawnie.
A zapomniał bym podziekowania serdeczne dla Forestera który ratował nas z błotnej pułapki na końcu Sz1 oraz dla wszystkich którzy pomagali wyciagać Cino ze śniegu na zapoznawalnym upalaniu na kartingu aaa no i dla prof. Knast'a za pożyczenie klucza heeeh
Ogólnie Super Pozdrowienia dla wszystkich.
PS. a kiedy zdjecia od Agnieśś? bo może ona mnie uchwyciła bo jak dotąd to znalazłem sie aż na jednym foto
A czy ja juz kiedys nie pisałem że ów chytry program do wyników ma pewne wady? Ale z drugiej strony Adam wszystkiego nie upilnuje i po to jest 30 min na protesty.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Auto: Opel Astra II
Qard napisał/a:
PS. a kiedy zdjecia od Agnieśś? bo może ona mnie uchwyciła bo jak dotąd to znalazłem sie aż na jednym foto
Zdjęcia od Agniess... hm, trochę to potrwa.
Możesz odezwać się prywatnie, to myślę, że poszukam dla Ciebie i podeślę
Dziękuję tak poza tym za naprawdę super SuperOS, było tym razem i cieplutko i fajniutko. W końcu mogłam bez żadnych problemów stać i nawet opalać się
Warunki też ciekawe do foto
Pozdrawiam i gratulacje dla najszybszych.
_________________ Sprzedaż zdjęć z KJS-ów, rajdów, SuperOS-ów, wyścigów
Informacje: www.agniess.kujawa.org.pl
Śnieg był fajny, ale dobrze, że już się roztopił Już prawie zapomniałem, jak to jest czuć przeciążenie w aucie... przynajmniej na zakrętach, bo na dohamowaniach Dunlopy SP Sport zupełnie nie zdawały egzaminu. Może podzielicie się swoimi doświadczeniami z oponami z tych zawodów?
Próby ustawionej szybko, więc fajnie. W połączeniu z nawierzchnią naprawdę super warunki do jazdy. Wynik jak wynik, tym razem nie dałem rady szybciej Podziękowania dla wszystkich, którzy dwa razy pomogli mnie wyciągnąć z błotnej pułapki po drugiej próbie. I dla fotografów, dzięki którym mam całą masę zdjęć
To ja zacznę od narzekania, zgłaszaliśmy że wszystkie maluchy chcą być w RWD, jak widać bez skutecznie..
Co do startowania wg numerów to burdel był od samego początku bo wszyscy startowali jak chcą, przy 4 pętli na starcie 1 próby wystartowało kilka załóg z początkowymi numerami i w pewnym momencie nie miał kto startować bo nikogo tam nie było wiec jeden wielki burdel, przy 2 próbie to jeszcze większe zamieszanie, a już nie wspomnę o komentarzach że to że nie startujemy wg nr w niczym nie przeszkadza, porażka pod tym względem, może zacząć karać tych co się np więcej niż 2 razy nie ustawią w kolejności, bo wiadomo że czasem się zmienia opony, jakaś awaria się zdarza i się później wystartuje ale nie to co było teraz.
Najbardziej z całości podobał mi się trening, choć już wtedy auto zastrajkowało i nawet seryjny silnik musiał walnąć focha. Dzięki za rywalizacje w 1 klasie bo jak zawsze była walka i miła atmosfera:) i choć nie zrobiłem dobrego wyniku to miałem w miarę równe czasy, przynamniej z każdą próbą troszkę lepiej wychodziło ale to pewnie przez to że śnieg znikał i robiło się sucho:) dozobaczyska na następnym
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Auto: Renault Clio
Musiałem się zarejestrować by wam Panie i Panowie podziękować za wspólną zabawę i zaciętą rywalizacje(choć z mizernym wynikiem w moim wykonaniu).Pozdrawiam
_________________ Obróbka Mechaniczna Elementów Metalowych
Krańcowa 55
Przeźmierowo
Auto: CC
Tak zmieniajac troszke temat chciałbym wyjść z propozycją by numer startowy jeden lądował na bocznej tylnej szybie od kierowcy a drugi na tylnej. Stojąc za samochodem odrazy było by wiadomo jaki numer mamy przed soba. Moze to by ułatwiło ustawianie sie wg kolejnosci. Co o tym sadzicie? to propozycja oczywiscie
Auto: Ford Sierra
Witam wszystkich i gratuluje wyników
jestem nowy i pierwszy raz brałem udział w wyścigu jako kierowca , przepraszam jeżeli komuś zajechałem drogę
szkoda że autko szwankowało ale bardzo się ciesze się że udało mi się wstawić silnik i wziąść udział w tym Oesie. Warunki fajne ślisko i do tego słoneczko
impreza bardzo udana , brawa dla organizatorów, podobało mi się bardzo
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum