Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: knastol
Wto 08 Lut, 2011
III SuperOES Tor Poznań (27.02.2010) - po imprezie
Autor Wiadomość
Łukasz Kaszuba 
eNka

Wysłany: Wto 02 Mar, 2010   

Plac Cygański to tam gdzie kiełbaski sprzedają z przyczepy? ;-)

Ale fakt, masz rację. Trzeba zwrócić uwagę następnym razem bardziej na to - był moment w którym już nie wiedzieliśmy czy 'jeszcze stać, czy już uciekać' kiedy kierownik Audi 3.2 "leciał" - na szczęście umiejętności wzięły górę, i wyciągnął go z tego. :drive:

orzech69 
nowy

Auto: VW Golf mk2

wysmienita impreza:) nasz debiut zaliczamy do udanych ze wzgledu na brak strat w ludziach i sprzecie a 40 pozycja w generalce to nie koniec swiata jak na 90 konnego rpka:P pozdrawiam

Padera 
WRC

Api, pamiętając Twój wyczyn Justyną pozwole sobie stwierdzić że NIE MA bezpiecznych miejsc na SO :podupie:

Agniess 
WRC

Auto: w marzeniach

Zapraszam do galerii, jak narazie, z treningu: http://agniess.kujawa.org...2010/index.html ;-)

I przypomnę jak zawsze, że w galerii jest mniej zdjęć niż posiadam na dysku. W razie czego proszę o PW lub maila.

Pozdrawiam ;-)

-------------
www.abcup.com.pl & www.bmw-challenge.pl

Łukasz Kaszuba 
eNka

Agnieszko - Fantastyczne zdjęcia. Jest kilka na prawdę mistrzowskich kadrów. Ogólnie baaardzo wysoki poziom tej galerii. Gratuluję Ci. Teraz widzę jak długa jeszcze droga przede mną... ;-)

http://agniess.kujawa.org...n_IMG_7995.html

Genialne! :mrgreen: Gdybyś miała jeszcze coś z nami...podeślij na GG (10279333). ;-)

Pozdrawiam :)

vergasser 
A-grupa

Agniess, fajnie boki połapane ;-)

BIG J
eNka

Zdjęcia jak zwykle świetne. Ale jak zpojrzałem na zdjęcie mojego unolota to się przeraziłem - wygląda jakby właśnie na szrot jechał :mrgreen:

http://agniess.kujawa.org...n_IMG_7812.html

knastol 
B-grupa

BIG J napisał/a:
Ale jak zpojrzałem na zdjęcie mojego unolota to się przeraziłem - wygląda jakby właśnie na szrot jechał :mrgreen:

no i te opony... jak Ty to robisz...

http://knast.poznan.pl
http://www.omnie.info.pl

api 
WRC

Agniess, co Ty mówisz, że Ci biały kolor aparat przepala? Super jest! Świetnie wyszły, ze wszystkimi szczegółami. Aż chciałbym zobaczyć moje w dużej rozdzielczości - mail znasz :D

huzar105
WRC

knastol napisał/a:
BIG J napisał/a:
Ale jak zpojrzałem na zdjęcie mojego unolota to się przeraziłem - wygląda jakby właśnie na szrot jechał :mrgreen:

no i te opony... jak Ty to robisz...
Z V8 pod maską i 5 katalizatorami do tego każdy by tak latał :mrgreen:

domel 
A-grupa

Na te fotki czekałem. Warto było się wygłupiać na treningu. Superrrr, tak trzymać :mrgreen:

WALDEK 
eNka

Auto: EVO IX

Zdjęcia Super . Impreza też super , warunki b. zmienne - najważniejsze były odpowiednie opony . Gratulacje dla oranizatorów DARII i TOMKA - aby im zapału nie zabrakło . Zaczynam odnosić wrażenie jakby nie wszystkie osoby zajmujące się obsługą i zarządzaniem TOREM były przyjazne i pomocne w ICH wysiłkach , a tylko dzięki takim osobom jak DARIA I TOMEK , którym chce się zajmować całą tą organizacją my możemy się super pobawić a i przy okazji zdobyć doświadczenia które przydadzą się ...

SAL 
WRC

Świetne :D Trzeba mieć fantazję, dziadku ;-)

Michalst 
nowy

WALDEK napisał/a:
Zdjęcia Super . Impreza też super , warunki b. zmienne - najważniejsze były odpowiednie opony . Gratulacje dla oranizatorów DARII i TOMKA - aby im zapału nie zabrakło . Zaczynam odnosić wrażenie jakby nie wszystkie osoby zajmujące się obsługą i zarządzaniem TOREM były przyjazne i pomocne w ICH wysiłkach , a tylko dzięki takim osobom jak DARIA I TOMEK , którym chce się zajmować całą tą organizacją my możemy się super pobawić a i przy okazji zdobyć doświadczenia które przydadzą się ...

Hallo!! :bicz: Nie zapominajcie, że była Magda, Michał i wiele innych osób dzięki którym możemy jeździć i się tak dobrze bawić na torze!! Dziękujemy WSZYSTKIM organizatorom SuperOESów :mrgreen:

WALDEK 
eNka

Auto: EVO IX

Oczywiście masz racje . Gratulacje również dla Magdy i Michała , oraz podziękowania dla sędziów. Nie chciałem nikogo urazić. Podziękowania także dla wszystkich fotografów .

bogaj2 
WRC

Podziękowania też dla Pana z bramy toru za wspaniałe otwieranie szlabanu :) nie popadajmy w paranoje, każde podziękowania są ważne ale wiadomo że Daria i Płakol są na 1 planie bo oni są dyrektorami rajdu. a Madzia i Misiek i inni mimo że są ważni nie są aż tak rozpoznawalni... Peace :drive:

huzar105
WRC

Wysłany: Sro 03 Mar, 2010   

Ja nie lubię tego jednego sędziego co zawsze chodzi w kurtce skody i tak źle mu z twarzy patrzy :mrgreen:

Bart_wlkp
nowy

Bardzo amatorska galeria ode mnie:
http://picasaweb.google.c...22010TorPoznan#

bogaj2 
WRC

huzar105 napisał/a:
Ja nie lubię tego jednego sędziego co zawsze chodzi w kurtce skody i tak źle mu z twarzy patrzy :mrgreen:

Ok, zapamiętam to na BK 13.03 :mrgreen:

Jedker 
A-grupa

Troche czasu juz minelo ale moze podziele sie moją relacją z SuperOesu.

Impreza była udana, wreszcie bez śniegu i mozna było troche poszalec. Wynik całkiem dobry, cieszy równa jazda na kazdej próbie i brak większych błedów, nadal martwi brak pomysłu na pokonanie niektórych sekcji i kompletnie złe zabieranie się za nie, no ale jest sie czego uczyć.

Zgadzam się z Try3kiem, że był bałagan jak chodzi o starty według numerów i powinno to zostać w końcu rozwiązane, bo robi się przez to niepotrzebny bałagan. Sam jednak nie jestem bez winy, bo do 4 przejazdu nie wystartowałem ze swoim numerem, siedząc w biurze i słuchając jakie numery startują cały czas myslałem że to dopiero 3 pętla.

Kolejna sprawa tyczy się przewracania opon, beczek, i innych elementów. W regulaminie jest za to kara, i uważam, że kara powinna być nakładana za to, i nie mówcie mi tutaj że zawodnik już się ukarał bo przez to stracił bo nie zawsze tak jest, a ja jadąc za nim zamiast szykany mam slalom gigant i ja na tym tracę, a ktoś kto wpadł w opony niczym sie nie przejmuje.
I ostatnia sprawa tyczy sie przejazdu zapoznawczego. Nie jest to czesc treningu, bo on się odbywa wcześniej, jest to zobaczenie trasy, żeby się nie pogubić, sprawdzenia jak szerokie są szykany, gdzie się dokładnie znajdują, a nie jest to czas upalania.
Pretesję mam tutaj szczególnie do kolegi z Ibizy z numerem 17, który to po skręcie na kaloryfer przyhamował całą grupę jadącą za nim, żeby mieć wolny tor kartingowy i wyjezdzając z za zakrętu trafiało się na korek, zastanawiałem się czy kolega jadący za mną z CRX zdąży zahamować, czy będe miał rozwalone auto zanim się zacznie.
Może trochę przesadzam, ale uważam że od tego jest trening, a na zapoznaniu nie należy jechać na 100%, bo jedziemy jeden za drugim w dość małych odległościach.

Pozdrawiam

Michalst 
nowy

Wysłany: Czw 04 Mar, 2010   

Jedker

Przyhamowałem bo przede mną zakręciła się Honda Civic i czekałem, aż wróci na tor!!! A jeśli chodzi o kolege z CRXa to powinnien chyba zachować większy odstęp, wtedy by nie było problemu. Masz racje, że to jest przejazd zapoznawczy, ale też chcemy zobaczyć jak się czepia opony toru i wcale nie jedziemy na 100%. Gdyby wszyscy zachowali pewien dystans pomiędzy autami to by nie było kolizji.
Następnym razem proponuje poprostu zachować odstępy i będzie dobrze.
Pozdr

huzar105
WRC

bogaj2 napisał/a:
Ok, zapamiętam to na BK 13.03

Całe szczęście, że nie wiesz kim jestem :razz:

:mrgreen:

bogaj2 
WRC

huzar105 napisał/a:
bogaj2 napisał/a:

jaki to problem się wywiedzieć :D

huzar105
WRC

bogaj2 napisał/a:
huzar105 napisał/a:
bogaj2 napisał/a:

Przejadę bokiem i nic nie zrobisz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bogaj2 
WRC

huzar105 napisał/a:
bogaj2 napisał/a:
huzar105 napisał/a:
bogaj2 napisał/a:

Przejadę bokiem i nic nie zrobisz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to powiem lepiej: Podejdź sam do mnie i mi powiedz ;D

Try3ek
WRC

jak byśmy zachowywali większe odstępy to trwało by to zdecydowanie za długo, tak 2 przejazdy zapoznawcze dla mnie są troszkę niepotrzebne. Wole zrobić jedną pętle więcej niż czekać upalać na zapoznaniu.
Jeżeli chodzi o szykany to od 3 pętli barierka w przedostatniej szykanie na kartingu była przewrócona chyba do samego końca, dzięki czemu spokojnie 2 sekundy można było zyskać. Pierwszy raz wychaczył to pilot i nie odpuściłem jak bym jechał sam mógł bym tego nie zuważyc i inny by mieli przewagę bo ktoś zachaczył.
Może zrobić coś takiego że ten kto coś zachaczy zgłasza to sedziemu i oni przekazują dalej by to poprawić.

K.Białas 
A-grupa

"Druga galeria z SuperOSu gotowa :) http://agniess.kujawa.org...2010/index.html Zapraszam!" Niestety Agnieszce nie działa coś forum więc rozumiecie.. W razie jakiś pochwał to do Agi :P

Motorsport Maxxx
Magazyn sportów motorowych

www.motorsportmaxxx.pl

www.bmw-challenge.pl
www.abcup.pl

IceCube 
WRC

Rozważam pozostawienie mega latającego tyłu w Pugu i nic nie robienie z tym zeby mieć wiecej takich fotek :D

Agniess ŚWIETNA ROBOTA :) ))

huzar105
WRC

Try3ek napisał/a:
Może zrobić coś takiego że ten kto coś zachaczy zgłasza to sedziemu i oni przekazują dalej by to poprawić.
Tylko widzisz każdy myśli, że dostanie kare za coś takiego.

herbi
A-grupa

No jak by na to nie patrzeć za potrącenie szykany powinna być kara. Pytanie tylko jak to zorganizować, ale na pewno na dyscyplinę by pomogło.

Odpowiedz do tematu