Jestem nowy na forum, a wczorajszy superOES był moim pierwszym w życiu. Pozdrawiam wszystkich kierowców i organizatorów. Super impreza. Już szukam auta na następną rundę, bo mój sprzęt się do tego nie nadaje.
Gdyby ktoś miał jakieś fotki lub filmy z szarym Saabem 93 to bardzo proszę o wysłanie na allbadthings@vp.pl .
Przesyłam link z mojego przejazdu + widoczny na sam koniec próba wyciągnięcia Hondy przez niebieskie Subaru.
Imprezka jak zwykle super!!!! Wielkie ukłony dla organizatorów bo jak zwykle duzzzzzzzoooo robią, a nie wszystko jest widoczne ile w to pracy i swojego czasu wkładają Jeszcze raz wielkie dzięki za miły dzień.
Auto: w marzeniach
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010
Ja bym poprosiła, jeśli jest tutaj zwycięzca SuperOSu, by napisał parę słów o imprezie i podesłał mi na PW - potrzebne do relacji dla WRC. Także tak samo zwycięzca Cento-Cup, również poproszę o parę słów na PW
Jesli ktoś chciałby też coś dodać, to także zapraszam na PW - być może uda się coś tam zamieścić z Waszych wypowiedzi.
daaawno juz nie mialem okazji startowac w SOS,
tym razem udalo zalapac sie na "prawy"... co okazalo sie
MEGA zabawa, daaaaaawno sie tak dobrze nie bawilem (wlaczajac jazdy na lewym)
glownie dzieki unikalnemu polaczniu, czyli "odkryte auto" + panujaca na torze aura.
od połowy marca do października każdy dzień na torze jest zajęty i nie ma wolnych terminów na SuperOes'y. Także zapraszamy 13.03 a później dopiero 2.10.
Hmmm
Maluchy już nie w RWD??
Z generalki należał mi się wazon za 3cie miejsce
Co innego ale byłem się przypomnieć u zapisów i wspomniałem by wziąć to pod uwagę
Dlatego nie przyszło mi nawet na myśl że miał bym to oprotestować przy wynikach wstępnych.
Może jak by oprócz generalki były jeszcze wywieszane klasy wtedy było by to jasne.
Nie wiem czy istnieje końcowa klasyfikacja RWD , jeśli tak to tego nie odpuszczę.
No w sumie robiliśmy z tego miejsca (tej wycieczki plenerowej...) zdjęcia jakąś godzinkę później. Także szczęście że to takie miejsce gdzie raczej mało kto stoi i "foci" czy ogląda. No i fakt, że dobrze trafiłeś na żwir...przynajmniej bezboleśnie dla autka.
Przy okazji - uważajcie, gdzie się ustawiacie do fot. Na wprost dohamowania to nie jest najlepsze miejsce, a silna ekipa stała również w budce na placu cygańskim... ja bym się schował przynajmniej za drzewami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum