Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 III KJS Winogrady - po imprezie
Wielkie dzięki dla wszystkich sędziów którzy dzielnie walczyli z wilgocią.
Ogłaszam konkurs na nazwę dla kolejnych "winograd". Moja propozycja "w krainie deszczowców"
Swoje opinie wpiszcie tez na stronie KMW. Niedługo pojawi się relacja a na razie dostępne sa komentarze.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Auto: w marzeniach
Wysłany: Pon 02 Paź, 2006
Zdjęcia porobiłam, więc KJS udany Bardzo mi się podobało. Jedyną wadą byla odleglosc miedzy 2 a 4 proba, trzeba bylo przejechac pol Poznania No i ta pogoda, jednakze zle nie bylo, na poprzednich Winogradach bylo nieco gorzej.. silny wiatr, deszcz i zimno. A wczoraj bylo dosc cieplo i przelotne deszcze Gratulacje dla najlepszych! dla tych ostatnich rowniez
Teraz pozostaje nam czekac cierpliwie na filmik
Witam. A są może jakieś zdjęcia z Rolmleczu? Tam kilku zawodników nieźle dawało w palnik. Pozdrawiam kolegę w szarej Corolli, który mi lekko podkręcił adrenalinę na pierwszym zakręcie (ładny slajd).
Wysłany: Pon 02 Paź, 2006
Matisso napisał/a:
Wy tez mieliscie malą przygodę w oplu wyjezdzajac z tkkf
Prawo Murphy'ego, jeden słup był to musiał sie nadziać Winogrady według mnie bardzo udane, nowy teren (Lech) też mi przypadł do gustu Tylko lekkie zamieszanie z RWD Trophy się zrobiło
Świetny rajdzik - fajna obsada (gdyby jeszcze były Łady...), fajne próby (LECH wyszedł fajowo - efektowne ujęcia TMK wyłapał ). Co do pogody, to mi się podobała - deszcz = więcej widowiskowości, więcej boków - rewelacja! Filmik powoli się rodzi.
Będą też fotki - w tym z Rolmleczu.
Agniess - praktyka czyni mistrza - jest dobrze i na pewno będzie coraz lepiej! Mi się najbardziej podoba granatowe Renault
Jak zwykle za jakiś czas zmontuję płytkę ze wszystkim co uda mi się zebrać. Prośba do fotografów żeby wysłali mi swój materiał. Tylko nie na maila !!
Proszę o info na prv albo @
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Rajdzik fajny...
Gratulacje dla najlepszych... szczegolnie tych co w Manie aut nie muszą myć
Generlanie to miałem przyjemność podróżować za Jackiem - poezja
Ja niestety mam tylna belke do wymiany Rajd rajdem ale najtrudniejsza okazała sie dojazdówka
Do zobaczenia na kolejnej imprezie:)
Pozdrawiam
P.S. Brawa dla sędziów i organizatorów
_________________ www.unolot.pl
A co do samego rajdu to rewelacje, pogoda tez w sumie miła, choć mogło mniej popadać:) Organizacja jak zawsze świetna, nowa próba jak najbardziej porządna, szkoda tylko tego zamieszania na rolmleczu z tym słupikem że sie go inaczej jechało bo to zmyliło i była taryfa, i prosił bym kibiców żeby sie nie ustawiali w miejscach na rolmeczu gdzie można kogoś przejechać bo sie dwa razy wystraszyłem jak mi ludzie ze budynku przy ostrym cięciu staneli, chodzi o 2 zakręt od końca, może pokaże to na filmie jak obrobie jakoś on-bordy bo mogło by byc nie ciekawie jak przy 5dyszkach sie kogoś by skosiło. Wielkie dzieki dla wszystkich organizatorów, sędziów i sponsorów:) było zajebiście oby tak dalej i czekam na kolejne winogrady. Może coś w śniegu??[/b]
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
A takie jeszcze jedno pytanko czy ja aż tak strasznie jechałem ze nie mam żadnej fotki:( może sie znajdzie jakaś bo musze cos nowego na tapete wrzucić:P
To jest chyba twój maluch.
Niestety nie mam żadnego twojego zdjecia "W akcji". Niestety jakbym stał na jednej próbie i robił wszystkim zdjęcia, to następną, albo nawet dwie następne mogę sobie odpuścić.
Cytat:
prosił bym kibiców żeby sie nie ustawiali w miejscach na rolmeczu gdzie można kogoś przejechać bo sie dwa razy wystraszyłem jak mi ludzie ze budynku przy ostrym cięciu staneli, chodzi o 2 zakręt od końca, może pokaże to na filmie jak obrobie jakoś on-bordy bo mogło by byc nie ciekawie jak przy 5dyszkach sie kogoś by skosiło.
Dla mnie, jako obserwatora Rolmlecz był chyba najfajniejszy. Nowa próba też ok, byłem tam niestety tylko z 10-15 minut.
Auto: w marzeniach
Wysłany: Wto 03 Paź, 2006
Try3ek napisał/a:
A takie jeszcze jedno pytanko czy ja aż tak strasznie jechałem ze nie mam żadnej fotki:( może sie znajdzie jakaś bo musze cos nowego na tapete wrzucić:P
Jak to zadnej U mnie na komputerze jest duzo Twoich zdjec wiec co marudzisz
no to już do Ciebie pisze Agness:) za chwilke pewnie sobie je zobacze:)
janas to dokładnie ten:) jak ktoś by miał to chętnie bym je zobaczył na Try3ek@o2.pl
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Jak juz bedziecie mieli wyniki w postaci *.xls to zapodajcie na forum co by sobie kazdy mogl podciągnąć.
ŁOjciec - co się stanęło, że nie było Cie na mecie??
Chyba jakieś fatum padło na swifty.Ja również bardzo żałuje, że nie mogłem wystartowac.Ktoś obiecał opony i nie dotrzymał słowa,tak bywa.Ale następnym razem na pewno się pojawie.
Mam zrobione wyniki w excelu, ale nie umiem wrzucić na forum Komu podesłać żeby wkleił??
Od razu zgłaszam samokrytyke, jest sporo błędów, na szczęście drobnych i nie wypaczających wyniku. Wszystkie miejsca z pucharami są tak jak trzeba. Niestety, brak laptopa, odrobina zmęczenia i brak doświadczenia w liczeniu całości zrobił swoje. Przykro mi ze tak wyszło, jeśli będe miał lapa następnym razem to będzie dwa razy szybciej.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum