Tomasz Płaczek (organizator SuperOESu jakby ktoś nie wiedział) poinformował mnie właśnie, że na torze są ekstremalnie trudne warunki. Śniegu jest opór, wiele miejsc totalnie zasypanych oraz metrowe bandy - prawdziwy Rajd Szwecji w samym sercu Wielkopolski Jak sam zapewnił postara się przygotować jak najlepsze próby wykorzystując panujące warunki oraz jak największą ilością "naturalnych" zakrętów i band śnieżnych!
Znająć profesjonalizm i zapał Tomka już teraz wiem, że będzie godnie
_________________ DiscDogs.pl - dyski frisbee dla psów !
Warunki na torze są wprost Skandynawskie i bardzo fajnie !!! Ja z mojej strony nadmienię, że pomysł z lotnym startem albo z odśnieżeniem startu i posypaniem piaskiem z solą jest bardzo dobrym rozwiązaniem, bo tak jak już pisałem wcześniej na ostatnim SOSie był duży problem z ruszeniem z miejsca. Do zobaczenia w sobotę.
Przypominam o utworzeniu klasy RWD !!! ))
Mam prośbę do ADMINA, aby dopisał opis RWD do mojego zgłoszenia (Marcin Staniszewski).
Warunki na torze są wprost Skandynawskie i bardzo fajnie !!! Ja z mojej strony nadmienię, że pomysł z lotnym startem albo z odśnieżeniem startu i posypaniem piaskiem z solą jest bardzo dobrym rozwiązaniem, bo tak jak już pisałem wcześniej na ostatnim SOSie był duży problem z ruszeniem z miejsca. Do zobaczenia w sobotę.
Przypominam o utworzeniu klasy RWD !!! ))
Mam prośbę do ADMINA, aby dopisał opis RWD do mojego zgłoszenia (Marcin Staniszewski).
pozd.
MUNIU
niektórzy mają również problemy z zakrętami to może zwrócimy się do Płakola żeby jak najmniej zakrętów było i jak najwięcej prostych? Ludzie ogarnijcie się trochę, jest ciężko i ma być ciężko, techniki odpowiedniego ruszania też można się nauczyć
Prywata: dla uzytkowników którzy wspomogli forum będą czekały arcy boskie naklejki RajdowyPoznan wydrukowane przez Trycka (za co mu chwała). Są dwie wersje, tzn. na jasne i ciemne auta (czarno-czerwone bądź biało-czerwone).
_________________ DiscDogs.pl - dyski frisbee dla psów !
Prywata: dla uzytkowników którzy wspomogli forum będą czekały arcy boskie naklejki RajdowyPoznan wydrukowane przez Trycka (za co mu chwała). Są dwie wersje, tzn. na jasne i ciemne auta (czarno-czerwone bądź biało-czerwone).
A jeśli się nie wspomogło?
Ile kosztują naklejki same z siebie?
na takie naklejki trzeba sobie zasłużyć hehe jak się skończą to można zrobić kolejną partię bo robienie jednej sztuk się nie opłaca... niech się dobrze prezentują
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
A jeśli się nie wspomogło?
Ile kosztują naklejki same z siebie?
Z tego co pamiętam to miałeś takową naklejkę na wyposażeniu auta.
no więc właśnie wróciłem z toru z ustawiania jutrzejszego SO i mam parę rzeczy wam do napisania, np. wjazd do dopot jest ustawiona szykana ale jest ustawiona w trochę ciekawy sposób więc prosimy o uwagę w tym miejscu, dalej na Baba Jadze można iść cały zakręt bokiem bo jest czysty od szykan, dopiero przy złamaniu do pierwszego lewego są płotki z oponami. na kartingu jest na wejściu w zakręty jadąc próbą czarno ale w około 3/4 zakrętu jest śnieg a pod nim lód ale można się tam nawiać. uwaga przy garażach BT bo dziwnie się śnieg ułożył i nie warto się sugerować śladami. na całej nitce toru jest dosyć wąsko ze względu na zaspy ale zakręty są spoko, lodu nie ma wcale tylko czysty śnieg więc nie będzie niespodzianki lodowej. w kwestii jak grubo jest śniegu to wyjdźcie na osiedlową uliczkę nie odgarniętą ale uczęszczaną to tak to wygląda, czyli jakieś 2 do max 5 cm wysoki śnieg. to tyle życzę powodzenia wszystkim startującym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum