Zajebista impreza, jak zwykle w Lesznie. Próby troche poprawione chociaż nie szybkie a bardziej zerojedynkowe. Dojazd do Gostynia który mnie zresztą pogrążył był nuuudny ale Garzyn za to odrobił to No i Kąkolewo-mega wyryp ale coś ma w sobie ta próba o czym przekonała się niestety jedna Astra. Coś dzięki czemu zawsze z ochotą pojadę do Leszna to ludzie - bez lansu, tworzący atmosfere
Szkoda, że bez wyniku tym bardziej że to moja ostatnia impreza w tym roku.
Gratulacje dla zwycięzców i mam nadzieje do zobaczenia w przyszłym roku heh.
Rajd generalnie fajny, miejscówki te same ale niektóre w innej konfiguracji, Kąkolewo, mieszane uczucia bo próba fajna ale jak się traci 9 sek do Tymoteusza to już gorzej, no ale to jest 4x4, poza tym walka naprawdę ciekawa do ostatniej próby w klasie IV. Gdyby nie taryfa Konrada to byłoby naprawdę bardzo ciasno:) Co do pucharów za klasy to powtórzę to co w zeszłym roku, że powinny być.
_________________ Podziwiam ludzi którym się chce czytać regulaminy.
Sory za off topic ale Panie Kolego Olek jesteś pierwszym znanym mi Organizatorem Leszna który pyta o złe opinie.
Ode mnie nie będzie ani pół opinii bo akurat przebywałem wtedy w Pleszewie.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Panie Kolego Olek jesteś pierwszym znanym mi Organizatorem Leszna który pyta o złe opinie.
Dzięki Padera za miły off topic
Złe opinie są nam potrzebne, ponieważ fajnie by było gdyby każdy kolejny rajd był chodź trochę lepszy od poprzedniego A złe opinie na pewno nam ujmy na honorze nie przyniosą
Cytat:
A propo marudzenia to wyniki już by mogły być.
No niestety na to niestety nie mam żadnego wpływu
_________________ .... prosta zaczyna się na początku zakrętu ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum