W regulaminie stoi, że zgłoszenie w dniu imprezy powoduje podwyższenie wpisowego o 10 zł, dlatego warto wysłać zgłoszenie wcześniej i ewentualnie zadzwonić bądź wysłać maila, jeżeli się dojechać nie uda.
czy na pierwszej rundzie były jakieś uszkodzenia w autach?
wydaje się, że jeżeli impreza na torze, to powinno być przyjaźnie dla zwykłych aut,
ale pytanie czy słusznie się wydaje?
Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010
nie mozna bylo tak od razu?
to moze przybrac forme jak na torze w toruniu - bierzcie z nich przyklad - nie bylo zadnych problemow z zapoznaniem itd. - jak chcecie sie dowiedziec jak tam to bylo to smialo pytajcie - sa tu uczestnicy i organizatorzy...
to moze przybrac forme jak na torze w toruniu - bierzcie z nich przyklad - nie bylo zadnych problemow z zapoznaniem itd. - jak chcecie sie dowiedziec jak tam to bylo to smialo pytajcie - sa tu uczestnicy i organizatorzy...
No to napisz chętnie się dowiem i ewentualnie podrzucę pomysł organizatorom:)
_________________ Podziwiam ludzi którym się chce czytać regulaminy.
Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010
niech no sobie przypomne...
zapoznanie to poprostu niezliczone liczby okrazen, na ktore wpuszczane byly auta jesli inne zaczely zjezdzac - czyli stale okreslona liczba aut na torze, po kilku okrazeniach sa zmiany, ale nie grupami, tylko pojedynczo zjezdzalismy, kolejni wjezdzali...
http://www.youtube.com/watch?v=wRYArJP0FfE
odrzucany najslabszy czas - z tego co zrozumialem, tu ma byc odliczany czas najgorszego okrazenia - tam odrzucany byl czas najgorszego przejazdu, a wiec od startu do mety (3 okr.)
No to generalnie w sumie zbliżona formuła, nie wiem jak będzie z zapoznaniem.
Zobaczymy jak wypali w tej rundzie, będziemy się starali wpływać z jakimiś nowymi pomysłami, lub sugestiami z tego forum na leszczyński AK żeby impreza nie zmarła śmiercią naturalną.
Oby się udało tak jak na niskich łąkach, startowałem tam pod koniec 2007 roku i impreza nadal się trzyma.
Oby się udało tak jak na niskich łąkach, startowałem tam pod koniec 2007 roku i impreza nadal się trzyma.
Tylko , że tam nie mają za bardzo innej alternatywy, a tutaj jest tor Poznań ( na szczęście dla ak. Leszczyńskiego teraz nie czynny dla sos-ów ,a który jest nie porównywalnie lepszy i dla wielu na miejscu. Jeżeli nic się nie zmieni w przyszłości i nadal będzie jazda tylko w kółko to frekwencja może maleć.
Tylko , że tam nie mają za bardzo innej alternatywy, a tutaj jest tor Poznań ( na szczęście dla ak. Leszczyńskiego teraz nie czynny dla sos-ów ,a który jest nie porównywalnie lepszy i dla wielu na miejscu. Jeżeli nic się nie zmieni w przyszłości i nadal będzie jazda tylko w kółko to frekwencja może maleć.
No wiesz nie wszyscy mają szczęście być z AK Karkonoskiego i mieć fajne górskie odcinki pod nosem
Krecha18 tu nie chodzi o to kto z jakiego automobilklubu jest tylko jakie są możliwości organizacyjne w danym terenie, a tu zdecydowanie Poznań ma przewagę. Reszta zależy od samych organizatorów, ale w tej kwestii sprawa jest znana.
Jest rozwiązanie:
Pozyskać grubego sponsora z Gostynia np. Filtron, wpisowe 80zł, spiker, muza, nagrody rzeczowe, patronat medialny np. elka i tv leszno, wymyślić ciekawą formułe ścigania, np. na dochodzenie porównywalnych aut i kierowców, dodatkowe konkurencje lub klasyfikacje, nagrody dla publiczności....
Ale się rozmarzyłem
Auto: SCS
Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010
Kristo2 napisał/a:
ciekawą formułe ścigania, np. na dochodzenie porównywalnych aut i kierowców
Takie coś było już w Poznaniu na depo jeszcze na początku kiedy Dembol robił superoesy. Moim zdaniem super sprawa, i dla kierowców i przede wszystkim dla kibiców
jako że mnie skreślili z listy YTP ((((((((( niestety komp siadl i maila nie odczytałem...
Chce jechac w takim razie Gostyń, powiedzcie jak tam z glosnoscia ? maluch na bredzie przechodzi ? bo na fotkach widzialem ze chyba jeden mial brede.Prosze o szybka odpowiedz bo nie wiem co za wydech zalozyc . pozdro
Tor jest przy rynku - boczna od rynku ul Młyńska
Jeżeli chodzi o głośność to po I superoesie zapowiadali że będą badać głośność ponieważ niektórzy byli za głośni . Ale czy będą naprawdę badać?
Hymm z tego co ja mogłem usłyszeć to jakoś super to nie było sprawdzane bo niektóre auta naprawdę głośne wydechy miały np Herbi w Hondzie... czy maluszek Kuleszy
wszystkim startującym zazdroszczę i radzę w promieniu 20km od Gostynia przestrzegać WSZYSTKICH przepisów ruchu drogowego; tamtejsza policja od grubo ponad 10 lat ma zasłużoną opinię surowej i bardzo aktywnej; ja np. parę lat temu ledwo uniknąłem mandatu przechodząc przez jezdnię 10 m od przejścia dla pieszych przy cukrowni
Ostatnio zmieniony przez kons6 Pią 09 Kwi, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum