oooo - widzę, że zainteresowanie Gostyniem spada a to dopiero 2 runda. Na ostatnią to chyba już tylko zwycięzcy klas przyjadą hehe, szkoda że impreza umiera.
_________________ ...proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców...
Szkoda, ale jeszcze kilka dni dla niezdecydowanych. Teraz będzie więcej jeżdżenia bo trzy okrążenia na jednej próbie, pomiar czasu z kostki i kilka aut jedzie jednocześnie!!. Termin trochę nieszczęśliwy,WPP i AB CUP...
Jeszcze bym nie powiedział że Gostyń umiera
Chłopaki z Ostrowa coś mało Was się zgłosiło?!!
wczoraj byłem pierwszy raz w Gostyniu; wg mnie bardzo miła impreza, na pewno warto przyjechać z Poznania
organizacja bez zarzutu, bardzo mili organizatorzy, sprawny pomiar czasu, szybkie wyniki, dwa drobiazgi:
- przydałyby się opony PRZED barierkami na łuku przy prostej start-meta od strony placyku (lepiej działają niż informacja, żeby tam uważać)
- wszystkie starty do prób powinny być z wewnątrz toru, start na ostro z placyku, po którym biegają dzieciaki nawet z miejsca odgrodzonego pachołkami to zły pomysł
tor jest ciekawy: nowiutki asfalt, zmienna konfiguracja zakrętów, na 800 metrach jechanych 3 razy jest wiele miejsc do zyskania przewagi czy popełnienia błędów
położenie toru tuż koło rynku i trybunki z dobrą widocznością powodują, że impreza jest też ciekawa dla widzów
zasada odejmowania najgorszego okrążenia w każdym przejeździe pozwala czasem zaryzykować
zapraszam wszystkich, także w mocniejszych autach (żeby klasa V była liczniejsza)
Cieszy poprawa czasów z przejazdu na przejazd i tym bardziej chciałoby się jeszcze jedno kółko i jeszcze jedno, ale czasowo pewnie byłoby ciężko to ogarnąć w jeden dzień.
Asfalt podobno rzeczywiście nowy, ale opony zjada w zastraszającym tempie, ja już praktycznie boków opony nie mam. Na początku (pierwsze dwie pętle) jakoś dziwnie się jechało, auto w ogóle nie chciało się trzymać, potem jakby trochę lepiej.
Sprawna organizacja, bardzo sprawne BK , a już zaczynałem się bać, że to jednak blisko Leszna... heh.
Świetna lokalizacja toru jednak zapewniła liczne przybycie kibiców, a i oprawa medialna nie zawiodła (Agniess dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum