Poprzedni temat «» Następny temat
II RUNDA RSMT MINI-MAX
Autor Wiadomość
carcrusher
eNka

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006   

hehe, ale ubaw byl niezly, audi czasem strzelalo takie boki ze strach sie bac :D szkoda ze halogen zbilismy...
jakby ktos wiedzial kiedy i gdzie bedzie ten material co krecila TVP na minimaxie to super by bylo jakby udalo sie to nagrac albo cos... bo jest duze prawdopodobienstwo ze sie tam pojawi moja szpetna mordka, wiec zalezaloby mi na tym zeby to zobaczyc ;)

Mikolaj 
A-grupa

pare fotek:
http://mikolab.prv.pl/minimax

jak ktos chce w lepszej jakosci to do mnie zapraszam, na serwer ich nie wrzuce... poza tym mam fotek wiecej. i filmiki jakies.

fajna impreza, potwierdzila sie klatwa wiszaca nad bialymi sejaczami z ap urywajacymi chlodnice w toruniu, prawda dembol? to juz trzeci :D

SAL 
WRC

Aha, organizatorów należy pochwalić za szybkośc publikacji wyników! Tempo prawie idealne. Duuużo szybciej niż zimą :)

dembol 
WRC

Mikolaj napisał/a:

fajna impreza, potwierdzila sie klatwa wiszaca nad bialymi sejaczami z ap urywajacymi chlodnice w toruniu, prawda dembol? to juz trzeci :D

Fotki fajne :)
Toruń jest faktycznie jakis pechowy ;) Ostatnia próba, ostatnich kilka zakrętów, vivo złapało piaseczek, booooook i w opone. Straszna wtopa :( . Tylko sie pociąć :? Mam chociaz nadzieje ze nauka nie poszła w las :D

A sama impreza super. Długie proby, dosc szybkie, mozna bylo naprawde fajnie pojezdzic. Organizacja na 5+ - szybko, sprawnie, bez opóźnien. Po prostu wypas. Na nastepnego Minimaxa napewno zawitam :)

SAL 
WRC

dembol napisał/a:
Ostatnia próba, ostatnich kilka zakrętów, vivo złapało piaseczek, booooook i w opone.

Tak samo umarł halogen w Audi :wink: Ale chłodnica to jednak gorzej.

bizer
[Usunięty]

powiedzcie mi kto spadł ze skarpy na 2 próbie??
widac slady prosteho heblowania i widać ze bryka spadła prosto ze skarpy.
kto to był?????????

własnie przed momentem w TV regionalnej była relacja króciutka. było widac białą łade, zółte CRX, cc pana Dzyra, adice i wywiad z kierowcą audi oraz brodacza :lol:
oczywiście ze nie nagrałem :P

Mikolaj 
A-grupa

bizer napisał/a:
kto to był?????????

clio z lampami od golfa IV... akurat zlapalem go w obiektyw, pare postow wyzej jest adres do mojej galerii... pilot wylecial, chcial popchnac, okazalo sie ze auto jakos wyjechalo... potem przejechalo jeszcze jakies 10 aut, podszedlem do miejsca gdzie wylecialo clio i komorke i klucze znalazlem ;) domyslilem sie ze pajlota cliowego, nie dalem sie zmylic brelokowi "Honda" (ktora de facto, w kolorze zoltym przejechala przed chwila ;) ). tak wiec pozdrowienia dla zalogi clio ;)

Piotr_1
WRC

Rajd bardzo fajny!
Jeździło się ciekawie, szybko i z przyczepnością (oprócz piaseczków w wielu miejscach); było nad czym pracować. Pojechaliśmy w miarę regularnie, starając się unikać dużych i średnich błędów. Na ostatniej pętli pierwszej serii przejazdów wyleciałem prawym tylnym bokiem w piaskową muldę i ostanie 300m dojechaliśmy z zerwaną z obręczy oponą. Na kaloryferach rowy obok płyt betonowych były tak wielkie (od wyjść z zakrętów), że trzeba było uważać. Raz spadłem prawym tylnym kołem i przejechałem po betonie zbiornikiem paliwa.
Dla mnie sukces, uważam że puchar zasłużony, bo klasa była konkurencyjna :)

wyniki tutaj:
http://www.nitkarally.com/max04.xls

pavel
eNka

Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006   

bizer napisał/a:
kto to był?????????

Clio faktycznie pojechalo za daleko lecz bez skoku ale za to prawdziwą hopke w tym miejscu zaliczył moj imiennik z Brodnicy bialym sejem.

Mikołaj a co do tych kluczyków to koledzy (ojciec+syn) od clio-williams jeszcze niedawno jezdzili czerwonym crx'em i ten breloczek to pewnie przez sentyment im został.

Co do całej imprezy, to mam nadzieje ze w niczym nie przesadziłem zachwalając ją wczesniej i nikt z tych, ktorzy sie tam wybrali nie jest zawiedziony. Zawiedziony jestem ja bo mój turbodymowóz nie chciał współpracowac dłuzej niz 2 oesy i potem zostało mi jedynie kibicowanie

pozdrawiam a zwyciezcom gratuluje wywiezionych z Torunia pucharków

bizer
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006   bizer

paweł, a co kierowca trabanta powiedział tesciowi i jak teściu to odebrał?? nie dostał zawału???

carcrusher
eNka

Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006   

bizer napisał/a:
własnie przed momentem w TV regionalnej była relacja króciutka. było widac białą łade, zółte CRX, cc pana Dzyra, adice i wywiad z kierowcą audi oraz brodacza :lol:
oczywiście ze nie nagrałem :P

jestem niepocieszony :wink:
ale to ze dali nas jak jechalismy to sie zdziwilem :) chociaz niektorzy na nasz widok podobno zaczynali uciekac az sie kurzylo :twisted: Nic jednak nie pobije goscia ktory ustawil sie z aparatem za szykana - na drodze :D gratuluje odwagi, chcialbym zobaczyc jak wyszly moje fotki zza opon ;)

Try3ek
WRC

Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006   

ftp://gulek:golfik1@ftp.republika.pl/ krótka relacja 2 min ale warto czekać do końca:P

Odpowiedz do tematu