Czyli na starcie dostane jakąś nalepkę z numerem i jakas mapke?
no na to wychodzi
snovi napisał/a:
Czy gaśnica musi mieć legalizacje? bo mi się chyba skończyła kilka lat temu.
lepiej zawsze miec.... ale najwazniejsze zeby byla sprawna mysle, prawda jest taka ze gasnica i tak nic nie ugasisz o czym w zeszlym roku na Bednarach mozna bylo sie przekonac, dlatego zawsze jest straz pozarna, a ze wszystko dzieje sie na 1 terenie to w razie problemu jest szybka akcja strazy
_________________ Automobilklub Bydgoski Race&Rally Team
co do mapki to na ABCUP jest to inaczej rozwiazane, przed kazda proba jest objazd trasy za organizatorem, a pozniej jest jeszcze 1 przejazd na szybko bez pomiaru czasu, takze mapki zbedne, to nie kjs, trasa jest tak wytyczona ze nie pomylisz, tutaj sie nikt nie bawi w nawigacje.................
jak potrzebujesz to mozesz sobie zabrac pilota i zrobic opis jak na rajdzie, masz od tego wlasnie 2-krotne zapoznanie z odcinkiem, wiem ze na rajdzie na ogol jest 3 razy ale nikt nie mowil ze bedzie latwo
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Sob 24 Kwi, 2010
Fajnie było. Dużo zapylania, fajna reakcja organizatorów, na zamieszanie związane z startami drugiej próby, a i "ta wolniejsza próba" pokazywała kto ma jaja Super się bawiłem. Dodatkowo niesamowitą klasę pokazał Łukasz Janiak, który swoim Uno czyni cuda Jedyne co w sumie by było delikatnym zarzutem, to że start kosztuje 200zł, a żadnego jedzonka wliczonego. Ogólnie to się szykuję na kolejne Bednary, bo jest grubo
Ogólnie impreza poprostu masakra (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Nigdy nie myślałem, że przyjdzie mi tak zapier... Powiem tak: 5-bieg wbity!!!!! na takie coś nie byłem psychicznie przygotowany!!
Wielki szacun dla Łukasza w Unolocie (jego wyniki w głowie mi się nie mieszczą)
Pozdrawiam wszystkich co byli - tych co nie byli też (żałujcie)
_________________ WRC - Wciąż Reperuję Cinquecento
Było na prawde super. Ciekawe trasy i wogóle. Tylko tak jak pisze Waligor szkoda ze za to 200 zł nie było takiego zaplecza gastronomicznego jak na Torze Poznań. Ale i tak czekam z niecierpliwością na nastepne Bednary
Super zabawa, bardzo szybkie odcinki, na trasie do 140 a mete jednego konczylismy powyzej 170, pogoda dopisala, oponki mogly sie popisac dobrym trzymaniem.
Co do jedzonka - fakt ze moze miseczka grochowki moglaby byc w cenie, my mielismy grillka wiec tragedii nie bylo.
No i najwieksza uciecha czyli super walka w naszej klasie!
Pozdrawiam MJ
Dla mnie najlepsza impreza rajdowa na której byłem ,
przede wszystkim bardzo szybkie i długie próby ,prawdziwy opis trasy, zero czekania wszystko odrazu było wiadomo ,pierwszy raz na próbie zapiąłem czwarty bieg
prędkości do 160 km/h .
A co do organizacji ...to nawet jeśli coś było nie tak(a nie było) to ja nic nie widziałem bo nie miałem czasu na pierdoły TYLKO JAZDA JAZDA i to naprawde na maxa (zajechałem nówki toyki)
Jeszcze jedno
Przecież wszyscy wiemy że rajdy to drogi sport ,nawet ten nasz ''amatorski'' więc się
nie dziwcie że nawet za grochówke trzeba płacić
Rajd rewelacyjny! Nie będę dublował mojej wypowiedzi, Agnieszka zamieściła ją na stronie ab cup'owej.
Dziękuję za pamiątki w postaci fotek. Jest ich duuużżżo:)
Czy mieliśmy jakiegoś operatora kamery?
Impreza rewelacyjna. Zrobiłem blisko 90 km na ostro
Poziom był mega... jestem pod wielkim wrażeniem i widze że jest co gonić i poprawiać...
Mój samochodzik w sumie też widze że mocno nie odbiega, oglądając on-board Czingisa widze jaka była przepaść na dohamowaniach i zakrętem versus opona full seria...
Nic wszystko przyjdzie z czasem...
Gratki dla zwycięzców i organizatorów...
Naprawde fajne fotki z imprezy... jednak jak jest słoneczko to i foteczki bardziej oczka cieszą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum