ciekawe asfaltowe odcinki, prolog w sobotę od 19, zapoznanie z trasą w sobotę od 11.00, niedziela rajd,
super nagrody i ciekawa oprawa rajdu PRZYGOTUJCIE SIĘ!!
ZAPRASZAMY
więcej info pojawi się niebawem ogarniamy do końca imprezę
Jeszcze sie nazbiera chetnych, samych uczestnikow PPAiK bedzie sporo!
Mam nadzieje ze tym razem niejedyni bedziemy z Poznania!
Pozdro
_________________ artuuro
4x4
Karola [Usunięty]
Wysłany: Sro 11 Paź, 2006
artuuro napisał/a:
Jeszcze sie nazbiera chetnych, samych uczestnikow PPAiK bedzie sporo!
Mam nadzieje ze tym razem niejedyni bedziemy z Poznania!
Pozdro
Się widzimy kolego
Pozdro...
herrkam [Usunięty]
Wysłany: Sro 11 Paź, 2006
noo lista jest uzupełniana niezupełnie na bierząco, przyjedzie tomaszow i wawa szczecin jelenia no i liczymy na poznan...... próby jutro na 100% jedna chyba mile Was zaskoczy nie będzie szykan i slalomów prawie 2km oesu z zabezpieczeniem jak na pzm lub rsmp także sie szykujcie no i oponki na asfalcik przygotować...NO I MI SIĘ NIE POZABIJAĆ
No to po imprezie.
Artur - tradycyjnie już gratulacje.
Ja tym razem daaaaaaleko za murzynami ale z 2 taryfami nie może być inaczej. Do pierwszej przyznaje się bez bicia, co do drugiej ... mieszane uczucia to najłagodniejsze określenie. Przydał by się onboard a tak to lipa.
Rajd ogólnie bardzo przyjemny. Dość ciekawe odcinki choć czasem za dużo słupków i niektóre próby nie potrzebnie pozakręcane.
Był też ciekawy przejazd - prawie 2 kilometry pełnej bomby po wąskiej drodze - kilka zakrętów, parę szykan i żadnego przebacz bo w koło drzewa. Przed ostatnią szykanom dohamowałemale ale na metę już nie miałem czym Zagotowały się hamulce
Były małe niedociągnięcia organizacyjne związane głównie z wpisami w kartę drogową. Nie wiem co działo się po moim wyjeździe ale wyniki podano dopiero po 20-tej (a na mecie byłem przed 16).
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Dez, gratuluje, masz 2 miejsce w klasie.
Mam Wasze puchary i nagrody rzeczowe.
Mi w tym rajdzie nie brakowalo nic:
W pierwszym dniu prolog po ciemku i w siapiacym deszczu a na drugi dzien slonce i sucho.
Wiekszosc prob dosc szybka, te bardzo lubie. Odcinek 2 km waska droga miedzy dzrewami dla driverow o bardzo mocnych nerwach. Wlasnie na nim mozna bylo rozstrzygnac rajd
Nasze zdobycze przerosly najsmielsze oczekiwania. Almerka wygralismy pierwszy raz generalke w imprezie rangi PPAiK a do tego dolozylismy generalke w prologu
Na koniec problemy organizacyjne z wynikami ale jakosc nagrod zatarla zle wrazenie!! My dostalismy: niezle kino domowe, glosniki samochodowe bardzo wypasione, kamizele i koszulki subaru i do tego pelno czapek, smyczy i innych gadgetow. Wielkie brawa dla organizatora za pozyskanie takich sponsorow!!
Po co? Jak widać nie ważne czy Subaru czy nie .... ma talent chłopak
Ja tym razem zrąbałam ehheheh Zuuupełny brak koncentracji od samego rańca spowodował nasz spadek o kilka ładnych miejsc.
Trudno...najlepszym się zdarza
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a szczególnie ...Pana Kropka hihihihi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum