Auto: w marzeniach
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010
Zapraszam do mojej pierwszej galerii - tylko z treningu. Wybrane zostały najlepsze zdjęcia do galerii, 1/4 wszystkich. A więc gdyby ktoś chciał więcej swoich zdjęć, proszę o kontakt PW, gg lub mail.
Mnie też wszystko się podobało, podziękowania dla sędziów i organizatorów. Życzyłbym sobie takiej pogody na wszystkich SOSach i KJSach.
Auto spisało się znakomicie, z naszą pomocą wjechało na 2 i 4 miejsce w generalce. A jeśli ktoś chciałby je kupić (Suzuki Swift 4x4 1,3 GTI), to zapraszam do tego posta.
Impreza Ogień Ciągła walka o przyczepność, dużo eksperymentów, jazda dla funu i po naukę, bomba Dlaczego tylko najszybsi znikają na horyzoncie w niczym niewytłumaczalnym tempie? Szkoda, że dziś nie można było jechać po raz drugi... aż kusi, żeby wypróbować inną konfigurację opon.
stanie lub siedzenie w aucie przy kilku stopniach poniżej zera nie należy do przyjemnych
Stanie na dworze w kilku stopniowym mrozie i wietrze przez 8 godzin też nie należy do przyjemnych, a jednak kilkanaście osób było i sędziowało (ale muszę stwierdzić, że wczoraj było dość ciepło, na wigilijnym było gorzej).
Dziękuje wszystkim uczestnikom za pokaz jazdy, jakakolwiek była (przynajmniej nie było nudno) oraz gratuluje zwycięzcom.
_________________ Granica poślizgu kontrolowanego znajduje sie daleko za punktem w którym instynkt samozachowawczy ustepuje miejsca manii samobójczej.
Dla informacji zawodników:
klasa RWD jest od 2009r. ale nikt się do niej nie zgłasza. Dopiszcie na zgłoszeniu, że startujecie w klasie "*" i RWD i będzie wtedy kolejna klasyfikacja.
Polecamy regulamin
Pozdrawiamy
Ostatnio zmieniony przez Magicc Nie 17 Sty, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Grande Punto
Witam!
Zgodnie z zapowiedzią podsyłam link do mojego filmiku. Jest to 10-minutowy "zlepek" moich nagrań z dnia wczorajszego. To moja pierwsza "produkcja" filmowa, więc liczę na wyrozumiałość i mam nadzieję, że będzie się podobać.
Całkiem spoko filmik. Fajnie, że chronologia zgadza się z próbami i fajne to ujęcie z góry, widać długi kawałek jazdy.
Ale że nie ma białego justy, to Ci nie wybacze
_________________ The Flying Banana T5R
Justy 1.2 Rally Monster
antolll widocznie tak szybko jechałeś, że nie szło Cię sfilmować
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
Auto: Grande Punto
I tutaj nawaliłem Trudno jest "ogarnąć" absolutnie wszystkich, bo paluszki na mrozie marzną W niewykorzystanych zapasach nie ostało się wiele filmików. Ale piszcie, piszcie, może któryś z Was, drodzy forumowicze należy do grona szczęśliwców Najlepiej na PW, żeby nie robić w temacie sajgonu.
Auto: w marzeniach
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010
no tak to właśnie jest, nie zrobisz paru i już już chcą krzyczeć, bić i nienawidzić Dlatego ja szybko się przekonałam, do tego by robić wszystkim, bo później może być nieciekawie
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FORUMOWICZOW
JESTEM KISZI, -ŚWIERZO ZAREJESTROWANY UŻYTKOWNIK, CHCIALBYM ZACZAC BRAC CZYNNY UDZIAL W IMPREZACH CYKLU SUPEROES,A NIE JAK DOTYCHCZAS TYLKO OGLADAC ZMAGANIA (W SOBOTE NIE BYLO JESZCZE TAK ZIMNO ALE NA WIGILIJNYM TO......BYLO CIEZKO WYTRZYMAC)
ZDAJE SOBIE SPRAWE JAK CZASOCHŁONNE(I FUNDUSZOCHŁONNE:)) JEST PRZYGOTOWANIE AUTA,W NAWET NAJMNIEJSZYM STOPNIU, ALE POSTARAM SIE POPRAWIC CHOCBY ZAWIESZENIE AUTA DO PIERWSZEGO STARTU.
POSIADAM SEICENTO 1.1 Z 2000 ROKU, ,WIDZĄĆ JAK PROFESJONALNIE PRZYGOTOWANE SEICENTA JEZDZA W SUPEROESACH TYMBARDZIEJ ZDAJE SOBIE SPRAWE Z OGROMU PRACY JAKI MNIE CZEKA... NO ALE POWOLUTKU POWOLUTKU DO PRZODU I MAM NADZIEJE ZE W TYM ROKU POJADE NA SUPEROES JUZ NIE JAKO KIBIC A KIEROWCA...
TYLE O MNIE:)
POZDRAWIAM JESZCZE RAZ WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!!
Ja chciałbym najbardziej pogratulować kierownikowi czerwonego Golfa (niestety nie znam) który chciał staranować największą zaspę na torze Poznań Po prostu miszcz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum