Auto: Opel Astra II
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010
Zapraszam do mojej pierwszej galerii - tylko z treningu. Wybrane zostały najlepsze zdjęcia do galerii, 1/4 wszystkich. A więc gdyby ktoś chciał więcej swoich zdjęć, proszę o kontakt PW, gg lub mail.
Mnie też wszystko się podobało, podziękowania dla sędziów i organizatorów. Życzyłbym sobie takiej pogody na wszystkich SOSach i KJSach.
Auto spisało się znakomicie, z naszą pomocą wjechało na 2 i 4 miejsce w generalce. A jeśli ktoś chciałby je kupić (Suzuki Swift 4x4 1,3 GTI), to zapraszam do tego posta.
Impreza Ogień Ciągła walka o przyczepność, dużo eksperymentów, jazda dla funu i po naukę, bomba Dlaczego tylko najszybsi znikają na horyzoncie w niczym niewytłumaczalnym tempie? Szkoda, że dziś nie można było jechać po raz drugi... aż kusi, żeby wypróbować inną konfigurację opon.
stanie lub siedzenie w aucie przy kilku stopniach poniżej zera nie należy do przyjemnych
Stanie na dworze w kilku stopniowym mrozie i wietrze przez 8 godzin też nie należy do przyjemnych, a jednak kilkanaście osób było i sędziowało (ale muszę stwierdzić, że wczoraj było dość ciepło, na wigilijnym było gorzej).
Dziękuje wszystkim uczestnikom za pokaz jazdy, jakakolwiek była (przynajmniej nie było nudno) oraz gratuluje zwycięzcom.
_________________ Granica poślizgu kontrolowanego znajduje sie daleko za punktem w którym instynkt samozachowawczy ustepuje miejsca manii samobójczej.
Dla informacji zawodników:
klasa RWD jest od 2009r. ale nikt się do niej nie zgłasza. Dopiszcie na zgłoszeniu, że startujecie w klasie "*" i RWD i będzie wtedy kolejna klasyfikacja.
Polecamy regulamin
Pozdrawiamy
Ostatnio zmieniony przez Magicc Nie 17 Sty, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Zgodnie z zapowiedzią podsyłam link do mojego filmiku. Jest to 10-minutowy "zlepek" moich nagrań z dnia wczorajszego. To moja pierwsza "produkcja" filmowa, więc liczę na wyrozumiałość i mam nadzieję, że będzie się podobać.
Całkiem spoko filmik. Fajnie, że chronologia zgadza się z próbami i fajne to ujęcie z góry, widać długi kawałek jazdy.
Ale że nie ma białego justy, to Ci nie wybacze
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010
antolll widocznie tak szybko jechałeś, że nie szło Cię sfilmować
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
I tutaj nawaliłem Trudno jest "ogarnąć" absolutnie wszystkich, bo paluszki na mrozie marzną W niewykorzystanych zapasach nie ostało się wiele filmików. Ale piszcie, piszcie, może któryś z Was, drodzy forumowicze należy do grona szczęśliwców Najlepiej na PW, żeby nie robić w temacie sajgonu.
Auto: Opel Astra II
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010
no tak to właśnie jest, nie zrobisz paru i już już chcą krzyczeć, bić i nienawidzić Dlatego ja szybko się przekonałam, do tego by robić wszystkim, bo później może być nieciekawie
_________________ Sprzedaż zdjęć z KJS-ów, rajdów, SuperOS-ów, wyścigów
Informacje: www.agniess.kujawa.org.pl
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FORUMOWICZOW
JESTEM KISZI, -ŚWIERZO ZAREJESTROWANY UŻYTKOWNIK, CHCIALBYM ZACZAC BRAC CZYNNY UDZIAL W IMPREZACH CYKLU SUPEROES,A NIE JAK DOTYCHCZAS TYLKO OGLADAC ZMAGANIA (W SOBOTE NIE BYLO JESZCZE TAK ZIMNO ALE NA WIGILIJNYM TO......BYLO CIEZKO WYTRZYMAC)
ZDAJE SOBIE SPRAWE JAK CZASOCHŁONNE(I FUNDUSZOCHŁONNE:)) JEST PRZYGOTOWANIE AUTA,W NAWET NAJMNIEJSZYM STOPNIU, ALE POSTARAM SIE POPRAWIC CHOCBY ZAWIESZENIE AUTA DO PIERWSZEGO STARTU.
POSIADAM SEICENTO 1.1 Z 2000 ROKU, ,WIDZĄĆ JAK PROFESJONALNIE PRZYGOTOWANE SEICENTA JEZDZA W SUPEROESACH TYMBARDZIEJ ZDAJE SOBIE SPRAWE Z OGROMU PRACY JAKI MNIE CZEKA... NO ALE POWOLUTKU POWOLUTKU DO PRZODU I MAM NADZIEJE ZE W TYM ROKU POJADE NA SUPEROES JUZ NIE JAKO KIBIC A KIEROWCA...
TYLE O MNIE:)
POZDRAWIAM JESZCZE RAZ WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!!
Ja chciałbym najbardziej pogratulować kierownikowi czerwonego Golfa (niestety nie znam) który chciał staranować największą zaspę na torze Poznań Po prostu miszcz
_________________ DiscDogs.pl - dyski frisbee dla psów !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum