Wie ktoś coś więcej o tej imprezie? Youngtimery to świetny temat i może być ciekawie, ale jak przyjadą trzy auta, to wesoło nie będzie. Rozumiem, ze cała impreza na torze.
Wysłany: Czw 09 Mar, 2006
Ja bym mógł wyciągnąć Crushera z Audi 80 CL (1984), ale nie bardzo określili w regulaminie (albo jestem zmęczony szkołą i nie widzę) jakie auta to według nich "youngtimery". Poza tym jakieś mapki, coś...
Ja bym mógł wyciągnąć Crushera z Audi 80 CL (1984), ale nie bardzo określili w regulaminie (albo jestem zmęczony szkołą i nie widzę) jakie auta to według nich "youngtimery". Poza tym jakieś mapki, coś...
Się przyzwyczaiłeś do PPAiKu. Na tego typu imprezach opis trasy dostaje się na starcie.
Impreza może być fajna, szkoda że info na 2 dni przed. Mam już inne plany.
Jesli chodzi o wiek aut to nie dostałem jeszcze odpowiedzi a moim skromnym zdaniem powinno to być ujęte w regulaminie chyba, że wiek pojazdu nie ma znaczenia.
Jeśli chodzi o imprezę to wątpię, żeby ograniczyli się do Toru bo jak byk w regulaminie stoi PKP a więc jakaś trasa.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Youngtimery to auta starsze niz 15 lat.
Na forum yountimer.pl jest dokladne info gdzie sie mozna zapisac (albo po prostu przyjechac najpozniej 9:15 w sobote na tor, ale lepiej sie wczesniej zapisac).
Generalnie bedzie 6+1 prob, do tego 44km trasa czytana z itinerera, nie wszystkie proby beda na torze.
Zaproszeni sa wszyscy, pod warunkiem ze przyjada youngtimerami. Wstep na impreze 10zl od osoby (w tym jest jakis obiadek).
Youngtimer to z definicji 15-25 lat, a jak to bedzie dokladnie liczone to tak naprawde nie jestem w stanie powiedziec. Macie nr telefonu tam na forum - zadzwonic i zapytac czy tym autem mozecie jechac. Mysle ze tak najlepiej.
chodzi o samochody ktore sa klasykami a jeszcze nie oldtimerami czyli miedzy 15 a 25 lat i starsze...trafiaja sie perelki !...i ktorych nie produkuje sie juz od 10 lat - chodzi o model dany
Wysłany: Sob 11 Mar, 2006
Mieszane. Bo za dużo było (jak dla mnie) z nawigacji i szukania jakiś dziwnych informacji po drzewach, murach, znakach i szopach Ale próby sprawnościowe całkiem fajne (szkoda, że niektóre nam wyszły tyłem) Gratulacje dla Wampira i Padery, którzy za SuperOS (śliski) zgarnęli wazonik Piotr i ja byliśmy 6. w generalce tego "rajdu", Wampir i Padera tuż za nami.
Generalnie jak na 1 impreze youngtimera bylo ok. Na przyszlosc trasa i proby sprawnosciowe beda 2 osobnymi klasyfikacjami, poniewaz teraz wyszlo na to ze kto mial wiecej szczescia i wiecej mu sie udalo zauwazyc (nie widzialem zadnych karteczek z numerkami, padera tez nie, jak i wiele ekip) ten byl wyzej w generalce, bo niestety co z tego ze sie zrobilo dobre czasy, jak jesli sie nei zauwazylo jednej karteczki z numerkiem ktore niewiadomo gdzie wisialy dostawalo sie 20 sek do generalki.
Ogolnie impreza bardzo udana, nastepna napewno bedzie duzo lepsza. No i ten pierwszy pucharek w mojej kolekcji
Dziekuje tez wszystkim za przybycie i zapraszam na kolejna impreze pod szyldem youngtimerow
Mi sie podobało, no ale to może dzięki temu że wynik z prób sportowych był zadowalający. Szkoda że nikt nie ostrzegł dzień wcześniej że trzeba zapisać sie na kurs itinerera prawie nawigacyjnego. Próby i atmosfera na rajdzie super. Gratulacje dla wszystkich co wazony odebrali i mam nadzieje że sie troche przydałem na prawym.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
No wiesz, jakby nie ty to bysmy nie przegrali generalki
Zartuje
Dzieki Tobie byl pucharek za Super OS (perfekcyjne pokazywanie trasy) i na probach na torze rowniez byla pierwsza klasa. A itinerer to jak mowilem. Zabawa dla tych ktorzy nie chcieli forsowac auta na torze, szkoda tylko ze w praniu wyszlo ze najbardziej liczaca... Nastepnym razem bedzie lepiej
Dzieki za prowadzenie i zapraszam na fotelik przy nastepnej okazji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum