Jeden z was pisał na naszym forum klubowym, chętnie byście nawiązali współpracę. Przeszkolili kilku z nas jako sedziów i zaprosił nas na to forum.
I co dalej z tym fantem zrobimy??
Dla czego fantem ?
Ja niedługo będę potrzebował "trochę" ludzi do obsadzenia rajdu.
Zapraszam chętnych. Postoicie na próbach, zobaczycie co i jak.
Może w następnej imprezie pojedziecie już jako zawodnicy
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
panowie ja zaprosilem hwc do sedziowania a nie do jezdzenia gdyz szkoda ich autek . radek lukasz wetula bedzie z toba napewno w kontakcie , spotkamy sie na zjezdzie klubowym i pogadamy z wami .
jak Dez pisze wrto abyscie zobaczyli jak to jest , nabrali jakis pogladow przy organizowanym rajdzie , a potem pogadamy czy chetni jeszcze sa na dalsze stanie na probach czy juz nie ....
Postoicie na próbach, zobaczycie co i jak.
Może w następnej imprezie pojedziecie już jako zawodnicy
heh. chodziło o pomoc przy sędziowaniu imprez... ewentualnie mogę postawić gdzieś auto żeby ładnie wygladało. ale na odcinek specjalny na pewno sie nie puszcze (szczególnie jakiś szutrowy...) bo najzwyczajniej w świecie mi żal.
Zabiorę więc głos jako że to ja sie "opiekuje" sędziami. W tej chwili nie chciałbym pisać o konkretach dot. szkolenia ponieważ w najbliższym czasie planujemy pewne zmiany dot. sędziów w naszym klubie. Sprawę musze jeszcze obgadać z zarządem klubu wiec nie chciałbym rzucać słów na wiatr w tej chwili.
Za to mam ciekawą propozycję dla Was: w drugiej polowie maja zaprzyjazniony KM Winogrady organizuje KJS i kilka osób (sędziów) z naszego klubu pomagać tam będzie. Proponuje aby chętni, potencjalni kandydaci na sędziów pojechali na tą imprezę i zobaczyli z bliska jak to wszystko wygląda. Na kilka dni przed rajdem prozę przedstawiciela
Waszej grupy o kontakt ze mną, wtedy podam wszystkie szczegóły.
Pozdrawiam i zachęcam do wstąpienia w szeregi Komisji Sędziów Automobilklubu Poznańskiego.
Zabiorę więc głos jako że to ja sie "opiekuje" sędziami. W tej chwili nie chciałbym pisać o konkretach dot. szkolenia ponieważ w najbliższym czasie planujemy pewne zmiany dot. sędziów w naszym klubie. Sprawę musze jeszcze obgadać z zarządem klubu wiec nie chciałbym rzucać słów na wiatr w tej chwili.
Za to mam ciekawą propozycję dla Was: w drugiej polowie maja zaprzyjazniony KM Winogrady organizuje KJS i kilka osób (sędziów) z naszego klubu pomagać tam będzie. Proponuje aby chętni, potencjalni kandydaci na sędziów pojechali na tą imprezę i zobaczyli z bliska jak to wszystko wygląda. Na kilka dni przed rajdem prozę przedstawiciela
Waszej grupy o kontakt ze mną, wtedy podam wszystkie szczegóły.
Pozdrawiam i zachęcam do wstąpienia w szeregi Komisji Sędziów Automobilklubu Poznańskiego.
OKI odezwę się...
Jak samomianowany przedstawiciel tylko powiedz dokładnie kiedy żebym nie trafił na 2 dni przed iprezą.
Hustla sądząc z Twojej dziwnej sarkastycznej wypowiedzi ty chyba nie kumasz więc wyjaśniam.
Łukasz jest z AP ja z KM Winogrady.
Podobnie jak w AP ja również nie mogę o wszystkim decydować samodzielnie bo też mamy zarząd i niedługo walne zgromadzenie.
Czy taki zarząd jest potrzebny ? Nam tak.
Hustla może nie wypowiadaj się w imieniu klubu i nie rób takiej pseudo reklamy??
Oczywiście my też jako klub mamy zarząd i to nic dziwnego. Jesli dacie info kiedy i gdzie jest jakieś spotkanie to mysle ze znajdzie sie kilku chętnych z HWC, ja jeśli czas pozwoli to na bank wpadne.
Hustla może nie wypowiadaj się w imieniu klubu i nie rób takiej pseudo reklamy??
Oczywiście my też jako klub mamy zarząd i to nic dziwnego. Jesli dacie info kiedy i gdzie jest jakieś spotkanie to mysle ze znajdzie sie kilku chętnych z HWC, ja jeśli czas pozwoli to na bank wpadne.
Pozdro!
Chodzi o to że koleżś nie skumał o co mi chodziło. Ja się tylko auto mianować chciałem do kontaktu w tej sprawie o on mi to z zarządem wyjeżdzą.
Może też poprosimy nasz zesząd żeby zdecydował kto może se kontaktować z AP w sprzwie naszego uczestnictwa w rajdach jako sędziowie??
jak ja lubie zaczac dzien od czytania forum a z ta interpunkcja i, co gorsza, ortografia, to jest niezly problem widze co u niektorych, no ale moze ja mam jakies zboczenie. prawda w oczy kole panowie! wiec wziac sie do roboty i do slownika ortograficznego zajrzec, a nie sie na forum klocic chociaz zawsze jakos mi dzien umilacie ;P
a co do zboczencow to chrisrally nadal prowadzi w rankingu, dalej kopa i patt i koniec tematu! jak tam bylo wczoraj? :>
Czas leci a ja mam mało ludzi do obstawienia rajdu.
Proszę chętnych do pomocy z wolnym czasem w niedzielę 21 maja o jakieś deklaracje bo też chcę wiedzieć na ile osób mogę liczyć.
Tak jak już to było wspomniane - zobaczycie o co w tym wszystkim biega.
Czas leci a ja mam mało ludzi do obstawienia rajdu.
Proszę chętnych do pomocy z wolnym czasem w niedzielę 21 maja o jakieś deklaracje bo też chcę wiedzieć na ile osób mogę liczyć.
Tak jak już to było wspomniane - zobaczycie o co w tym wszystkim biega.
oki zaraz zapodam tematem u nas na forum i na pewno paru chetnych bedzie a mozesz mi napisac w jakich to jest godzinach itp??
pozdro
Ok 7:30 odprawa sędziów na TKKF Winogrady (mapka jest na stronie www.winogrady.com).
A zakonczenie ... przy 50 załogach to może być różnie
Generalnie należy przyjąć, że cały dzień z głowy. Tak jest na większości podobnych imprez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum