Wysłany: Sob 05 Mar, 2011 hamownia
w temacie III SOSu (ktory zniknal) byla mowa o hamowni mobilnej - cena 100 pln chyba spowoduje ze nie bedzie kolejek, ale moze jesli udaloby sie zejsc z cena do rynkowej (nie wiem nawet do kogo sie w tym temacie zwrocic, moze tu sie wypowie) np. do 50 pln, wtedy zrobilibysmy obligatoryjne badanie sobie, zwlaszcza w eNkach, co Wy na to?
no właśnie ta cena też mnie troszkę zdziwiła, bo przecież w tej to można spokojnie pojechać gdzie kolwiek, a z tego co pamiętam to gdzieś w poznaniu jak się zabrała większa ekipa to było po 60zł
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
No nic się więcej w tym temacie nie da zrobić, koszt to 100 zł.
A może jakas zniżka dla członków AW...
Ale to nie AW prowadzi te badania... Agniess już z nimi rozmawiała i jak widać się nie ugięli, więc raczej mała szansa, że dla jeszcze większej grupy AW-owców się zgodzą
Pozostaje ew. szukać innej "grupowej" opcji w Poznaniu, ale niestety pewnie już nie przy okazji SuperOESu.
Auto: w marzeniach
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011
Misza napisał/a:
Ale to nie AW prowadzi te badania... Agniess już z nimi rozmawiała i jak widać się nie ugięli, więc raczej mała szansa, że dla jeszcze większej grupy AW-owców się zgodzą
O nie nie, ja z nimi nie rozmawiałam. Ja rozmawiałam tylko z Maciejem Figlem, chcecie kombinować i załatwiać po niższych kosztach, proszę bardzo Ale mnie nie mieszajcie do tego.
wtedy zrobilibysmy obligatoryjne badanie sobie, zwlaszcza w eNkach, co Wy na to?
też nad tym myślałem, bo obecnie musimy wierzyć na słowo N-kowiczom i nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy rzeczywiście dane auto kwalifikuje się do N.
Pewnie badanie wszystkich nawet za 50zł jest nierealne, ale jeśli uda nam się pozyskać sponsorów na przyszły sezon i mielibyśmy gwarancję dodatkowych 300zł na każdej imprezie, to być może warto wziąć pod uwagę hamowanie samochodów, które zajęły miejsca 1-3 na danych zawodach ?
_________________ WD-40
Jeden produkt - tysiące zastosowań.
www.wd-40.pl
Nic nie pisałem, bo przez wykopy mieliśmy zablokowany wjazd na hamownię. Teraz jest OK.
Możemy zrobić pomiary nawet w najbliższą sobotę (jutro).
Jak się uzbiera 10 cento to będzie megapromocja 50 zł brutto. 10-12 szt. to w zasadzie max co możemy jutro zhamować (ok. 30 min/szt. w godzinach od 8-14).
Jak są chętni na jutro to proszę się wpisywać, jak na inny dzień np. tuż przed lub po Soesie to też dajcie znać - to dobierzemy jakiś termin
spoko jak będzie wole miejsce to chętnie przyjadę, lub też przy innej okazji a auto jest przednionapędowe i za dużego kopa ma więc jestem ciekaw czy coś tam siedzi rzeczywiście w tym silniku
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Widzę, że na jutro nie ma specjalnego zainteresowania. W takim razie myślę, że ustalimy jakiś termin bliżej SOesu - może piątek przed, albo poniedziałek zaraz po? W tygodniu jakie godziny będą najlepsze?
Jareniu i Try3ek - jeżeli macie ochotę jutro się pomierzyć to nie ma problemu - trzeba się tylko zgłosić do Krzysztofa, który obsługuje hamownię i powołać na Cento-Cup - będzie wiedział o co chodzi
dla przypomnienia hamownia znajduje się w Poznaniu na ul. Gorzysława 9, Serwis FIAT. W sobotę czynne od 7-14.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum