A jakie klasy będą?? bo wiecie ja nie startuje, jak nie bedzie szansy na wazon... Nie bede sie tłuc tyle kaemów żeby wrócic z pustymi rękami...
A tak powaznie jak próby maluszkiem bedą tak max do 120 to chetnie stawie... szybciej panowie jak ustawicie to niestety sie boje i zostane w domu... a słyszalem ze na bednarach mozna niezłą dziwke ustawic, także czekam na termin z niecierpliwościa
Myśle ze nie ma co "określać sie" bo wiadomo ze jak inicjatywa dojdzie do skutku to frekwencja dopisze. Trzeba tylko odpowiednio rozreklamować impreze.
troszke dziwne pytanie, przecież jak coś jest organizowane w poznaniu to zawsze są chętni:)
no nie tak dokońca
chodzi o to ze pojawiała sie mozliwosc zorganizowania i wiedza na temat frekfecjii jest niezbedna zeby zaczac działac z tąd tez moje pytanie
zazwyczaj i tak okresla sie np 50 osób a przyjezdza 20
dlatego jezeli ktos ma pisac: ja moze przyjade . to lepiej niech nic nie pisze
pozdrawiam Maciej
_________________ Budowa rajdówek i nie tylko ))))
napewno jak będzie zorganizowany cykl kilu imprez i będzie do podliczone na konieć jako rywalizacja jak było kiedys to napewno będzie zjeżdzać sie duża grupka osób, ja chętnie pośmigam, a po asfaltach to znajdzie sie zdecydowanie więcej ludzi niż na kjs
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Wysłany: Pią 12 Sty, 2007
Na Bednarach byłem tylko raz w życiu na treningu i nawet nie widziałem całego terenu i wszystkich atrakcji (podobno jest karting i jakiś tor szutrowy?), a GP odbywało się zanim zainteresowałem się tym sportem. W związku z tym pytanie, jak takie imprezy wyglądają? Czy jest to coś w stylu Kąkolewa (pas startowy i słupki) czy jeździ się też po "uliczkach" (jak jeździliśmy na treningu)? Jak szybka jest trasa?
Z góry dzięki za info.
A może by tak Szanowny Pomysłodawca i Organizator podał jakąś date lub daty jakie są możliwe, bo chwilowo tłuczemy w klawisze nie wiedząc o czym dokładnie mowa. Na gładkie tereny zawsze sie ktos znajdzie, chociażby z klubu Alfy. Ale konkrety poprosze, data przede wszystkim.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
A może by tak Szanowny Pomysłodawca i Organizator podał jakąś date lub daty jakie są możliwe, bo chwilowo tłuczemy w klawisze nie wiedząc o czym dokładnie mowa. Na gładkie tereny zawsze sie ktos znajdzie, chociażby z klubu Alfy. Ale konkrety poprosze, data przede wszystkim.
Szanowny Pomysłodawca i Organizator stwierdził ze jest mozliwosc zorganizowania takiej imprezy i chciał wiedziec jaki jest odzew mysle ze gdyby Szanowny Pomysłodawca i Organizator znał date to napewno by ja podał jesli tylko cos bedzie wiadomo to zaraz o tym napisze
a i jeszcze jedno :
Szenku bedziemy jezdzic raczej po uliczkach bo zal zasyfiac taki teren pachołkami a predkosci beda "bezpieczne"
pozdrawiam Maciej
_________________ Budowa rajdówek i nie tylko ))))
Ja - znaczy się www.go-motorsport.prv.pl - też bym się pisał (na filmowanie oczywiście), ale słyszałem, że Bednary są po "złej" (jak dla mnie) stronie Poznania. Będę obserwował ten wątek i sie zobaczy. Tak czy owak trzymam kciuki!
A tak przy okazji zapraszam na moją stronę - jest nowy filmik, tym razem z zabytkowymi pojazdami w roli głównej. Z góry przepraszam za OT.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum