Jeśli chodzi o foty z bednar to mam stronke na której jest pare... ale nie wszystkie to bednary... bo to tak ogólnie było robione za czasów jak sponsor był
Przestańcie pie..... tylko ustalcie Panowie date i bedzie po problemie. Co to qrcze jest? debata nad lekko pogiętym SC (prywatnie współczuje że trza wyklepać) Jest sporo ludzi którzy znają Bednary na pamięć, ja tez tam bywałem pierdzikiem jak jeszcze większość forumowiczów nie miała prawa jazdy. Albo coś sie ma dziać albo koniec z tym tematem.
Jak ktoś chce mape terenu to kiedyś była na www.testitrening.pl
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Przestańcie pie..... tylko ustalcie Panowie date i bedzie po problemie. Co to qrcze jest? debata nad lekko pogiętym SC (prywatnie współczuje że trza wyklepać) Jest sporo ludzi którzy znają Bednary na pamięć, ja tez tam bywałem pierdzikiem jak jeszcze większość forumowiczów nie miała prawa jazdy. Albo coś sie ma dziać albo koniec z tym tematem.
Jak ktoś chce mape terenu to kiedyś była na www.testitrening.pl
padera skończ prosze ustale date to ja podam i wszystko
pozdrawiam maciej
_________________ Budowa rajdówek i nie tylko ))))
Ja jestem "za" i w miare możliwości czasowych obiecuje sie stawić na starcie.
_________________ Choć wybojów paszcze jeszcze w nos się śmieją,
Krawęzniki mają kanty dosyć ostre,
Poprujemy pełną parą z tą nadzieją,
Że się czai, za zakrętem kawał prostej...
Wysłany: Pią 19 Sty, 2007
10-11 luty pasuje tydzien po yeti albo sobota albo niedziela.koniec.morel napisz czy moze byc jesli tak to ok jesli nie moze to byc 17-18luty ale w kazdym razie zeby sie odbylo na czasie pa
_________________ niech poslizg wynika z predkosci....
moze nie upadł w przedbiegach tylko sie troche wszystko skomplikowało bo zeby impreza byla legalna trzeba spełnic 1000 roznych warunków niestety szefostwo nie moze sobie pozwolic na nielegalke wiec trzeba uzbroic sie w cierpliwosc ale predzej czy pozniej cos sie zoorganizuje
_________________ Budowa rajdówek i nie tylko ))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum