Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 fajne miejsce na OS
mam ciekawe miejsce na os dla tych krórzy organizują kjs-y ; miejsce to znajduje się nad Maltą obok ogródków działkowych , mam na myśli plac manewrowy i kilka fajnych dróg asfaltowych w okół placu ; takie miejsce jak malta to moim zdaniem gwarancja wielu kibiców ; nie wiem do kogo należy plac ale chyba osoba ta nie miała by nic przeciwko "paru samochodom w jakąś niedzielę " , jak by w następnym roku wciągnąć taki teren do Winogradów to było by ciekawie
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
Fakt, jest tam taki plac i osobiscie bylem na 2 rajdach, na ktorych byla tam proba. Nie mam bladego pojecia do kogo teren nalezy, ale mysle ze DeZ moze wiedziec, bo jechalem tam probe na mistrzostwach polski 2 lub 3 lata temu a rajd organizowal KM Winogrady.
No pewno, że wiem
Plac należy do kościoła który znajduje się obok malty przy rondzie.
Z załatwieniem pozwolenia nie miałem żadnych problemów.
Co do dróg to już chyba tereny Malty. Rozmawiałem kiedyś z gościem odpowiedzialnym w Malcie za te sprawy i myślę, że w razie czego problemów nie będzie. Jest jedno ale - nie wiem jak teraz ale kiedyś tam była nauka jazdy a z nimi różnie bywa bo w końcu płacą za wynajem.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006
chyba nadal jest to plac manewrowy jednak myślę ,że każdy jest człowiekiem i może zrozumieć , poza tym plac się raczej nie zniszczy (chociaż farba może ucierpieć)
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
Skorzystam z okazji, żeby przywitać się na forum - pamiątacie w Kąkolewie czarną Alfę, której jedno z kół było szybsze od reszty auta??
Kristo napisał/a:
Teraz to tam jest syf i pełno rozwalonego szkła. Żadnej elki nie widziałem.... ale miejsce ciekawe
Bardzo blisko tego terenu nad Maltą jest jeszcze jeden ciekawy parking - parking przy ZOO. Ciekawy układ wąskich dróżek, zawsze pełno liści, nawierzchnia w dobrym stanie - mniam W godzinach otwarcia ZOO jest to po prostu parking strzeżony - normalnie świeci pustkami. Kiedyś udało nam się nawet "zorganizować" tam małą próbę. Ostatnio jednak parkingowcy zamykają szlaban na noc
Dogadać by się pewnie z ludźmi z parkingu odnośnie treningów dało nie wiem jednak jak na to zapatrywać się będą pracownicy ZOO - auta jednak trochę hałasują, a tam niedaleko są wybiegi zwierzątek.
[quote="Kwiatus"]Skorzystam z okazji, żeby przywitać się na forum - pamiątacie w Kąkolewie czarną Alfę, której jedno z kół było szybsze od reszty auta??
Jesli chodzi o ten plac przy kosciele nad malta to nauka jazdy byla tam kilka lat temu(jezdzilem tam L)pozniej przeniesli sie na inny plac(przy radzie)i ten byl nie uzywany,czasem parkuja tam tiry ale L tam juz niema.
P.S.Alfe pamietam,kolo pierwsze minelo mete:)
_________________ Vektra A 1.8 (krowa), Lada2107 (nieporozumienie), a teraz Micra Kabrio
No to chyba nie o ten plac chodzi. Ja mówie o tym betonowo-trawiastym blisko ul. Krańcowej / Wileńskiej. Niżej jest kolejny plac i jest on stale używany przez naukę jazdy. Nawet, gdyby mieć oba te place wyszła by próba taka w miarę ale nie rewelacyjna bo szczególnie ten pierwszy wymaga sporego zabezpieczenie (jest fragmentem ul. Wileńskiej).
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum