Takiego tematu jeszcze na forum nie bylo, a zdjecia ktore otrzymalem od kolegi Padery sa godne, wiec zamieszam je tutaj.
Ach ta "40", od razu widac ze mial wiecej
_________________ Sędziowanie to moja pasja
Ostatnio zmieniony przez Łukasz Sro 18 Sty, 2006, w całości zmieniany 1 raz
To jest dzwon z PPZM z Imielina 2002 w wykonaniu kol. Przema Mikołajczaka, co starsi rajdowcy pewnie go znają. Nikomu nic sie nie stało poza stratami finansowymi i moralnymi.
PS podziękowania dla kol Łukasza za zamieszczenie fotek, ja jestem za żeby je gdzieś w piwnicy powiesić.
Swoją drogą mieli dużo szczęścia bo sej chyba po tym dzwonie wylądował na złomie. I jest to kolejny dowód na to, że klatka się przydaje ... a ja jej ciagle nie mam
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
ostro było... a tak co do klatki to miło wiedzieć że jest, jakoś dużo bezpieczniej się nie czuje (narazie) w bąku, ale fajnie że rurki sobie zakręcają wokół nas...
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Wysłany: Pią 25 Lis, 2005
no tak leszek przygotowywal auto....................
ale najwazniejsze ze kat natarcia plyty byl odpowiedni to dla niektorych oni wiedza o co mi chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum