wielu z was ma na oku ciekawe miejsca ma zrobienie próby KJSowej.. proponuje aby dodawać tu zdjęcia i opisy takowych. może dzięki temu uda nam się w przyszłości uniknąć problemów z nudnymi próbami. ja ruszam jutro z aparatem w trase i robie foty moich miejscówek.. pozdrawiam
Ja też mam kilka ale jest jedno ale.
Proponuję od razu sprawdzić, czy istnieje możliwość wynajęcia, udostępnienia czy jak tam zwał danego terenu.
Co z tego, że będzie super-hiper jak właściciel odmówi ?
Szkoda robić sobie apetytu.
W każdym razie temat na czasie.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Ja też mam kilka ale jest jedno ale.
Proponuję od razu sprawdzić, czy istnieje możliwość wynajęcia, udostępnienia czy jak tam zwał danego terenu.
Co z tego, że będzie super-hiper jak właściciel odmówi ?
Szkoda robić sobie apetytu.
W każdym razie temat na czasie.
dobra a jak są 2 pola i miedzy nimi droga?
Albo szuter piękny obok domu to kogo się pytać?
Ja znam piękne tereny w promnicach (za biedruskiem)
Tam wogóle jest zajebiście terenów jest multum.....
:edit
A jak mam porobić zdjęcia 5 kilometrowej drodze?
Jezeli chodzi o pozwolenie o droge to musimy sie dowiedziec czyja jest droga. Zazwyczaj sa to gminne drogi - wtedy musimy isc do gminy i gadac z wójtem
_________________ "Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem." Holek
Już kiedyś to pisaliśmy żeby znalezionym drogą zrobić parę zdjęć, napisać przybliżoną lokalizację i nawierzchnię. Co do zdjęć to chodzi o kilka najciekawszych miejsc i tyle. Warto też zwrócić uwagę na dziury i koleiny, bo to jest 2gie najważniejsze kryterium, zaraz za ilością zakrętów. Ogólnie im więcej informacji tym lepiej…
widzę małą stagnację w tym temacie, także umieszczem pierwsze dwie moje miejscówki:) bankowo jest tego więcej (sam mam na oku jeszcze pare) także śmiało róbcie foty.. może uda nam się wykminić takie miejsca które pomogą zmienić nam nasze lokalne pachołkolandie:))
pozdrawiam
rokietnica, plac przy pkp(własność jest gminy) szeroki i bardzo długi plac asfaltowy, znany wszystkim lokalnym matadorom
prywatna droga koło lutyckiej, nie ma żadnych problemów z dogadaniem się, droga asfaltowa z dużą ilością syfu i nawrotem szutrowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum