Zaczyna by coraz zimniej dlatego pomyslalem ze mozna by jakies fajne czapki skołowac, rozmawialem z Mikołajem na ten temat i powiedzial ze spoko koszt w granicach 16-18 zyli. Wydaje mi sie ze najlepiej jak beda z matarialu takiego samego jak klubowe polary gora czarna dol czapki szary z napisem KRPP co Wy na to?? kto jest chetny???
_________________ FWD for woman, AWD for man, RWD for big dick motherfuckers
BMW COMPACT 323TI maszyna z piekła rodem
Pomoc drogowa->512-379-879
Krzychu...czapeczki są dla członków klubu... a twa kobieka zrzeszoną nie jest - nie odprowadza składek więć i promocji dla niej nie będzie... chyba że jakoś ugadamy się w sprawie tych panienek co to je Olo obiecuje... wszystko do negocjacji
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Dziewczyny spokoj na sali ma byc wszystko sie troche pop&&^^ ma sie zmienic nazwa klubu i logo wiec poczekajmy az sie wszystko ustatkuje wtedy bedzie mozna cos zaczac dłubac.
_________________ FWD for woman, AWD for man, RWD for big dick motherfuckers
BMW COMPACT 323TI maszyna z piekła rodem
Pomoc drogowa->512-379-879
No to, qrde, wyprodukowac nowe logo, kolory itp i mozecie mi przywieżć mojej babci do wyhaftowania pare sztuk. Przynajmniej by było pare unikatów dla zasłuzonych
Mam problem - w stanach caly czas paraduje z zona w polarach KRPP - no i juz sie troszke zniszczyly - Mikołaj jakbym tak zamowil u ciebie jeszcze raz dwa polarki i dotego czapki, o ktorych mowa daloby rade?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum