"pozostaje wiara w DeZ że coś zdziała" - nie ma szans.
A jeśli chodzi o próbę równoległą to mam juz ciut temat obcykany bo startowałem kilkadziesiąt załóg na ostatnim rajdzie RWP.
Zabawa i widowiskowość zaje...fajna Szczególnie jak ostatnia para cięła sią na grubość lakieru na mecie
Oczywiście znalezienie dwóch tras to nie lada wyczyn (na RWP akurat tak było) ale jest inne rowiązanie. Wystarczy zrobić jedną długą i startować zawodników mniej więcej po połowie trasy.
Dogonić się nie dogonią, jazda jest bezkolizyjna a po zrobieniu okrążenia mamy zwycięzcę.
Nawet stopery nie są potrzebne.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Jak to bez stoperów, mimo że trasa jest ta sama, to w wyścigu na doganianie czasy wychodzą różne z powodu że wszystko się potrafi trochę inaczej ułożyć, więc konieczne są dwa przejazdy...
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Na którymś z rajdów w którym jechałem parę lat temu, była próba na stadionie żużlowym Olimpii. Wyglądało to jak wyścig na dochodzenie - startowało się po przeciwległych stronach stadionu i jechało chyba 3 okrążenia.
Chyba nie było przypadku dogonienia a zabawa fajna
Na którymś z rajdów w którym jechałem parę lat temu, była próba na stadionie żużlowym Olimpii. Wyglądało to jak wyścig na dochodzenie - startowało się po przeciwległych stronach stadionu i jechało chyba 3 okrążenia.
Chyba nie było przypadku dogonienia a zabawa fajna
stare dobre czasy, to był chyba rok 2000, pamiętem jak Radek Jaskulski skończył próbę z korbowodem na wierzchu
widze ze przypomnienie o czymś takim wzbudziło dużo zainteresowanie teraz tylko zależy to od naszych kochanych oraganizatorów jakie atrakcje nam przyniesie nowy rok
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Organizatorem nigdy nie będę, lecz chciałem zasugerować że imprezę należy przewidzieć pod dużą frekwencję, super OES wzbudzi zainteresowanie nie tylko ludzi z Poznania...
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Wysłany: Sro 13 Gru, 2006
Marko napisał/a:
http://www.fx.poznan.pl/glowna/
"Zajmujemy się organizacją nietypowych imprez integracyjnych dla firm."
Ja byłem na dwóch rajdach organizowanych przez FX i są to typowe nawigacyjne rajdy.
Takie rodzinne imprezy z masą łamigłówek i pomiarem czasu na próbach z dokładnością do 1 sekundy, jakieś cofania też serwują
Super OES jak najbardziej jestem ZA ! Na Torze Poznań naprawdę cudownie się jeździ, ale na imprezie typu ALT jest trochę duża szansa auto skasować, a nawet zdrowie stracić , choć nie powiem emocje są ogromne. Po za tym koszty pełnego zabezpieczenie są niebotyczne, wiec ustawienie prób tak żeby średnia była ok 40 km/h pozwoli na Super zabawę niedrogo, bezpiecznie, nie katując auta. W Kąkolewie głupia kałuża potrafiła “załatwić” co niektórych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum