Auto: w marzeniach
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 Bednary po raz drugi - VI runda AB CUP (14.08.2010)
Wszystkich wymagających zawodników oraz kierowców startujących amatorsko posiadających sprawnie technicznie samochód i kask zapraszamy na VI rundę Ogólnopolskiego Rallysprintu AB CUP i BMW-Challenge. Impreza odbędzie się 14. sierpnia od godz. 09.00 w Bednarach niedaleko Poznania (lotnisko firmy "Test i Trening" z udziałem Sobiesława Zasady, dojazd opisany na stronie w zakładce "Gdzie startujemy").
Automobilklub Bydgoski zaplanował 4 długie próby. 1 próba będzie stanowiła odcinek testowo-treningowy na którym można startować wielokrotnie w godz. 09.15-11.00. Kolejne 3 próby będą już wliczane do klasyfikacji imprezy. Każdą z nich rozpoczynamy wspólnym zapoznaniem trasy w kolumnie za pojazdem organizatora. Następny przejazd to już szybsza jazda zapoznawcza z trasą w odstępach czasowych między kierowcami, jednak bez pomiaru czasu. 3 ostatnie przejazdy każdej z prób to już walka o cenne sekundy z wykorzystaniem profesjonalnego pomiaru czasu (kostki pomiarowe w każdym samochodzie). Wyniki z próby są na bieżąco wyświetlane na monitorze, a po każdej pętli wydruki klasyfikacji z pętli są wywieszane w biurze imprezy. Wyniki live na www.motoresults.pl
Wpisowe w wysokości 199zł płatne jest w dniu imprezy. Wypełnione elektronicznie zgłoszenia należy przesyłać do dnia 13. sierpnia na adres: biuro@ab.bydgoszcz.pl
Harmonogram Bednary 14 sierpnia 2010r.:
9:00 – 10:00 - przyjmowanie zgłoszeń
9:00 – 10:15 – BR
9:15 – 11:00 - odcinek testowo-treningowy
11:10 - odprawa z uczestnikami
11:20 - start pierwszej próby
ok. 18-19 - zakończenie imprezy
15 minut po przyjeździe na metę ostatniego uczestnika nastąpi ogłoszenie wyników prowizorycznych, a po dalszych 15 minutach wręczenie nagród honorowych.
Arek na 99,99999999% będzie z tego co wiem. Po prostu od jakiegoś czasu zgłasza się w dzień imprezy nie wysyłając zgłoszenia mailem. Z tego co mówił w Zegrzu to przyjedzie jeszcze z paroma nowymi zawodnikami z Warszawy. Pozdro i do zobaczenia
_________________ Automobilklub Bydgoski Race&Rally Team
Ja na 1000% będę w Bednarach a dodatkowo wrzucam poniższe info na forum :
Dzisiaj byłem w Pobiedziskach gdzie zarezerwowałem fajną miejscówkę na naszą sobotnią imprezkę integracyjną już po zawodach w Bendarach start ok godz. 19:00 - 20:00
W związku z powyższym chciałbym się dowiedzieć ile osób orientacyjnie będzie na organizowanej przez mnie "integracji" ??? Muszę wiedzieć na ile osób zamówić jedzenie
Zimne napoje, piwo i chipsy itp. będziemy kupować na miejscu, natomiast alkohol bardziej wyskokowy możemy sobie przynieść we własnym zakresie )) Muzykę zapewniam ))
Miejscówka imprezy to Restauracja Piastowska (fajny klimat ) w załączniku fotki ) przy przejeździe kolejowym w Pobiedziskach, w połowie drogi od Hotelu Bachu i Hotelu Aleksandra (pieszo ok. 7 min).
Czekam na potwierdzenie obecności i udziału w ostatniej tego typu letniej integracji w sezonie 2010 ))
Impreza jak zwykle fajna! Zapowiadała się ciekawa rywalizacja w klasie 3, bo w końcu dopisała frekwencja. Szkoda tylko, że CRX MJ'a nie dotrwał do końca, bo walka zaczynała być ostra;-) . Może dlatego na ostatnim przejeździe ostatniej próby wkradło się rozluźnienie i .... chłodnica ze zderzakiem do wymiany:-) Ale generalnie impreza udana. Gratulacje dla zwycięzców. I do zobaczenia w Toruniu!
Po pierwsze to dziekuje Wszystkim za bardzo mila atmosfere.
Niestety autko nie wytrzymalo i musielismy sie wycofac.
Faktycznie poczatek w naszej klasie zapowiadal walke na dziesiate no ale coz, taki sport, trzeba ukonczyc
Pozdrofki MJ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum