No niestety ja też nie mam wpływu na premiera, choć tak jak moja skromna osoba - jest on z Gorzowa Ch z nim - impreza i tak będzie super - jestem tego pewien. To kto w końcu się wybiera?
Z uwagi na to, ze sa tam krecone fajne filmy--- jade .....ale tak naprawde, to tak daleko jeszcze na rajd nie jechałem i mam troche treme wystartowac w gronie licznych wyczynowych kierowcow (a po rajdzie na wlasnych kolach wrocic do domu).
Na zbyt wiele nie licze, ale na wielka frajde oraz na fajny filmik napewno
Marcin Piatek nie jedzie bo zostawil papiry od auta w Anglii okazalo sie
_________________ FWD is 4 gays
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Nie 18 Gru, 2005
Witam
Siedze sobie juz w Szczecinie i co tu wiele mowic... Rajd zapowiada sie super. Rano sypal ostro snieg, dzieki czemu wokol jest bialutko. Teraz wyszlo slonce wiec generalnie warunki ekstra. Mrozu nie ma. Wyjechaly piaskarki wiec jak podejrzewam beda czyscic trase. Organizayjnie wyglada wszystko zajebiscie. W skrocie mowiac trzeba sobie wpisac ta impreze w przyszloroczny kalendarz. Nie chwalmy jednak dnia przed zachodem slonca, poczekajmy do pierwszych przejazdow , ktore juz niebawem... Wrzucilbym pierwsze fotki z trasy ale nie mam obecnie pomyslu na to jak przetransferowac je z aparatu na urzadzenie z ktorego pisze. Podejrzewam jednak, ze w okolicach godziny 21 kiedy powinienem trafic juz do domu i wowczas cos wrzuce.
A ja niestety siedzę w Gorzowie Mój stan zdrowia nie pozwolił mi na wyjazd do Szczecina. Filmu nie będzie
Liczę zatem na obejrzenie materiałów od tych, którzy tam są. Pozdrawiam!
Witam ponownie. Imreza sie juz skonczyla i w sumie moje zdanie o niej nie uleglo zmianie. Jest rewelacja. Dla wszystkich sledzacych to forum mam dobra wiadomosc, bo rajd wygral Pavel :-). W sumie to na razie tyle... Pozdrawiam
http://www.krpp.org/multimedia.php?id=48 Tu jest link do galerii na naszej stronie. Zdjecia w ilosci malej oraz jakosci nie rewelacyjnej, bo jak zwykle dałem ciała. Może gwiazdor przyniesie mi porządną lampę i statyw to będzie lepiej . Jakies specjalne zyczenia odnosnie zdjec to na maila prosze, aczkolwiek nie wiem jak bedzie z odpowiadaniem, bo sie zcasowo moge nie poskladac. Tyle ode mnie... Czekamy na relację zwycięzy . Ciekawe jak się czuje nasza gwiazda po takim sukcesie
Ale Dziadek Mroz sie postaral. Az mnie w gardle scisnelo ze mialem w ten dzien na uczelni zaliczenie i kolo bo gdybym tam zabral audika i dobre zimowki.....
Ehhh, zawsze cos wypadnie
Gratuluje zwyciezcy.
A gwiazdy jechaly?? Szwagier, Golec itd??
Spodziewalem sie wielkiej frekwencji.
_________________ artuuro
4x4
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Pon 19 Gru, 2005
Wystartowało tylko 28 załóg i tylko jedna gwiazda (szwagier). Chyba, że gwiazda mówimy w kontekście kobiet, to było ich więcej .
Fantastyczny rajdzik panowie- jadac tam nie wiedzialem ze bedzie tak fajnie, a moim wynikiem to szczerze mowiac sam jestem zaskoczony bo prawde mowiac nie leza mi a tak mocno oblodzone oesy. Niesamowity klimat, prawie cala trasa w zasiegu wzroku, piekna sniezna sceneria, zarabista architektura Wałow Chrobrego, wzorowa organizacja oraz swietna impreza porajdowa- to wszystko co zlozylo sie na moja ocene. Za rok tez jadę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum