Wysłany: Wto 20 Cze, 2006 ALT 2006 na Torze Poznań
Niby tor porezerwowany, a SSS jakoś ALT'a zorganizuje. Już 30. lipca będzie można pośmigać po dużej pętli... Ale wpisowe niskie nie jest Ktoś się wybiera?
ALT zostawmy eSSSowcom. W tym roku byłem na KJSie organizowanym przez AK Gniezno na torze i było zjefajnie II runda[ ] tej imprezy ma byc we wreśniu. Próby odbywały się tylko na płycie samego toru i to się pewnie nie zmieni. Jeżdzić z gazem w podłodze i cały czas patrzeć w tylne lusterko to żadna przyjemność. Zwłaszcza, że na imprezach ALT zawsze ktoś opuszcza tor w mniej lub bardziej sygnalizowany sposób.
_________________ "Przyspieszenie to najlepsza forma spędzania czasu między zakrętami"
Auto: w marzeniach
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006
Kurcze, bardzo chetnie bym pojechala, ale nie wiem, czy bede miala czas i oczywiscie dojazd. Za to moglabym sie pojawic 30 czerwca na torze Poznan, gdyby nie wyjazd od Łeby. Jeszcze zobacze, moze uda mi sie tam zjawic tego 30 lipca.
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006
Przesadzasz. To, że organizuje to SSS nic nie znaczy. Poziom niektórych był bardzo przyzwoity i typowych torowych aut też nie brakowało Prezes zanim rozwalił Subaru robił chyba 1:58.xx
Przesadzasz. To, że organizuje to SSS nic nie znaczy. Poziom niektórych był bardzo przyzwoity i typowych torowych aut też nie brakowało Prezes zanim rozwalił Subaru robił chyba 1:58.xx
hehe taki czas to robi H grupowy Sej z LPMu...
ale niech chłopaki ganiają.ja nic do nich nie mam
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
Polski Fiat 126p 650... 1978...
Cinquecento 1150... Sporting.
Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów
Zbigniew Kopras
Fiałkowo 1 62-070 Dopiewo
www.kopras.eu
Auto: w marzeniach
Wysłany: Pon 31 Lip, 2006
No i bylo super. Warto bylo przyjechac. Mialam nawet okazje przejechac sie subaru imprezka, ale z niej nie skorzystalam, poniewaz tata mi nie pozwolil.. ehhh
No impreza miala zaczac sie o 12.. a zaczela sie kolo 14. 2 godziny zmarnowane. Bylo zapisane strasznie duzo osob, lecz przyjechalo o wiele mniej, dlatego wpisowe kosztowalo 250 zl, a nie 120 zl. Niebieski seat dachowal, na szczescie nikomu nic sie nie stalo. Kolo 18 impreza sie skonczyla. Szkoda, bo niektorzy sobie nie pojezdzili za dlugo.
Jednakze, mi sie bardzo podobalo. Zdjecia zrobilam. Na pewno na nastepnej takiej imprezie sie pojawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum