Wysłany: Pon 07 Sie, 2006
Nie widziałem, ale gadałem z kolesiem który uczestniczył w tej sytuacji (Golf II 1.8T). Podobno na prawym wyprzedził go po zewnętrznej, Seacik chciał się puścić za nim i jak Golfik wyszedł z lewego to seat już rolował. Ślady hamowania na blokach są ustawione jakby szedł bardzo lekkim bokiem (blisko siebie). Może AWD zrobiło mu psikusa
Wysłany: Pon 07 Sie, 2006
Jeżeli mówimy o tej samej Kijance, to wydachowała bo dostała od innej solidny strzał w bok, właściwie to zaczęła rolować jeszcze na asfalcie.
_________________ Flat Out: Flat Broke
BaRy [Usunięty]
Wysłany: Czw 10 Sie, 2006
Ja to można powiedziec widziałem ale z pewnej odległości więc tylko kupa kurzu.
Gość mówił, że właśnie ten pseudo 4x4 mu zrobił niespodzianke tzn. w nieoczekiwanym momęcie załączył się dość mocno tył i go obruciło.
Ale nie rolował od razu tylko uderzył bokiem w bande, wybiło go w powietrze i spadł na dach.
Według mnie gośc lepiej by zrobił gdyby pozwolił się autu okręcić o 360 stopni a on chyba próbował cały czas kontrować.
Hmm terz taki mądrala ze mnie a pewnie jak by mnie się to przytrafiło to nie wiadomo jak bym się zachował.
Wysłany: Pią 11 Sie, 2006
Witam. ALT w Poznaniu bardzo udany, teraz czekam na następny z niecierpliwością. Problem w tym że odechciało mi się KJS-ów po tej imprezie. Na torze to są emocje, adrenalina i litry potu KJSy wypadają jak zabawa. Jak ktoś spróbuje to zrozumie.
P.S. Czytałem tu liczne komentarze, w większości nie macie zielonego pojęcia czym jest ALT
Wysłany: Pią 11 Sie, 2006
Emocje to muszą być. Samo poznanie toru to co najmniej 50 okrążeń z różnymi prędkościami, badanie linii jazdy (nie zawsze można jechać po idealnej), gdzie można z niej zboczyć a gdzie nie, gdzie można wyprzedzać a gdzie nie itp. itd. Wpadnięcie na 10 kółek i od razu zapier... kończy się właśnie na dachu.
Ale bardzo dobrze, że jest szansa w ogóle wjechać na tor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum