No to sie nam Pandziątko wyrobiło. A pamiętam jeszcze jak goniłem Sala na prawy w Lesznie 2006 i sie bronił wszystkimi czterema łapkami. Miło że ktoś docenił maleństwo.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Również przyłączam się do szczerych gratulacji. To bardzo miłe, że docenia się pasje.
Ze studiów nie można w dzisiejszych czasach rezygnować. Co nie znaczy, że nie można ich połączyć z pisaniem artykułów.
Powodzenia!
_________________ "Przyspieszenie to najlepsza forma spędzania czasu między zakrętami"
A ja dodam tylko tyle, że zdziałać można wiele jeśli się chce, a Agniess właśnie chce i się nie zniechęca. Powodzenia
Miejmy nadzieję, że po kilku latach pracy w WRC nie zapomni o naszym podwórku
Wysłany: Pon 30 Lis, 2009
Janek Michnikowski, red. Radio Afera coś przebąkiwał w swojej audycji Auto-ironia, że może by zrobić audycję z kobietami mającymi związek z motoryzacją i jako przykłady podał np Ciebie i siostry Bzyl
byłoby git
Żeby nie powtarzać tego , co poprzednicy napisali, to życzę Ci dalszego owocnego rozwoju no i sobie , żebym kiedyś mógł sie komuś pochwalić , że ta Pani z Telewizji/Radia/Gazety robiła kiedyś zdjęcia na amatorskich imprezach i mi też raczyła zrobic fotkę
Wielkie gratki
Agniess na Prezydenta
Auto: Opel Astra II
Wysłany: Wto 01 Gru, 2009
no bez przesady z tym prezydentem
naprawdę miło słyszeć od Was takie słowa i nawet jeśli będę w przyszłym roku studiować we Wrocławiu i tam mieszkać, to się nie martwcie , o Was po prostu nie da się zapomnieć No jeszcze trza zdać maturę....
Obecnie próbuję uzbierać pieniądze na jakiś lepszy sprzęt fotograficzny, w przyszłym sezonie myślę uda się coś kupić. Poza tym jak już Adamus wspomniał jestem dość cierpliwa i wytrwała i uparcie dążę do celu, nie poddaje się, a dodatkowo dość mocno się już w to wszystko zaangażowałam, jak wspomniał Try3ek.
Zobaczymy jak to wszystko dalej się potoczy. Na najbliższym SuperOSie zasiadam na prawym u Michała Czuby, jednorazowo, a zdjęciami zajmie się Tata.
pozdrawiam
_________________ Sprzedaż zdjęć z KJS-ów, rajdów, SuperOS-ów, wyścigów
Informacje: www.agniess.kujawa.org.pl
Fajnie jest, że jeśli się w coś ktoś zaangażuje, poświęca się, i udziela, to to w końcu przynosi profity
Jakby nie spojrzeć w światku rajdowym jesteś już... dośc znana Jak tylko zdobędę w końcu rajdówkę, to Twoje naklejki nakleje na początku. A co do sprzętu foto - zanim coś kupisz - napisz do mnie na nk, to doradzę chętnie, bo na czym jak na czym, ale na sprzęcie foto się znam dobrze
oj no niewytrzymała i musiała się pochwalić że będzie na prawym zasiadać...tylko nie zdradzaj wszystkich szczegółów niech będzie troszkę zaskoczenia czy tam niespodzianki:) Myślę że będzie to co będzie bardzo zauważalne
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum