Auto: w marzeniach
Wysłany: Pon 01 Sie, 2011
To ja dorzucę tutaj jeszcze info, że jeśli ktoś jeszcze nie wysłał wypowiedzi, a chciałby - to jeszcze do godz. 20 - czekam na resztę I dziękuję bardzo za te obecne, które już przysłaliście.
Mam w związku z powyższym linkiem prośbę do Adama Aleksandrowicza. Czy mógłbym otrzymać 2 zdjęcia z moim przejazdem, tzn. te o numerach w galerii: 31 i 34 ?
Tu paranormalny przejazd w moim wykonaniu: http://www.limanyrallyteam.pl/video.htm najciekawszy jaki wykonałem. Myślę skromnie że wartość artystyczna spora hehe pozdro
Raczej nie, a tak wyglada regulamin:
6. PODZIAŁ NA KLASY
Klasa S1400 - samochody o poj. skokowej silnika do 1400 cm3
Klasa S1600 - samochody o poj. skokowej silnika powyżej 1400 do 1600 cm3
Klasa S2500 - samochody o poj. skokowej silnika powyżej 1600 do 2500 cm3
Klasa WRC - samochody o poj. skokowej silnika powyżej 2500 cm3 (w szczególności dla posiadaczy
turbodoładowanych samochodów z napędem na 4 koła, ale nie tylko)
nie spodziewałem się takiego odzewu w mojej sprawie. Jestem mile zaskoczony i dziękuje bardzo za zwolnienie mnie z wpisowego za kolejna rundę AB Cup na której na pewno się pojawię
Gratulacje!
Miałem podobną sytuację na Youngtimerze w tym roku (źle policzone czasy przejazdu).
Musiałem domagać się korekty czasów, pucharu nie otrzymałem o tym bardziej zwolnienia z wpisowego przy następnej rundzie.
Brawa za tak sprawną organizację!
Ode mnie również SZACUN dla Organizatora za takie rozwiązanie sprawy. Nie myli się tylko ten kto nic nie robi, tak że sie nie ma czym przejmować. Pierwszy raz coś takiego widziałem i oby inni brali z Was przykład jak coś się wydarzy.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum