Barbórka 2006 super rajdzik.a wizyta u "Pani Karowej"
mogła doprowadzić do wrzenia miłośnika tego sportu.powiem
szczerze ja się zagotowałem:stałem na dolnej beczce przed
trybuną Vipowską.przejazdy Passonena,Grzyba,Ghizziego były mega godne
a pokazowy przejazd Lotos Race&Rally teamu w wykonaniu Bębenka i Steca
to normalnie poezja-jak powiedział Szaja o Stecu"ładnie mu wujek nadłubał w tym
Lancerze" Ogólnie komentarza tego gościa przejdą jak co roku do historii tego rajdu:
teoria o nawrotach na ręcznym,o przyciąganiu felg do krawężników,czy też"szybciej,szybciej
bo ciebie przerobią na Szajowóz..."-do kolesia w jedynym maluchu na trasie.
wygrał Kuzi,ale dla mnie zwycięzcą jest Fryczu,bo jechał zwykłą-barbórkową Nka.a kuzaj wpakowal motor 2.5 i skrzynie sekwencyjną.grzał ostro-szkoda felgi w grande punto bo mogło namieszać na karowej.
co do mojego rzekomego "występu"w tv to być może.stałem z urbim w dobrym miejscu
i ostro grzałem w kibicowską trąbę-aż jeszcze mnie ryj boli;)
Zbiniooo jak wiesz ani Poloneza ani Fiata 125p nie było
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
Polski Fiat 126p 650... 1978...
Cinquecento 1150... Sporting.
Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów
Zbigniew Kopras
Fiałkowo 1 62-070 Dopiewo
www.kopras.eu
fakt Frytka pojechał jak za dawnych dobrych czasów...aż miło było patrzeć...choć i on miał nagrzebane autko - sekwencja była założona tylko moc nie ta co u konkurencji-silnik ponoć rajdowa Nka
miejmy nadzieje że w przyszłym sezonie powróci wielki Fryczu i pokaże niektórym jak się jeździ autem 4x4 tak jak kilka lat temu
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum