Ja bede na 100% i ekipa z Bydgoszczy tez jestem ciekawy czy Broda cos zmieni w probach czy nadal jedziemy to samo ale wazne ze jedziemy i to sie liczy do zobaczenia w Toruniu na poligonie za tydzien
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
Wysłalem do Brody Maila by stworzyl klase RWD ale narazie brak odpowiedzi
[ Dodano: Sob 24 Lut, 2007 ]
Jak bedzie w miare pogoda to biore sprzet i troche pofoce
Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 Re: 4 marca truck gigant cup- minimax I runda toruń-poligon
bizer napisał/a:
regulaminy dostepne na stronie brody brodacz
wybiera sie ktos z poznania lub okolic do naszego pieknego miasta???
serdecznie zapraszam
w zeszłym sezonie brałem udział we wszystkich eliminacjach "minimax". czy są jakieś wyniki zbiorcze, albo podsumawanie roku 2006?
pozdr.
_________________ 318 is >150KM
320 i ~150KM
316 is =101KM
i wszystkie do wynajęcia... ffrent@gmail.com
bizer [Usunięty]
Wysłany: Nie 25 Lut, 2007
tak jak w tamtym roku zawody bedą na poligonie, czy takie same próby to ciezko okreslic, trzeba czekac na jakieś info na stronie
wyniki zbiorcze były na stronie brody kiedyś ale już nie ma. poszukam jeszcze na kompie albo gdzieś i jak cos znajde to wstawie.
Pare fotek z Minimaxa na stronie www.rwdidiots.pl w dziale galerie. A zdajac relacje to bylo bradzo zle w wykonaniu mojego samochodu Benia pierwszy raz zawiodla pekł pasek od alternatora wentylatora i pompy wody i na tym skonczyla sie jazda na probie numer dwa takie zycie gratulacje dla Piotra_1 ze ladnie gonil towarzystwo mam nadzieje ze na Rajd Wyzwolenia uda sie naprawic Auto
Zawody wydały mi się dość atrakcyjne. W prawdzie standardowe konfiguracje prób (te co przed rokiem), ale nie znudziły mi się jeszcze. Zawsze tu i ówdzie można poucinać sekundki, tor się trochę zmienia ponieważ powstają nowe rowy i pułapki. Możliwość zapoznania się z trasą przed rajdem też jest dobra w moim odczuciu. Jakaś łada dachowała już na zapoznaniu, ja prawie strzeliłem czółko, ale przynajmniej trochę obczaiłem trasę. Jechałem bez pilota.
Teraz najgorsze. Kufffa… 4 miejsce w klasie na 7 aut i 10 w generalce na 32 auta. I najgorsze w tym wszystkim że pojechałem ładnie!!! Zdecydowanie dałem ciała w pewnym momencie. Było tak, że zaczęło siąpić przez jakieś 10 minut a potem wszystko wyschło. Niepotrzebnie ustawiłem się w kolejkę w złym momencie i pojechałem wszystkie 4 próby ( pętla) po najniekorzystniej mokrym i lekko błotnym w niektórych miejscach. Skutek straty około +6 +9 +6 +5 na całej pętli z powodu mokrego. Łącznie było 8 prób łącznie 800sekund. Niebawem wszystko wyschło i moja konkurencja w klasie dała mi popalić już po suchym. Kuffa. Potem jeszcze na super oesie się trochę odgryzłem i zająłem 5 miejsce w generalce. Zważywszy na mocną konkurencję jest to dobre miejsce, ale i tak wynik po wuju… bardzo się zdenerwowałem tym 4tym miejscem, pierwsze trzy miejsca w mojej klasie zajęły 3 ople astry gsi, w tym 2 z mojego aktualnego klubu
Z ciekawych zdarzeń: na pierwszej próbie zaraz po starcie upolowałem gołębia który nie zdążył wystartować Zaraz potem wpadła mi butelka z wodą pod stopy. Próbę jechałem jakoś intuicyjnie walcząc jedną stopą z odpychaniem butelki Czas okazał się w miarę dobry
Inni zawodnicy bardzo dobrzy. Ciekawe auta. Pug 106 maxi (wygrał), nowy Citroen C2 Ariela (2 miejsce). Subaru Jacka Ptaszka (pojechał dość słabo, chyba 5 albo 6 miejsce… chyba że też po mokrym . Zapowiedział swój start w jakichś wrc rajdach, sory ale nie usłyszałem gdzie, w każdym razie obok Hołowczyca itd. Jak tylko ukażą się wyniki to porównam sobie z nim czasy, to może się dowartościuję :>)
Jeżeli ktoś znajdzie foty lub filmy to tradycyjnie proszę o cynk w tej sprawie.
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
bizer [Usunięty]
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007
witojcie. ja też zarzucam galeryjke LINK
ogólnie było fajnie, 4 w klasie i 15 w generalce to jak na debiut FWD to chyba dobrze co??
błedów masa cała, 1 plener, autko całe
z uszkodzen to blokowały mi tylne heble i pekła rurka doprowadzajaca płyn z pompy wodnej do chłodnicy stąd na zdjeciach taki ogon przy moim wózku.
fajnie ze nagrody były, skromne ale zawsze.
niestety łąda ktora byłe kiedyś z poznania zaliczyła dacha na zapoznaniu, chłopakom nic sie nie stało, zdjecia są w galerii
pilot nie miał pasów!!!!!!!! takze nagana dla niego.
zgrzytów jakiś wiekszych nie było , moim zdaniem wogole, załog dosyć duzo bo 32.
narazie tyle. pozdrawiam wszystkich
Pare fotek z Minimaxa na stronie www.rwdidiots.pl w dziale galerie. A zdajac relacje to bylo bradzo zle w wykonaniu mojego samochodu Benia pierwszy raz zawiodla pekł pasek od alternatora wentylatora i pompy wody i na tym skonczyla sie jazda na probie numer dwa takie zycie gratulacje dla Piotra_1 ze ladnie gonil towarzystwo mam nadzieje ze na Rajd Wyzwolenia uda sie naprawic Auto
czyżby kolega Maciejewski testował w Toruniu swoją nową zabawkę? Jakiś link do wyników?
czyżby kolega Maciejewski testował w Toruniu swoją nową zabawkę? Jakiś link do wyników?
Konkretnie to auto juz zmienilo wlasciciela jak widac po rejestracjach teraz domem C2 jest Włocławek
[ Dodano: Nie 04 Mar, 2007 ]
A jeszcze dodam z nowości jak juz wspomniał Piotr ale dokoncze kolega Jacek Ptaszek wystartuje w Rajdzie Polski u boku kolegów z Teamu miedzy innymi Krzysztofa Hołowczyca i Mariusza Królikowskiego w Citroenie Xsara WRC z fabrycznego Teamu Citroena przynajmniej tak kolega Ptaszek zapowiedział hmm niezle co
Profi galeria Biluch, naprawdę profi. Zdjęcia są perfekcyjne i aparat wydaje się być dobry tylko coś słabo rysuje znaczy nie ma w ogóle kreski (albo to mój monitor, ale raczej aparat)
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Profi galeria Biluch, naprawdę profi. Zdjęcia są perfekcyjne i aparat wydaje się być dobry tylko coś słabo rysuje znaczy nie ma w ogóle kreski (albo to mój monitor, ale raczej aparat)
Dzieki (a co do kreski to za bardzo nie wiem oco chodzi )
w którejś galerii jest duż afota całych wyników. a z tego co wiem to broda nie ma dostepu do neta bo w sobote jeszcze prosił kolege mojego o nagłośnienie zawodów z powodu braku necika
w którejś galerii jest duż afota całych wyników. a z tego co wiem to broda nie ma dostepu do neta bo w sobote jeszcze prosił kolege mojego o nagłośnienie zawodów z powodu braku necika
oki dzieki za info taki koles jak Broda i nie ma neta nie trybie
[ Dodano: Sro 07 Mar, 2007 ]
Ogólnie to troche słabo na tych zdjeciach to wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum