Auto: w marzeniach
Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 3.09.2006 IV Runda KJS w Gorzowie Wlkp.
3 wrzesnia w Gorzowie odbedzie sie KJS, z okazji tej, iz uczestniczy tam na prawde malo osob, (nie ma nawet podzialu na klasy), jest duza szansa na zdobycie najwyzszych miejsc.
Gdyby tak wybrala sie grupka osob z tych stron, tzn Poznań i okolice, byloby ciekawiej.
Dotychczas było chyba 40zł dla niezrzeszonych, ale jak teraz będzie to nie wiem. Nie reprezentuję organizatora, jedynie miasto, w którym odbywa się KJS
Zobaczymy jak to bedzie, urodził sie pomysł żeby 2 września popomykać w Kąkolewie, chłopaki sie dowiadują jak z wolnymi terminami. Ze szkodą dla Gorzowa Kąkolewo jest bliżej i taniej.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Skoro Kąkolewo będzie 2 września, to 3 jak ktoś będzie miał ochotę, może jechać do Gorzowa, np ja Wiec obie te imprezy nie będą sobie przeszkadzały.
Terminy nie kolidują, ale portfel chudnie. Nie każdego stać na obskoczenie dwóch imprez w jeden weekend. Nie zmienia to faktu, że wolałbym ujrzeć Was w Gorzowie
Zrobiłem krótkie filmiki prezentujące gorzowskie próby lub ich fragmenty. Nie jest powiedziane, że każda z nich będzie, i że w takim ustawieniu jak na filmie. Chodzi o pokazanie ewentualnych miejscówek, na jakich zostanie rozegrany KJS 3 września.
Byłem kiedyś dawno temu(kilka lat temu), jeszcze seryjną Ładą w Gorzowie na KJS (był to mój drugi start). Zawodników było sporo (Szczecin cały przyjechał) trasy były dosyć ciekawe (zwłaszcza w jakimś lesie, gdzie pogniotłem miske olejową). Nie podobało mi sie, że niektóre mapki przejazdów otrzymaliśmy przed startem próby a na mecie musieliśmy je oddać Kilka taryf dzięki temu wpadło
Mimo wszystko, jakbym w niedziele nie pracował, to bym przyjechał. Niestety całą niedzielę muszę być w pracy.
_________________ Choć wybojów paszcze jeszcze w nos się śmieją,
Krawęzniki mają kanty dosyć ostre,
Poprujemy pełną parą z tą nadzieją,
Że się czai, za zakrętem kawał prostej...
Wysłany: Sob 26 Sie, 2006
pamiętam jakąś ładę parę lat temu gdy jeszcze jako licealista jezdziłem oglądać kjs-y rowerem ; co w niej zapamiętałem : robiąc jeden z nawrotów kierowca zażucił tyłem chyba na ręcznym, auto z rozpędu jechało jeszcze do tyłu podczas gdy koła napędowe kręciły się już do przodu ( ładny burnout wyszedł )
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
Jednym pozytywem w tej nawigacji są 2 kolory słupków. Czerwone objeżdżane z jednej strony i żółte - z drugiej, choc akurat na najbardziej zasłupkowanej próbie w WORDzie ich nie ma.
Jeśli chodzi o próby pokazane przez LEHa to Stanowice - pierwsza klasa. Niewiele gorszy jest wał okrężny. Pętla też byłaby miła jakby nie ten cholernie ciasny slalomik.
..moze jednak wezmę urlop
_________________ Choć wybojów paszcze jeszcze w nos się śmieją,
Krawęzniki mają kanty dosyć ostre,
Poprujemy pełną parą z tą nadzieją,
Że się czai, za zakrętem kawał prostej...
przeglądnołem te filmy i zpowiadają sie całkiem miłe próby:) jak uporam sie z autkiem to jest duża szansa że beż rally team pokaże sie w ilości dwóch maluchów
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
wie ktoś jak wygląda ilość wolnych miejsc?? bo zgłaszać można było sie do 25 a teraz zostało tylko na miejscu, nie chciał bym jechać 150km i wrucić do domu. Wiem że raczej nie będą wszystkie miejsca zajęte ale wolał bym być pewien.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
masz link do forum apropo gorzowskiego kjs-u ; ja sam nie startuje wię nie oriętuję się ile jest jeszcze miejsc ; aby pisać na forum musisz się zarejestrować na stronie głównej www.rajdowygorzow.com
miło będzie popatrzeć na kolejny RWD-wóz
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum