Chyba jeden z ciekawszych rajdów w polsce, dwu dniowy, dość szybki bardzo duża konkurencja teraz limit jest na 90załóg i pewnie tyle pojedzie. Szkoda tylko że to tak daleko, trzeba nocleg mieć. Chyba tylko ludzie co mają sponsorów pojadą:( Niestety dla zwykłego szarego człowieka raczej nie osiągalne z powodu kasy.
Rajdzik niesamowity, pierwszy dzien na lotnisku (szybkie proby) a drugi w miescie (tez calkiem ciekawe proby) Zadnych kreciolow tylko max atak. Dla mnie impreza moze konkurowac z Brodnica.
Na pewno sie wybiore. Warto bo mozna niezle poszalec. Oprawa medialna w zeszlym roku tez byla niesamowita. Relacja obszerna w TVP3, start meta na pasazu Boguslawa w centrum miasta i ostatni odcinek na skzyrzowaniu zaraz obok. Polecam wszystkim.
Ja postaram sie być. Mam nadzieje ze do tego czasu zbiore odpowiednie fundusze coby doprowadzić seja do odpowiedniego stanu
A jak wygladaja tam próby? Jakies szutry czy same asfalty? Dziurawo, jakies hopy, cos ?
jak jedziecie na lawetach czy na kołach , możemy sie ekipa umówic i spokojnie pojechac wszyscy razem ...... 601055935 , jeszcze troche czasu jest wiec pewnie pogadamy w kąkolewie 19 marca
Ostatnio nocowaliśmy wszyscy w jednym miejscu. Nocleg był śmiesznie tani boza 10 zł. Warunki, nie były tragiczne ale do czterech gwiazdek tez jeszce troche brakowało
no my jedziemy na lawecie.. także za szybko to nie będziemy się poruszać. no ale od udowadniania sobie kto jest szybszy to chyba rajd jest:) już się nie mogę doczekać będzie się działo..
my tez jedzimy na lawetach a reszta ludzi pewnie osobowkami ale fajnie by bylo jak bysmy pojechali wszyscy razem .....i jakies noclegi trzeba zalatwic ....
Mam małe pytanko do tych co na lawetach się wybierają.
Czy w razie jakiegoś nieszczęścia jest szansa na miejce na lawecie w kierunku domu
Domyślam się, że któryś by musiał na oponkach wracać.
W końcu różnie bywa .
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
_________________ "Na pewnym etapie wszystko się wyciąga gazem." Holek
"POSTRAWIAM WYSZYSTKICH POLAKOW" Papa
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Pią 03 Mar, 2006
Apropos wracania na lawetach to nie kraczmy. Ostatnio, z czterech aut z KRPP, jedno zostało sprawne . Tomek wracał bez sprzęgła na kołach, Puciol wracał przekoszoną Astrą z koneicznosci też na kołach, natomiast UNO któremu się rozrząd pozajączkował zajęło miejsce na lawecie. Nie popsuł się natomiast samochód co do któego istniały największe obawy czyli Nissan. Tak to się już na przekór dzieje .
Uczestnicy poprzednich edycji - możecie przybliżyć sprawę noclegu ? Gdzie, za ile itp.
Widzę, że nawet po 10 zl coś było ale to chyba trzeba na wszelki wypadek wcześniej rezerwować ?
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Auto: w marzeniach
Wysłany: Sob 04 Mar, 2006
DeZ napisał/a:
Sal jedzie??? O kurcze to ja też sie zabieram Ja mogę robić jako masażysta SAL'a
no chyba bedzie, tak cos mi sie wydaje, przeciez nie opusci tak waznego rajdu. skoro pojedzie na ten do Turunia to na ten juz na pewno. Ten rajd jest w sierpniu?
muszę Cię zawieść Rajd Magnolii odbywa się w dniach 8-9 kwietnia 2006. Trwa dwa dni i z tego co widziałem na klipach oraz z rozmów z uczestnikami jest MEGA GODNY...
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum